facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga by Esther

Yoga by Esther

Info

Je bent van harte welkom tijdens de hatha yogales waarbij de adem en beweging centraal staan. Locatie Voetencentrum (1e etage) Offemweg 85 in Noordwijk.

Geschiedenis

Hatha Yoga - Yoga & Ademtherapie - Meditatie - Mind Walk



"Klassieke Hatha Yoga is een complete ervaring waarbij de adem ondersteuning biedt. De lessen zijn toegankelijk voor een ieder die zich graag wil verdiepen in zichzelf. Door middel van gerichte bewegingen, ademoefeningen en meditatie kom je in werkelijk contact met jezelf. Verrassende thema's uit de chakrapsychologie en yogafilosofie geven diepgang aan de lessen.Esther heeft als basis Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte gevolgd en zich gespecialiseerd in ademwerk en yogapsychologie.Naast de wekelijkse lessen kun je bij Esther terecht voor privéles, ademtherapie en Reiki treatment.Voel je welkom om een proefles te volgen."
Adres: Offemweg 85, 2201 HC Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0636339633
Stad: Noordwijk
Route: Offemweg 85
Postcode: 2201 HC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mind Walk Noordwijk Mind Walk Noordwijk 0 meter Mind Walk Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefe...
Kind Moment Kind Moment 817 meter Yoga, meditatie, coaching & workshops in Noordwijk, Amsterdam en Haarlem
Yogabeach Yogabeach 2 km Wat een heerlijke workshop Yoga op het strand hebben wij gehad als onderdeel van ons ...
Recensies
Na een roerige periode in mijn prive leven, ben ik blanco begonnen aan de adem en rust lessen. Met de tips die we tijdens de lessen hebben gekregen,voel ik me niet meer zo opgejaagd en onrustig van binnen en lukt het slapen ook beter. Voor mij een openbaring dat dit met yoga te bereiken is waaruit bleek dat ik verkeerd ademde en dat zelf kan regelen. Hoe fijn is dat. Ben blij dat ik deze stap heb gezet en ga er zeker mee verder om het nog beter onder de knie te krijgen.
Een aantal weken geleden heb ik een waanzinnig mooie klankschaal concert bij Esther bijgewoond. Heel bijzonder en fijn hoe zij voor de sfeer zorgde. Dankjewel! Zeker voor herhaling vatbaar.
Esther zorgt ervoor dat je weer landt , rustig wordt , begeleidt goed bij elke yoga pose en brengt variatie in haar lessen .
Heerlijke lessen waarin ik me heel goed begeleid voel ik wat ik tijdens de oefeningen moet doen. Kijk iedere keer uit naar de les.
Ik vindt het een fijne ervaring in een fijne omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid