facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YES' YOGA SALA

YES' YOGA SALA

Info

Yes' Yoga Sala ... prachtige yogastudio in Culemborg. Wij geven Yin Yoga, Powervinyasa en Slow Flow. Proefles gratis. Mail of bel voor info.



"Yes' Yoga Sala & Yoga Academie is een yogastudio én yoga opleidingscentrum in Midden Nederland. Je kunt bij ons terecht voor lessen in Yin en Yang yogavormen, allen gegeven door gediplomeerde docenten, én workshops, opleidingen en yoga vakanties.Bij Yes' Yoga Sala geven wij lessen volgens het achtvoudig yogapad van Patanjali en is er veel individuele aandacht voor de deelnemers.Eigenaar Jeske Papadopoulos geeft al vele jaren yoga teacher trainingen, erkend door Yoga Alliance, en is E-RYT500 en YACEP geregistreerd. Samen met haar team verzorgt zij het ruime aanbod lessen.Kom gerust eens een proefles volgen.Je bent van harte welkom in onze prachtige studio!"
Adres: De Raaf 33 A, 4102 DG Culemborg
Telefoonnummer: 0620036656
Stad: Culemborg
Route: De Raaf 33 A
Postcode: 4102 DG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00
Dinsdag: 19:00 - 21:15
Woensdag: 09:00 - 10:00
Zaterdag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Momoyoga yes yoga sala, Yoga voor ouderen Culemborg, Pilates Culemborg, Yoga Beusichem, Bikram Yoga culemborg, Yoga Vianen, Kinderyoga Culemborg, Yoga Geldermalsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shine kids yoga Shine kids yoga 58 meter Shine kids yoga geeft kinder yoga lessen aan kinderen van 2 t/m 12 jaar in Culemborg
Mensenkind Mensenkind 406 meter Holistisch Centrum voor geboorte en gezin
Leefstijlcoaching de Betuwe Leefstijlcoaching de Betuwe 450 meter Ruth is een zeer bijzondere coach. Naast de kennis en vaardigheden die ze heeft over ...
De dag van de yoga 2019 De dag van de yoga 2019 638 meter Zaterdag 22 juni vieren we in 2019 de dag van de yoga in Culemborg. Het is een dag wa...
Volop Yoga Volop Yoga 670 meter Body positive yogales voor plus-size yogi's. Werken aan meer rust, souplesse en accep...
Yoga School Puja Yogi Yoga School Puja Yogi 953 meter Op een zomerse dag heb ik van Ellen een introductie gehad in yoga. Eerst een inleiden...
ReneeMars.nl ReneeMars.nl 1 km Op www.reneemars.nl vind je haar aanbod van Stembevrijding, Biodanza en Coaching. Op ...
Begrip door Inzicht Kinesiologie Begrip door Inzicht Kinesiologie 1 km Neem de signalen van je lichaam serieus. En herstel je evenwicht door te luisteren wa...
Recensies
Jeske is de beste yoga docente die je kan hebben! Wat heb ik veel geleerd van haar over yoga en de yoga filosofie! Dank je wel lieve Jeske. Juiste in deze tijd is het goed om aan yoga te doen... kan het iedereen aanraden en al helemaal hier op deze fijne plek.
Jeske is yogadocent bij Aalo en heeft een eigen yogapraktijk. Tijdens de yinyoga-opleiding heb ik Jeske ontmoet. Ze is erg vakkundig op yogagebied, haar uitleg tijdens het lesgeven is helder en duidelijk. Ze raakt mij in het geven van haar yinlessen. Haar lessen zijn gevuld met mooie levendige thema's en zijn goed uitgebalanceerd. Jeske geeft mij heel veel inspiratie en elke les is weer een spannend reisje om naar binnen te keren. Ze leert je aandacht te hebben voor alles wat in jezelf leeft en aanwezig is. Een docent met een mooie warme energie die iedereen tijdens de les waarneemt en aandacht geeft.
Een paar jaar geleden volgde ik al qigong en yoga burn bij Jeske. Door omstandigheden stopte ik ermee. Maar toen Jeske vorig jaar met het nieuws kwam dat ze een eigen yoga studio ging openen en ook nog bij mij om de hoek is, was ik heel blij. Vooral omdat het aanbod wat Jeske heeft heel breed is. Maar ik heb ik gekozen voor yin yoga, omdat ik daar mijn rust in vind. En voel ik me na een les ontspannen en uitgerust. Jeske zelf geeft heel goed les. Ze is rustig, legt alles heel goed uit en neemt hier ook de tijd voor. Ik hoop in ieder geval nog heel veel jaren bij Yes Yoga Sala te blijven.
Sinds Jeske begon met het geven van yoga lessen op de sportschool ben ik om. Nu ze haar eigen studio heeft is het nog veel fijner. Een mooie lichte ruimte, van alle gemakken voorzien. Waar je ook mee zit als je naar een les toe gaat, na de les ziet de wereld er heel anders uit. Jeske is betrokken en weet waar ze het over heeft. Niet alleen de oefeningen, ook de thema's er omheen zijn goed doordacht. Yoga en Jeske gaan naadloos in elkaar over. Ik kijk al weer uit naar de volgende les!
Jeske is een fantastische en kundige docent en ik ben altijd weer blij als ik een les bij haar heb gevolgd. De studio is warm en sfeervol. Een cadeautje voor jezelf om een les bij Jeske te doen. Kortom ik kan Yes Yoga Sala van harte aanbevelen.
Jeske is een zeer capabele docente met veel ervaring en liefde voor het yoga vak. Bij de yin- lessen is elke keer de focus een andere, met daardoor andere oefeningen. Het helpt mij enorm om spanning in mijn lichaam los te laten.
Jeske is sinds ruim 2 jaar mijn favoriete yoga docent. Ze is op en top yogi op alle fronten en weet waar ze mee bezig is. De beste die ik tot nu toe ben tegengekomen. De ruimte in haar studio is mooi en rustig en je hoeft alleen jezelf mee te nemen. Alle benodigdheden zijn al daar.
Jeske een fantastische en zeer kundige docent met ontzettend veel ervaring. Ik ben altijd weer zo blij als ik een les bij Jeske heb gevolgd en het is een cadeautje voor jezelf. De studio een warme en sfeervolle plek en je voelt je gelijk op je gemak bij Jeske. Kortom ik kan Yes Yoga Sala van harte aanbevelen.
Ik werk al jaren samen met veel Yoga docenten, door Jeske Papadopoulos van Yes' Yoga Sala is mijn enthousiasme voor yoga enorm gegroeid. Jeske is professioneel, inspirerend, weet precies waar ze mee bezig is, neemt je stap voor stap mee op je yoga groeipad, legt alles zo waanzinnig goed uit en is bovendien ook nog super lief. Als je in de buurt woont van Culemborg zou ik je aanraden om in ieder geval een proefles te nemen om het zelf te ervaren.
Hele fijne yoga school, ik volg hier verschillende soorten yoga lessen en ze zijn allemaal erg fijn. Jeske heeft veel ervaring en dat merk je in de lessen, wat ik erg prettig vind. Ik kan deze yoga school van harte aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid