facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kyoto Sushi

Kyoto Sushi
Adres: Gevers Deynootplein 192 , Den Haag 2586 CT, NL
Telefoonnummer: 070 322 5132
Stad: Den Haag
Route: Gevers Deynootplein 192
Postcode: 2586 CT



op zoek naar gerelateerd: kyoto sushi amsterdam, kyoto sushi amsterdam cs, kyoto sushi eindhoven, kyoto sushi rotterdam, kyoto sushi menu, kyoto sushi cs, kyoto sushi scheveningen, kyoto sushi hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sumo Sumo 163 meter
Yip Yip 4 km Heerlijke gerechten met superverse ingrediënten. Het kleine Aziatische restaurant Yip...
Sushi Aino Sushi Aino 4 km Heerlijk! Fijn te weten dat er ook echte Sushi in Den Haag te krijgen is.
Shabu Shabu Shabu Shabu 4 km Erg lekker gegeten. Sushi van uitstekende kwaliteit maar helaas waren de gefrituurde ...
Dozo Dozo 4 km Bediening was snel, attent en vriendelijk! De sushi viel een beetje tegen; kwalitatie...
Shibuya Shibuya 4 km Lekker gegeten, zag later pas dat er wat mindere reviews waren maar heb daar niks van...
Shizo Shizo 5 km Een sushi all you can eat zoals je er 13 in een dozijn heb. Niet slecht maar ook niks...
Shoku Shoku 5 km Lekkerste noodles die ik ooit op heb! Jullie zijn de beste!
Recensies
We waren hier met een grote groep +/- 20 man en we weten dat het chaotisch kan zijn, maar dit was eigenlijk wel heel erg. We hadden een formulier waar we op moesten schrijven, maar het was niet wat we gewend waren. In andere sushi restaurants gebruiken ze tablets, waardoor het iets makkelijker gaat. Nu moesten we de ene keer super lang wachten op eten wat we besteld hadden, we kregen heel vaak op ons gedeelte van de tafel eten wat we niet besteld hadden. Drie keer gevraagd naar gerechten uit de eerste ronde, maar denk dat de zalm nog gevangen moest worden ofzo. Het eten zelf was wel lekker, alleen de service was gewoon slecht. Op zich kan je het de medewerkers niet heel erg kwalijk nemen, de toko was bomvol en ze waren maar met z'n tweeën. Dat dan op een zaterdag, erg jammer zo!
Uiteindelijk gingen we na 3 uur met een volle buik naar huis. Of het een zorgen loze en leuke avond was is een heel andere Story. Je gaat met vrienden uit eten en betaald echt veel hiervoor. Na 1 uur kregen wij de laatste gerechten van de eerste ronde. Het bleek dat het hele restaurant op eten zat te wachten. De bediening was totaal overvraagd en heel veel mensen gingen chagrijnig naar huis zonder eten te krijgen. Ook na 2.5 uur tien bijna het hele restaurant leeg was wachtten wij nog steeds op onze bestelde porties. Terwijl álle tafels van het restaurant overvol met smeriger gebruikte borden lagen. De menukaart is eveneens onduidelijk. De soms krijg je één stuk sushi, maar soms 2 or meer. Je kan er niet op rekenen. Tevens staat er niet op hoe het systeem werkt maar wat je allemaal niet mag doen en wat verboden is. Zeer klantvriendelijk. Er vind controle plaats van de de tafel of je alles opgegeten hebt. Verschrikkelijk. Al met al een dip gevoel dat de eigenaar zijn zakken vult maar zeker niet begrijpt wat klantenservice betekend.
Ik kom hier nu zeker 10 jaar. Beste all you can eat restaurant van Amsterdam. Sushi proeft lekker vers. Warme gerechten zijn goed van smaak. Personeel is beetje onpersoonlijk maar voor de rest leveren zij wel goeie service. Keep the good work.
We hadden gereserveerd. Bij binnenkomst een niet gezellig ogen geheel. Er stonden veel bestellingen sushi achter de bar te wachten werd niet rond gebracht. We zagen niet veel mensen eten maar vooral wachten aan tafel.We werden verwezen naar een grote tafel achterin waar heel veel drinken of water lag zowel op tafel als op de grond. Dit gemeld werd niet echt op gereageerd. Toen kwam er ook iemand naar de ober toe om de bestelling maar door te geven als ze na erg lang wachten nog steeds het briefje niet op kwamen halen. We hebben ons spul gepakt en zijn naar de concurent sumo gegaan waar we gezellig hebben gezeten heerlijk hebben gegeten en snel werden geholpen.
De bediening sprak geen Nederlands en nauwelijks Engels en had beduidend geen zin om te werken. Al het eten dat we hadden besteld kwam niet of het aantal klopte niet. We werden nooit gevraagd om drinken, dus wenkten we zelf elke keer de ober, waarbij die na het opnemen van 1 drankje er weer vandoor ging, terwijl we nog niet eens klaar waren met het bestellen van de rest van de drankjes van onze tafel, dus moesten we de ober nogmaals erbij roepen. Nadat de bestelde drankjes nooit aankwamen, moesten we de ober nogmaals erbij roepen om te vragen waar de drankjes bleven en moesten we van de ober de bestelling nogmaals doorgeven. We adviseren om dus altijd de bon te controleren ofdat hier de juiste drankjes en het aantal erop staat. De bediening was dus samengevat echt slecht. Ten einde kan je hier alleen cash betalen. Hier komen we dus nooit meer.
Heerlijk gegeten! Onze serveerster was erg vriendelijk en duidelijk met het all-you-can-eat concept. Nette prijs voor smaakvol eten. De wachttijd voor een tapas-setting was acceptabel, zeker voor de kwaliteit. Sushi was overduidelijk vers. Komen zeker nog eens terug.
Ik lees de slechte reviews en kan me er niet in vinden, wij komen hier al drie jaar, en ja, soms hebben we een avond die tegen valt door wachttijd e.d. maar dat staat schraal tegenover de andere tientallen keren dat wij hier komen omdat wij verslaafd zijn!! Voor de prijs en kwaliteit is het simpelweg nergens beter te vinden, wij lachen om mensen die naar sumo of shabu gaan, heel zuid-holland gehad maar Kyoto Scheveningen BLIJFT het BESTE
zo slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. er waren maar 2 mensen in de zaal waarvan een mesje misschien van 12 jaar oud die de bestellingen nam, en een man die niet eens kon praten, je vraagt aan hem rekening en die staat naar je dom te staren en geen acties verder. 3 rondes van bestellingen volgehouden die 3 uur duurden, half uur moest je wachten voor de volgende ronde, geen enkele aandacht van bediening, 100 keer moest je naar hun toe lopen om te vragen wanneer het eten komt. Verwacht geen Nederlands, of zelfs Engels is enorm slecht. Dus eerst chinees leren! Het bedrag 28euro voor luxe menu is teevee hoog want de gerechten stellen niets voor. Wat op de plaatjes in het menu staat is niet wat op je bord gaat verschijnen!! Er zijn werkelijk vele onvergelijkbare alternatieven! Verspil je tijd niet voor deze DUMP!
De sushi was lekker en de service was ok. Maar daar is ook alles mee gezegd. Dit restaurant hanteert belachelijke en klantonvriendelijke regels. Ten eerste wilden wij, nadat wij onze Icetea hadden opgedronken, kraanwater bestellen i.v.m. een onverwacht, erg pittig gerecht. Dit mocht de serveerster echter niet aan ons schenken van haar baas. Ten tweede hadden we nog wat restjes over van gerechtjes die we niet lekker vonden of echt niet op konden krijgen. We vroegen of we deze restjes mee naar huis mochten nemen, maar dit was alleen mogelijk tegenover betaling. Ook het laten staan van het eten waar wij al veel geld voor hadden betaald, kon alleen tegen betaling... Ontzettend klantvriendelijk. Daarnaast was de indeling van de kaart erg onduidelijk en niet logisch wat o.a. de reden was voor het 'teveel' bestellen. Na een discussie met een serveerster werd het ons duidelijk dat wij echt bij moesten betalen als we onze bordjes niet netjes leeg zouden eten. Met zware tegenzin aten wij nog een beetje, betaalden we en gingen we chagrijnig naar huis.
Sushi kan er mee door. Bediening heel slecht. Lang wachten ondanks dat het niet druk was. Serveerster kon amper Nederlands verstaan laat staan spreken. 30 min op een cola wachten nadat je vier keer hebt moeten uitleggen dat je cola wil. Jus de Orange is sinas volgens dezelfde serveerster. En het eten krijgen van een tafel waar de mensen al van vertrokken zijn omdat ook zij het wachten beu waren is niet erg netjes. Sojasaus en wasabi lieten ook zo lang op zich wachten dat ik het van een andere tafel heb gepakt. Kom hier niet terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid