facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fabri.nl

Fabri.nl

Info

Fabri NL levert 'krachtige communicatie' aan de zakelijke markt, verenigingen en clubs. Kleding, promotionele artikelen, druk- printwerk en sportprijzen.

Geschiedenis

Fabri NL is de specialist in het kleden van uw bedrijf, vereniging of club. Doordat we in-house beschikken over een eigen grafische afdeling, high-tec borduur- en drukmachines leveren wij flexibel, snel en voor een scherpe prijs. Onze promotionele artikelen zijn snel leverbaar en worden ook in-house voorzien van de juiste uiting voor uw bedrijf. Wij blijven de nr.1 in sportprijzen voor de gehele regio. Uit voorraad leverbaar. Voor alles geldt heldere en krachtige communicatie met een persoonlijke touch.

Adres: Bremenstraat 6, 7575 EH Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541519866
Stad: Oldenzaal
Route: Bremenstraat 6
Postcode: 7575 EH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Spandoek bedrukken Oldenzaal, Reerink Oldenzaal printen, Kleding bedrukken Oldenzaal, Bedrijfskleding Oldenzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vindingrijck Vindingrijck 141 meter Leuke club creatieve mensen. Voeren opdrachten uitstekend uit en komen afspraken na.
Signpost Reclame & Bewegwijzering Signpost Reclame & Bewegwijzering 244 meter Signpost Reclame & Bewegwijzering: Wij zijn al vanaf 1997 dè leverancier van bewegw...
UwID - Grafische Communicatie UwID - Grafische Communicatie 572 meter Samen creëren wij huisstijlen, campagnes, online media en meer! UwID helpt uw bedrijf...
Linderhof Reclame Linderhof Reclame 627 meter Gewoon duidelijk antwoord gekregen op de door mij gestelde vraag.
Slize Slize 1 km Slize ontwikkelt, ontwerpt en geeft vorm aan ideeën, producten en merken. Zorg dat je...
Modeca Bridal Modeca Bridal 2 km Erg prettig bedrijf!
Studio Nieuwe Weide Studio Nieuwe Weide 2 km Leuk bedrijf met creatieve ideeën... Leuke directrice ook
Yellow Yellow 2 km Building brand awareness
IBS-Designs IBS-Designs 3 km creatief bezig zijn met kralen, mozaieksteentjes en stoffen, tevens kunt u kinderfees...
Recensies
Goed en eerlijk advies. Vriendelijke mensen. Levering volgens afspraak, je weet van tevoren waar je aan toe bent, zosls het hoort.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Contact is heel slecht en ze zijn erg klantonvriendelijk. Ze namen niet op, mailden niet terug, we werden van het kastje naar de muur gestuurd. Het duurde een week voordat we de goede factuur hadden terwijl we benadrukt hadden dat er enigszins haast achter zat. Vervolgens werden de producten verstuurd voordat we een akkoord gegeven hadden en nadat ik mailde dat de producten dus niet gewenst waren en dat ik ze zo snel mogelijk terug zou sturen kreeg ik een boze en zeer felle Sander aan de lijn nu kon hij wel binnen een dag reageren. Hij sloot af met "bestel alsjeblieft nooit meer iets bij ons", maar dat was ik gelukkig ook niet van plan hoor Sander! Ronduit waardeloos bedrijf.
Na meerdere malen contact te hebben gehad met het bedrijf, kregen we de producten toegestuurd hoewel we nadrukkelijk hebben gezegd die producten niet meer te willen ontvangen. Vervolgens hebben we zeer onvriendelijk contact gehad met Sander, dit zakelijkcontact is zeker niet voor herhaling vatbaar.. Niets professioneel om door te geven dat je geen contact meer wenst met bepaalde klanten. GEEN FABRI MEER VOOR ONS!
Leuk bedrijf hier kun je van alles laten bedrukken Veel keus en prijs kwaliteit verhouding ook goed
Vriendelijke ontvangst, en goed advies. Verder verschillende materialen meegekregen om een goede keuze te kunnen maken
Geweldig bedrijf voor promotie artikelen.
Geweldig bedrijf, !
Vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid