facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Yvonne

Yoga Yvonne

Info

Verschillende yogastijlen, Pilates, meditatie. Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Anusara, 55+ yoga, Yoga Nidra, Yin yoga, Yin Yang. Vroege yogales 7 dagen open. Ervaren docenten. Proefles 10,00 euro of een proefmaand onbeperkt lessen voor 35,00 euro.

Geschiedenis

Yoga is geen work-out ... yoga is een work-in", Yvonne

Misschien heb je wel eens aan yoga gedacht en wil je er meer van weten. Alleen door yoga te doen, kun je ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn wanneer je wilt beginnen met yoga. Yoga is geschikt voor iedereen, omdat de houdingen en ademtechnieken op ieder niveau te beoefenen zijn. Bij yoga forceer je het lichaam niet en respecteer je de eigen grenzen. Alle yogalessen zijn samengesteld uit yoga asana’s (fysieke houdingen), adembeoefening, het bewust worden van de chakra’s (energiecentra), meditatie (aandachts training) en wordt afgesloten met een heerlijke volledige ontspanning.

Bij YogaYvonne worden ook pilates en yolates lessen gegeven.
Kijk op het lesrooster voor alle lessen. Bel of email voor een proefles of het proefpakket.

Adres: Lambertus Hortensiuslaan 13e, 1412GV Naarden
Telefoonnummer: 06 24 50 67 20
Stad: Naarden
Route: Lambertus Hortensiuslaan 13e
Postcode: 1412GV


Openingstijden

Maandag: 09:15 - 11:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hot Yoga Studio Gooi Hot Yoga Studio Gooi 152 meter Wat een geweldige studio!!! Prachtige ruimte, deskundige docenten en heerlijke infra ...
Jelly Jam Dance Jelly Jam Dance 928 meter Sporten bij Jelly Jam, is goed voor onze conditie. Welke leeftijd je ook hebt, de beg...
Samyama Yoga Samyama Yoga 3 km Deze opleiding heeft mijn leven en hoe ik erin sta enorm verrijkt.
Recensies
Na ruim een jaar Yoga wil ik niet meer zonder. Bij Yoga Yvonne gestart met mijn practice en niet meer weg te slaan. De fijne ruimtes, de enorm gemotiveerde en professionele docenten en het veelzijdige aanbod van lessen maakt dat ik mij hier echt thuis voel en momenteel meerdere malen per week met veel plezier op de yoga mat sta. Ik kan het iedereen aanraden.
Een aantal jaren geleden ben ik bij Yvonne gestart met yoga lessen Heerlijke Hatha lessen,waarbij goed wordt gelet op het medische welzijn van een ieder. Iedere week kijk ik uit naar deze ontspannende en vooral inspirerende lessen. Deze lessen zijn zeer goed mogelijk, ook wanneer u niet in een "uitmuntende"conditie bent!
Na een aantal proeflessen gekozen voor de les met een combinatie van yoga en pilates, die net als de andere lessen door hele fijne, ervaren docenten wordt gegeven. Ik voel me veel sterker dan voordat ik begon, ga altijd met plezier naar de les en kom er verkwikt vandaan.
Ik volg al enige tijd pilateslessen en ervaar deze als zeer prettig. Ik les 2 x per week en voel mij stuk sterker vooral in de rug. Veel minder rugklachten. Er wordt goed op je gelet en gecorrigeerd door prettige docenten.
Fijne Yogaschool. Heeft mij een aantal jaren geleden over de drempel geholpen. Er wordt verschillende lessen aangeboden. Mooie ruimtes en lieve docenten.
Ik volg – onder andere voor m’n rug en schouders – nu ruim vijf maanden les in critical alignment yoga CAY en kijk er iedere week naar uit. Na vijf kwartier ‘inspanning’ ga ik ontspannen en vol energie weer naar huis.
Goede en professionele yogalessen. Mooie en sfeervolle ruimtes en fijne inspirerende docenten! Altijd weer heerlijk om te gaan! Kristine Smit-Ates
Bij yoga yvonne krijg je geweldige lessen met liefde en aandacht in een zeer prettige ambiance.
Fijne les en fijn om weer yoga te kunnen beoefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid