facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yarden Crematorium Haarlem

Yarden Crematorium Haarlem

Info

Crematorium Haarlem is al 17 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Kenmerken zijn de kleinschaligheid, flexibiliteit en het feit dat alles gelijkvloers is. Na een ingrijpende verbouwing zijn we eind april weer volledig operationeel.

Adres: Vergierdeweg 271, 2026 BJ Haarlem
Telefoonnummer: 088 927 2360
Stad: Haarlem
Route: Vergierdeweg 271
Postcode: 2026 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Crematorium Haarlem Vergierdeweg, Crematorium Haarlem-Noord, Uitvaartcentrum Haarlem, Vergierdeweg 271 Haarlem, Crematorium Haarlem tarieven, Crematorium Haarlem DELA, Crematorium Haarlem adres, Crematorium Sterrenheuvel
Recensies
Een mooie, rustige plek.
De aanleiding om hier te komen is uiteraard altijd van verdrietige aard. De ervaring met het crematorium was toch bijzonder fijn, we zijn omringd door zorgvuldigheid, service en professionaliteit. Als het dan toch moet is dit een fijne plek!
Een crematiebijeenkomst gehouden bij Yarden te Haarlem. Medewerkers van Yarden zijn professioneel en weten een gepaste sfeer te creëren. Door de glazen structuur van het gebouw, kan het wel erg warm worden in het gebouw, wanneer de zon fel schijnt zomers. Verder prima geluidskwaliteit van de audioinstallatie.
Ondanks de grafstemming een erg mooie plek!
Mooie plek. Vriendelijke mensen. Aantal keer geweest, heb 1 keer mijn auto moeten parkeren bij de voetbalvelden omdat er geen plek was.
Ze hebben een fijne sfeer voor de laatste groet
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Yarden Crematorium Haarlem.

Haarlem begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Vergierdeweg 271 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Yarden Crematorium Haarlem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Yarden Crematorium Haarlem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Yarden Crematorium Haarlem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monuta Haarlem Monuta Haarlem 275 meter Wat een geweldige warme man "John Bres" Wat als wij geen "John " ...
Trouwdoula Trouwdoula 2 km Ik ben Tanya de Groot, Trouwdoula. Ik ben trouwambtenaar (BABS) op gelukkige momenten...
Ineke Smit Uitvaartverzorging Ineke Smit Uitvaartverzorging 4 km Als je vader plotseling overlijdt of man dan komt er vrij vlot na zo'n ingrijpende ge...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid