facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ineke Smit Uitvaartverzorging

Ineke Smit Uitvaartverzorging

Info

Liefdevol en betrokken voor een betaalbare uitvaart.

Geschiedenis

Als een naaste is gestorven is mijn uitgangspunt altijd tijdens een gesprek met nabestaanden gestalte geven aan de overledene zoals hij of zij was. In nauw overleg regelen we dan samen een begrafenis of crematie die bij de overledene en u als nabestaande het beste past. We verwerken uw wensen en mogelijkheden en die van de overledene in een mooi en passend afscheid. Een uitvaart wordt dan echt een weerspiegeling van het leven.

Mijn ervaring is dat mensen veel meer kracht bezitten dan zij vaak zelf denken. Ik probeer uw kracht aan te boren zodat u in staat gesteld wordt om veel zelf te doen. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan het samen met mij verzorgen van de overledene, het thuis of in een van mijn afscheidskamers opbaren.

Het bedenken van de tekst op de kaart en het vormgeven van de afscheidsceremonie. Soms het beschilderen van de kist door de kinderen of de kist zelf dragen. Alles onder mijn zorgvuldige begeleiding, met alle ruimte voor u om te kiezen en om eventueel op keuzes terug te komen. Met aandacht, betrokkenheid, raad en daad, sta ik u bij vanaf het overlijden, en soms vanaf daarvoor, tot en met de dag van de uitvaart.



"Ineke Smit Uitvaartverzorging Haarlem en omstrekenVoor een persoonlijke en betaalbare uitvaart in Haarlem en omstreken is Ineke Smit Uitvaartorganisatie al ruim 13 jaar onderdeel van de regio.Wij zijn er trots op dat wij bij families in Haarlem, Heemstede, Zandvoort en andere regio genoten een terugkerende steun mogen zijn.Wij verzorgen de uitvaart die het best bij u past. Van intiem klein met enkele nabestaanden tot in de Lichtfabriek met honderden genodigden.Nabestaanden kiezen voor Ineke Smit Uitvaartorganisatie omdat:- u heeft contact met 1 uitvaartverzorgster- eigen 24 uurs afscheidskamers in de wijk- het laagste begeleidingstarief uit de regio €1845- altijd vooraf een kostenindicatie- vooraf kosteloze uitvaartvastlegging"
Adres:
Telefoonnummer: 0654661799
Stad: Haarlem


Recensies
Als je vader plotseling overlijdt of man dan komt er vrij vlot na zo'n ingrijpende gebeurtenis het moment dat je als nabestaanden naar elkaar kijkt en denkt: "Maar wat gaan we nu doen?" Er gebeurt opeens zoveel, in zo'n korte tijd dat je echt iemand nodig hebt die dat werk en stress uithanden neemt, in control is en het overzicht houdt en je het overzicht geeft. Wij hadden mag ik wel zeggen het geluk dat wij in contact kwamen met Rozemarijn Colenbrander, van Ineke Smit Uitvaartverzorging die ons met veel geduld, empathie en medeleven wist te loodsen door de eerste 6 dagen na het overlijden van mijn vader. Allereerst legde zij direct 2 uur na het overlijden de voorkeurslocatie voor de uitvaart vast, op het tijdslot naar wens. Dat was al 1 zorg minder. De dagen erna gingen we zowel live met elkaar als online continu door het draaiboek, de kaart, de bloemen en de wensen heen. Waarbij we haar soms chaotisch bombardeerden met vragen. Rozemarijn reageerde altijd direct. In de avond, maar ook in het weekend. Ze heette ons welkom in het afscheidshuis, wat ook echt een fijne en huiselijke plek is voor familie en overledene. En in die contactmomenten met Rozemarijn was ze authentiek, oprecht warm maar ook niet wars van wat humor en luchtigheid. Dit paste bij ons dat voelde ze prima aan. De dag zelf verliep vlekkeloos en het werd voor ons en de mensen die naar de uitvaart waren gekomen een waardig eerbetoon aan onze vader en man en Rozemarijn leidde alles volgens draaiboek en geruisloos in goede banen. Ik denk dat deze perfect geregelde uitvaart ons achter heeft gelaten met een warm gevoel van liefde, waardigheid en misschien zelfs wel even wat gezelligheid bracht. Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens de voorbereiding in de dagen ervoor. Bedankt Rozemarijn!
Ik heb recentelijk de open dag van Ineke Smit Uitvaartverzorging bezocht in de Oosterkerk. Het is een mooie locatie met afscheidskamers met aardige mensen van Ineke Smit. Nog geen ambities om te gaan, maar toch interessant om eens gezien te hebben.
Rozemarijn begeleidde de uitvaart van onze moeder. Leuke, aardige meelevende, enthousiaste dame die zich aan gemaakte afspraken hield. Lief persoon. Dankzij haar kijken wij terug op een mooi en goed georganiseerd afscheid. De grote huiskamer aan de zomerkade was mooi en rustig ingericht. Heel fijn. Bedankt Rozemarijn we hebben de samenwerking prettig gevonden en ook leuk hoe gek dat ook klinkt. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.
Dus dan zeg je eerst dat je het op de mail toestuurt en dan na meerdere keren vragen opeens van dat ik hem aan mn zuster moet vragen ??? Wat voor moeite is het om ook naar mij te sturen?? Was je bang dat je je geld niet krijgt?? Echt een protocol van lik me vestje.. Zit al met hoop verdriet.. En zat zeker niet op een leugenachtige uitvaartonderneming te wachten!!
Hartelijk dank Els voor jouw hartverwarmende en liefdevolle begeleiding na het verlies van onze moeder en oma. Het heeft ons enorm gesterkt in de verwerking van dit grote verlies. Jouw bijna familiare begeleiding is bewonderenswaardig te noemen. Het heeft de uitvaart op een bepaalde manier tot een mooie dag gemaakt. De herinnering aan deze dag zal ons daarom ook altijd met een mooi gevoel blijven vervullen.
De uitvaart van mijn ouders en schoonouders zijn zeer goed verzorgd en persoonlijk uitgevoerd door Ineke Smit en haar team. Met onze wensen werd door Ineke heel goed rekeninggehouden. Ook kwam Ineke met verrassende en goede voorstellen. Het gaf ons veel rust om te weten dat de uitvaart bij Ineke in goede handen is. De afscheidskamers zijn warm en sfeervol ingericht en van alles voorzien. Dankbaar kijken wij terug op een mooie uitvaart, zelfs in deze Coronatijd. Heel veel dank Ineke, Theo, Petra en de overige teamleden.
Dorian heeft ons geweldig geholpen in een ontzettend moeilijke tijd. We zijn haar ontzettend dankbaar voor haar steun en het organiseren van een prachtige uitvaart.
Wij zijn heel blij, nadat Ineke Smit met pensioen is gegaan, het in de zeer goede handen van Els Hesseling en haar team is is voortgezet!!!
De uitvaart van mijn moeder is echt heel mooi en fijn verlopen. Speciale dank aan Rozemarijn. Dat is een hele fijne en kundige dame.
De uitvaartverzorging is heel fijn en prettig geregeld door Dorian van Ineke Smit Uitvaartverzorging. Ze is heel fijn in contact en was aanwezig waar nodig op een prettige manier. We hebben de periode, ondanks het verdriet, als 'fijn en mooi' ervaren met behulp van oa Dorian. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ineke Smit Uitvaartverzorging.

Haarlem begrafenisonderneming

openingstijden, locatie, vervoer. Ineke Smit Uitvaartverzorging adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ineke Smit Uitvaartverzorging. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ineke Smit Uitvaartverzorging delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trouwdoula Trouwdoula 2 km Ik ben Tanya de Groot, Trouwdoula. Ik ben trouwambtenaar (BABS) op gelukkige momenten...
Yarden Crematorium Haarlem Yarden Crematorium Haarlem 4 km Een mooie, rustige plek.
Monuta Haarlem Monuta Haarlem 4 km Wat een geweldige warme man "John Bres" Wat als wij geen "John " ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid