facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga De Bron

Yoga De Bron

Info

Yogapraktijk De Bron te Zuidhorn is van Sabrina van den Berg

Geschiedenis

Yoga, mindfulness, yoga voor zwangeren, kinderyoga, tieneryoga, haptotherapie, Lu Jong, kundalini yoga zijn de actviteiten, verspreid over 5 dagen in de week, waar cursussen en begeleiding in wordt gegegeven.



"Yoga, meditatie en met aandacht leven werkt. Sinds 1987 beoefent Sabrina yoga en het heeft haar al door heel veel heen gesleept: een burn-out, jarenlange mantelzorg, rouw en fybromyalgie. Leven vanuit liefde, kracht en licht om zo een kleine bijdrage te zijn aan een meer vrede in de wereld. Vrede begint bij jezelf. Praktisch toepasbaar in iedere denkbare situatie is yoga als het weven aan je parachute en kun je het gebruiken als de situatie er om vraagt.Naast yogafilosofie is Human Design een belangrijke peiler van haar lesgeven. Een Human Design reading, een workshop over een van de energiecentra, het kan allemaal bij Yoga De Bron.Samen op pad naar een lichter leven met yoga en meditatie."
Adres: Jellemaweg 53, 9801 CH Zuidhorn
Telefoonnummer: 06-44667172
Stad: Zuidhorn
Route: Jellemaweg 53
Postcode: 9801 CH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yogapraktijk De Bron Yogapraktijk De Bron 0 meter Sabrina geeft aan haar yogalessen een prettige en zeer ontspannende draai. Geen ingew...
Eurogates - an educational portal about study in The Netherlands Eurogates - an educational portal about stud... 1 km Eurogates promotes Universities of the Netherlands world-wide.
Recensies
Sabrina geeft aan haar yogalessen een prettige en zeer ontspannende draai. Geen ingewikkelde houdingen of onmogelijke posities, maar op je eigen tempo bezig met een goede balans tussen lijf en hoofd. Onder de ervaren begeleiding van Sabrina, leer je dat yoga heel goed voor je kan zijn.
Al vele jaren volg ik de yoga lessen van Sabrina. Ze is een zeer professionele yoga docent. Haar yoga is altijd een uitnodiging om datgene te accepteren wat er is en daar liefdevol mee samen te zijn. Daardoor ontstaat bij mij ontspanning, flexibiliteit en ruimte. Van harte aanbevolen.
Ik heb 20 jaar mee mogen lopen in Sabrina’s mooie reis als yoga-docent. De lessen brachten mij soms rust, soms energie, soms kleur, soms licht. Ik ben verhuisd en ga ergens anders verder maar ben heel blij met wat ik meegekregen heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid