facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yip

Adres: Denneweg 41A , Den Haag 2514 CD, NL
Telefoonnummer: 070 365 2026
Stad: Den Haag
Route: Denneweg 41A
Postcode: 2514 CD



op zoek naar gerelateerd: YIP Group camera, Krasnapolsky Won Yip, Foodhall Den Haag, Café Zwart Dam, Horeca tycoon, Rijkste Chinees Amsterdam, Euro Pub menu, Eigenaar restaurant Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Chinese Kitchen The Chinese Kitchen 766 meter Verrassend heerlijk gegeten, interieur schoon en veel keus. We konden helaas niet met...
Dozo Dozo 862 meter Bediening was snel, attent en vriendelijk! De sushi viel een beetje tegen; kwalitatie...
Shibuya Shibuya 877 meter Lekker gegeten, zag later pas dat er wat mindere reviews waren maar heb daar niks van...
Shizo Shizo 938 meter Een sushi all you can eat zoals je er 13 in een dozijn heb. Niet slecht maar ook niks...
Shabu Shabu Shabu Shabu 959 meter Erg lekker gegeten. Sushi van uitstekende kwaliteit maar helaas waren de gefrituurde ...
Kaniway Kaniway 1 km gisteravond hebben mijn familie en ik daar een plek besteld, dit is de 2e keer dat ik...
Hot King Hot King 1 km Heeeeerlijk gegeten! Zeer aan te raden moet een wat groter gezelschap te komen zodat ...
Hot King Hot King 1 km Heeeeerlijk gegeten! Zeer aan te raden moet een wat groter gezelschap te komen zodat ...
Wang Wang Wang Wang 1 km Eten van goede kwaliteit en smaak. Kies in een groepje verschillende smaken waar je g...
Shang Hing Afhaalcentrum Shang Hing Afhaalcentrum 1 km Altijd goed eten hier, porties zijn groot en de jongedame achter de balie is netjes e...
Shoku Shoku 2 km Lekkerste noodles die ik ooit op heb! Jullie zijn de beste!
Nieuw Peking Nieuw Peking 2 km Mooie Restaurant. New Peking ligt tegenover Den haag Hollandsspoor. En om die reden p...
Sushi Aino Sushi Aino 2 km Heerlijk! Fijn te weten dat er ook echte Sushi in Den Haag te krijgen is.
Vishandel Spaans Vishandel Spaans 3 km Geweldige vis! Heerlijk belegde broodjes, helemaal top
Afhaalcentrum Tai Wan Afhaalcentrum Tai Wan 3 km Chang is een van de beste en meest onbekende bekendste chinezen die ik ken, herinnert...
Kyoto Sushi Kyoto Sushi 4 km We waren hier met een grote groep +/- 20 man en we weten dat het chaotisch kan zijn, ...
Sumo Sumo 4 km
Recensies
Heerlijke gerechten met superverse ingrediënten. Het kleine Aziatische restaurant Yip ziet er als je binnenstapt niet direct gezellig uit. De canvasprints met sushi aan de ene wand en een skyline van een Aziatisch land aan de andere zijde vind ik wat bedenkelijk. Echter de hartelijke ontvangst van de gastvrouw maken direct veel goed. We kozen een vier gangen keuzemenu. De eerste gang nam mijn partner de Edamame boontjes in peul en ik de zeevruchten soep, beide erg lekker. Daarna was er een tussengerecht van loepiaatjes, tempuragarnalen en gefrituurde kerrie driehoekjes. Als hoofdgerecht koos mijn partner de Japanse zalmfilet van de grill en ik de Chinese kip oestersaus met gebakken nasi. De kip kwam met een hele roerbakschotel van dagverse groentes. De zalm was wat beperkter in zijn garnituur, maar ook net als de kip heel erg lekker. We kozen als dessert een gestoomd broodje met rodebonenpasta en een gestoomd broodje met gecondenseerde melk. Een apart maar lekker gerecht om eens te proeven. Daarnaast bleef de gastvrouw superaardig. Een klein nadeel was dat er geen pinapparaat was, maar hier werd ook geen probleem van gemaakt, we konden via de betaalapp overschrijven.
Jip zit op nummer 51 en niet op 41a zoals Google aangeeft. Niet helemaal wat we verwacht hadden. Via groupon een menu met ieder een hele kreeft gekocht, uiteindelijk krijgen we ieder een gefrituurde halve kreeft welke leeggelopen is in de frituur. Zeker geen aanrader.
Het restaurant maakt een shabby indruk en de ramen zijn erg vies. Het eten werd zeer snel geserveerd en ik denk dat het frituurvet veel te oud was want de snacks werden behoorlijk donker en met zwarte aanbaksels geserveerd. Toen ik na de 1e gang even naar het toilet ging schrok ik van hoe vies dit was. Echt een enorme schrik kreeg ik. De bediening is aardig maar maakt het gebrek aan hygiëne ook niet beter door de afwas van andere tafels te laten staan. Ik zal hier niet meer terugkomen helaas.
De bediening was erg vriendelijk en we hebben lekker gegeten! Echter mag er wel wat meer sfeer in het restaurant komen; de muziek op de achtergrond was alsof je in de lift staat, en dat het meubilair en de muren zwart/grijs waren laat een kale sfeer achter.
Eten was goed, maar de bediening langzaam. Duurde lang voordat we überhaupt konden bestellen en ook het serveren ging niet logisch. Openden flesjes aan de bar, en als een andere gaat attentie vroeg lieten ze het drinken staan en vlogen er dan heen. Zonder onderweg het even te serveren, je zat dan rustig 10 minuten naar je flesje verderop op de bar te kijken kijken. Ook was de drankrekening belachelijk hoog. Excuus was dat het import bier was. In de meeste all-you-can-eat wokrestaurants is de Tsin Tao zelfs gratis, hier kost het 6 euro.
We hebben er via Social Deal heerlijk gegeten. Ik weet niet wat anderen verwachten voor 14,95 maar wij vonden het erg lekker! Het 5 gangen menu was voor ons meer dan genoeg. De inrichting was sober maar netjes. Super vriendelijk personeel. Kortom voor ons een geslaagde avond en we gaan zeker terug!
Vanavond voor het eerst en voor het laatst gegeten bij restaurant Yip. Armoedige entourage dat hard aan onderhoud toe is, erg vuil allemaal t/m de kleding van degene die de gerechten opdiende. heel matige maaltijd in kwalitatief opzicht en totaal geen sfeer in een bijna leeg restaurant! Kortom zonder meer de slechtste social deal die we hebben meegemaakt tot nu toe!!
Sushi afgehaald via groupon. Was niet heel bijzonder. Alleen sojasaus erbij en wasabi. Geen gember. Zag er niet mooi uit en stukjes waren klein. Het leek alsof personeel ruzie had met elkaar.
Onlangs geweest via social deal, absolute aanfluiting. De ervaringen op socialdeal zijn allemaal nep. Binnen ruikt het naar kattenpis, de vloer is vies en de toiletten net zo. Handen afdrogen op het toilet met tissues...serieus? Eten is weinig en sushi komt uit de koelkast, ik zeg deze kan je overslaan.
We wilden hier eten met een bon van social deal. De eigenaar belde af, vanwege problemen met de oven. Bij de nieuwe reservering voor een week later afgelopen woensdag was het restaurant gesloten. Later op de avond was het wel open. Het lijkt erop of de eigenaar vh restaurant doet wat ie wil, zonder rekening te houden met potentiële gasten. Wij proberen het niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid