facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yellow

Yellow

Info

Building brand awareness

Geschiedenis

Yellow is een onafhankelijke 'brand building company'. Een organisatie gespecialiseerd in merkontwikkeling en -communicatie. Yellow bouwt als 'merkarchitect' constructief (aan) merken die we zelf vertalen naar concrete implementatie als 'merkuitvoerder', omringd door een netwerk van ervaren specialisten.

Vanuit merkinhoud en -strategie werken naar een éénduidige en onderscheidende merkcommunicatie is waar we goed in zijn. Samen met u als merkhouder weet Yellow de kracht van het merk nog beter uit te dragen en willen we vanuit eigen overtuiging merkcommunicatie een creatievere en professionelere invulling geven.

Met onze Yellow organisatie, bouwen we graag aan een onderscheidend merkimago als de ultieme afspiegeling van de merkcommunicatie: het merk is, zoals de gebruiker het merk beleeft.

Yellow werkt op basis van co-creatie. Een gelijkwaardige samenwerking met merkhouder en specialistische partners waarin u als merkhouder de expertise aandraagt vanuit het merk. In directe lijnen tussen de expertises, opereert iedere teampartner vanuit eigen kracht en visie. Wat uiteindelijk leidt tot een beter resultaat. Op deze manier werkt Yellow aan de groei en loyaliteit van zowel de merkhouder als de partners.

Met de eigen 'Merk in Uitvoering' werkwijze, heeft Yellow jarenlange expertise gebundeld tot pragmatische projecttrajecten. Met deze 'draaiboeken' als leidraad weet Yellow merk- en strategietrajecten pragmatisch te vertalen naar concept en vorm. Yellow werkt het liefst in de rol van 'creative director' aan deze projecten.

Adres: Enschedesestraat 2F, 7575 AB Oldenzaal
Telefoonnummer: +31 (0)541 820 217
Stad: Oldenzaal
Route: Enschedesestraat 2F
Postcode: 7575 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Nieuwe Weide Studio Nieuwe Weide 20 meter Leuk bedrijf met creatieve ideeën... Leuke directrice ook
Slize Slize 271 meter Slize ontwikkelt, ontwerpt en geeft vorm aan ideeën, producten en merken. Zorg dat je...
Linderhof Reclame Linderhof Reclame 1 km Gewoon duidelijk antwoord gekregen op de door mij gestelde vraag.
UwID - Grafische Communicatie UwID - Grafische Communicatie 1 km Samen creëren wij huisstijlen, campagnes, online media en meer! UwID helpt uw bedrijf...
Signpost Reclame & Bewegwijzering Signpost Reclame & Bewegwijzering 2 km Signpost Reclame & Bewegwijzering: Wij zijn al vanaf 1997 dè leverancier van bewegw...
Fabri.nl Fabri.nl 2 km Goed en eerlijk advies. Vriendelijke mensen. Levering volgens afspraak, je weet van t...
Vindingrijck Vindingrijck 2 km Leuke club creatieve mensen. Voeren opdrachten uitstekend uit en komen afspraken na.
IBS-Designs IBS-Designs 2 km creatief bezig zijn met kralen, mozaieksteentjes en stoffen, tevens kunt u kinderfees...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid