facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hot Yoga Studio Gooi

Hot Yoga Studio Gooi

Info

Hot Yoga bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die in een verwarmde ruimte wordt beoefend. Het is leuk en intensief, een total body work-out geschikt voor iedereen. De houdingen combineren kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen.

Geschiedenis

Hot Yoga is momenteel een van de snelst groeiende stijlen van yoga in de wereld. Het bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die in een verwarmde ruimte wordt beoefend. De houdingen combineren kracht, flexibiliteit , balans en uithoudingsvermogen en bezorgen bovendien de geestelijke ontspanning, waar iedereen zo op zoek naar is in deze drukke maatschappij. De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden en het stimuleert de genezing van bestaande blessures. Ook ga je sneller zweten, waardoor het lichaam sneller gereinigd wordt van afvalstoffen (“detoxen”). Deze vorm van yoga combineert efficiënt en effectief allerlei positieve elementen van diverse takken van sport. En niet geheel onbelangrijk: je inzet wordt beloond met een sterker, slanker en leniger lichaam.



"Hot Yoga bestaat uit een serie klassieke yogahoudingen die in een verwarmde ruimte wordt beoefend. Het is leuk en intensief, een total body work-out geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, of je nu lenig bent of niet.De houdingen combineren kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Je inzet wordt beloond met een sterker, slanker en leniger lichaam. Op geestelijk vlak versterk je je zelfvertrouwen, geduld en zelfbeheersing en je verbetert je concentratievermogen.De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden en het stimuleert de genezing van bestaande blessures. Ook bevordert de warmte het reinigingsproces."
Adres: Comeniuslaan 10,, 1412 GP Naarden
Telefoonnummer: +31 646182202
Stad: Naarden
Route: Comeniuslaan 10,
Postcode: 1412 GP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:30
Dinsdag: 08:30 - 21:30
Woensdag: 08:30 - 21:30
Donderdag: 08:30 - 21:30
Vrijdag: 07:00 - 10:30
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Restorative yoga Bussum, Yoga Hilversum, Hot Yoga Amsterdam, Yoga Huizen, Hatha yoga Bussum, Pilates Bussum, Yoga Nidra Bussum, Yoga Weesp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Yvonne Yoga Yvonne 152 meter Na ruim een jaar Yoga wil ik niet meer zonder. Bij Yoga Yvonne gestart met mijn pract...
Jelly Jam Dance Jelly Jam Dance 1 km Sporten bij Jelly Jam, is goed voor onze conditie. Welke leeftijd je ook hebt, de beg...
Samyama Yoga Samyama Yoga 3 km Deze opleiding heeft mijn leven en hoe ik erin sta enorm verrijkt.
Recensies
Wat een geweldige studio!!! Prachtige ruimte, deskundige docenten en heerlijke infra rood warmte. Deze yoga heeft mijn rugprobleem definitief opgelost. Iedereen voelt zich hier welkom. En … het is echt de manier om de koude winter door te komen. Gek op hot yoga!!!
Kom vanavond net terug van een heerlijke les Hotyoga. Zo fijn om in de warmte je lijf te stretchen, kracht op te bouwen en rustig te worden in je hoofd. Gewoon luisteren naar de stem van de teacher, die je meeneemt in de flow. Echt een supermooie studio met professionele en fijne mensen die er lesgeven!
Super yoga studio met groot aanbod aan lessen, professionele docenten en een hele fijne sfeer. Ook kan je de lessen eenvoudig inplannen via de app. Heel blij met deze hot yoga in buurt.
Professionele studio zowel het interieur als de teachers. Altijd warm welkom. Erg fijn om er te zijn.
Hot yoga is zo heerlijk voor lichaam en geest! Al 10 jaar trouwe fan bij Hot Yoga Studio Gooi!
Weer lekker slapen. Sterker en leniger worden. Best nog lastig, maar oh wat heerlijk in de warmte....het einde!!
Leuk contact! Groetjes
Een fantastische hete yogastudio. Elke leraar is goed geïnformeerd, zelfverzekerd en geeft een geweldige les. De locatie zelf is schoon, ruim en heeft prachtige voorzieningen. De eigenaar is erg betrokken en super meegaand. Sterk aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid