facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga School Puja Yogi

Yoga School Puja Yogi

Info

Bij Yoga School Puja Yogi wordt lesgegeven in Sri Sri Yoga, een vorm van Yoga die geschikt is iedereen.

Sri Sri Yoga is een subtiele, maar krachtige discipline die op een lichte en vrolijke manier het lichaam, de ademhaling en de mind verenigt.

Geschiedenis

Bij Yoga School Puja Yogi wordt lesgegeven in Sri Sri Yoga. Sri Sri Yoga zorgt voor een vereniging van het lichaam, de ademhaling en de mind door in de lessen aandacht te besteden aan een combinatie van dingen:
- Asana's (lichaamshoudingen)
- Pranayama's (ademhalingstechnieken)
- Meditaties
- Kennis
Een Sri Sri Yoga-les of -cursus is bedoeld om jou een moment voor jezelf te geven, waarin je kan ontspannen en (weer) helemaal met jezelf in contact komt.

De diepgaande lessen geven ontspanning en plezier, waarbij de nadruk ligt op het aandacht schenken aan ieders eigen ervaringen en werken binnen ieders persoonlijke, fysieke mogelijkheden. Deze benadering maakt Sri Sri Yoga geschikt voor alle leeftijden, groot en klein.

Kan jij wel wat diepe ontspanning in je leven gebruiken?
Wil je ervaren wat Sri Sri Yoga is en wat het voor jou kan betekenen?
Kom dan een van onze lessen volgen:

Donderdag 18.45-20.15 uur Sri Sri Yoga-les (Culemborg)
Donderdag 20.30-21.30 uur Subtiele Yoga & meditatie (Culemborg)
Individuele lessen: les waar, wanneer en hoe vaak jij dat wil!

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek:
06-10086859 / [email protected]



"Elke donderdagavond yogales in Culemborg:18.45-20.15 uur Sri Sri Yoga-les20.30-21.30 uur Subtiele Yoga & meditatieMeld je aan via 06-10086859 / [email protected] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Bij Yoga School Puja Yogi wordt lesgegeven in Sri Sri Yoga. Sri Sri Yoga zorgt voor een vereniging van het lichaam, de ademhaling en de mind door in de lessen aandacht te besteden aan een combinatie van dingen:- Asana's lichaamshoudingen- Pranayama's ademhalingstechnieken- Meditaties- KennisEen Sri Sri Yoga-les of -cursus is bedoeld om jou een moment voor jezelf te geven, waarin je kan ontspannen en weer helemaal met jezelf in contact komt."
Adres: Akkerwinde 9, 4102 JJ Culemborg
Telefoonnummer: +31610086859
Stad: Culemborg
Route: Akkerwinde 9
Postcode: 4102 JJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YES' YOGA SALA YES' YOGA SALA 953 meter Jeske is de beste yoga docente die je kan hebben! Wat heb ik veel geleerd van haar ov...
Shine kids yoga Shine kids yoga 1 km Shine kids yoga geeft kinder yoga lessen aan kinderen van 2 t/m 12 jaar in Culemborg
De dag van de yoga 2019 De dag van de yoga 2019 1 km Zaterdag 22 juni vieren we in 2019 de dag van de yoga in Culemborg. Het is een dag wa...
Volop Yoga Volop Yoga 2 km Body positive yogales voor plus-size yogi's. Werken aan meer rust, souplesse en accep...
Recensies
Op een zomerse dag heb ik van Ellen een introductie gehad in yoga. Eerst een inleidend filmpje met aansluitend een aantal ontspanningsoefeningen in de buitenlucht. Ellen heeft deze 'les' professioneel voorbereid en uitgevoerd; hierdoor heb ik een fijn gevoel overgehouden. Ellen, ga zo door!
Prima yogalessen onder de rustgevende begeleiding van Ellen. Na een les ben ik weer écht ontspannen!
Heerlijke ontspannen yoga les bij Ellen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid