facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yankee Doodle Buffet Restaurant Assen

Yankee Doodle Buffet Restaurant Assen

Info

Zeer ruime keuze, kindvriendelijk, scherp geprijsd, vers eten, grillen a là minute, het leukste USA Restaurant Assen. Escape Room.

Geschiedenis

Yankee Doodle is het ultieme familie restaurant. In onze restaurants kunt u eten in typisch Amerikaanse thema's en wordt uit eten gaan ineens een belevenis voor het hele gezin. Tevens zijn er ook regelmatig leuke thema-avonden zoals een Magic Night, Halloween, Valentijn, Frozen-weekend, Minons-weekend enz.
U mag net zo vaak langs het buffet kunt gaan als u wilt. Er is echt voor ieder wat wils en de koks grillen en bereiden a la minute uw vlees, vis en vegetarische gerechten.

Lekker en gezond eten kan bij Yankee Doodle

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze restaurants. Bij ons kunt u op de eerste plaats lekker genieten van ons uitgebreid buffet, maar ook nog eens veel gezonder eten dan dat u denkt. We zijn ook helemaal thuis in de vele diëten en allergieën, vragen hierover kunt altijd aan stellen onze chef-koks!

Als een van de weinige restaurants in Noord Nederland hebben wij eigen externe keuringsdienst die onze restaurants regelmatig bezoeken. Op deze wijze voldoen we aan hoge eisen op het gebied van onder andere hygiëne & personeelsbeleid.

KidsClub

Wij staan bekend als zeer kindvriendelijk. Voor de kinderen zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag nanny's, die in onze kidsclubs de kinderen kunnen schminken, met ze spelletjes spelen en gaan knutselen. De Kidsclub heeft iedere week een ander thema!

Veel plezier en lekker eten, dat is de succesformule van American Fun Restaurant Yankee Doodle. Het is een belevenis om in de typisch Amerikaanse style te eten.

Yankee Doodle is een buffetrestaurant dat echt voor ieder wat wils biedt; heerlijke soepen, lekkere salades, warme voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, teveel om op te noemen! Onze koks bereiden ter plekke heerlijke Grill gerechten zoals vlees, vis en vegetarische gerechten. Geef aan als u een dieet volgt of allergie heeft en we zorgen ervoor dat u ook zorgenloos kunt genieten.

Als toetje kunt u smullen van een dessertbuffet met onder andere ijs, taart, vers fruit en mousses. Ga gerust meerdere keren langs onze buffetten, want het biedt teveel om op te noemen.

Bij Yankee Doodle betaalt U één bedrag voor het dinerbuffet en de alcoholvrije dranken, dat is wel zo gemakkelijk!
De alcoholhoudende drankjes worden
betaald met muntjes.
1 muntje = € 1,- = 1 glas bier of wijn!

Producten

all you can eat, all in diner buffet, spareribs, buffet, steaks, hamburgers, Biefstuk, toetjesbuffet.



"Helaas hebben we deze vestiging moeten sluiten. De vestiging in Emmen is gewoon open !"
Adres: Borgstee 9, 9403 TS Assen
Telefoonnummer: 0592347256
ln.eldoodeeknay@ofni
Stad: Assen
Route: Borgstee 9
Postcode: 9403 TS


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00
Dinsdag: 17:00 - 20:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:30
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: yankee doodle assen prijzen, yankee doodle restaurant, yankee doodle korting, korting yankee doodle assen, yankee doodle groningen, yankee doodle assen escape room, yankee doodle drachten drachten, yankee doodle drachten openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jasmijn Garden Jasmijn Garden 705 meter Op een doordeweekse dag hebben wij een bezoek gebracht aan dit restaurant, wij waren ...
Bella Taarten Bella Taarten 732 meter Bella Taarten
HappyWorld Wereldrestaurant Assen HappyWorld Wereldrestaurant Assen 2 km Heerlijk gegeten en vermaak voor een ieder. Kids konden na het eten lekker boven spe...
Pannenkoekenschip Assen Pannenkoekenschip Assen 2 km Wel leuk om even in een schip te eten. Wel wat hutje mutje, en rumoerig ivm kids natu...
De Griekse Winkel De Griekse Winkel 2 km Ik kom hier eigenlijk maar af en toe, maar mevrouw Soula is zo een lieve dame. Ik gin...
American food express American food express 3 km Vaste klant en niet zomaar. Kwaliteit is goed, eten is echt warm wanneer het wordt be...
De Zoete Buurvrouw De Zoete Buurvrouw 4 km Altijd een feestje als ze er zijn
Kooktheater Kooktheater 6 km Gastronomische arena binnen de horecabeurs Horeca EvenTT te Assen.
Recensies
Erg lekker gegeten bij Yankee Doodle, we kwamen terloops op de gedachte om hier te eten.. De laatste keer dat ik hier geweest ben moet meer dan 15 jaar geleden zijn geweest. Het restaurant herkende ik nog, maar het concept is in mijn ogen in zeer positieve zin veranderd. De sfeer was er goed en het personeel zeer vriendelijk. Het eten was ook van goede kwaliteit, erg lekker! Al met al een leuke trip down memory lane gemaakt! Kindvriendelijkheid: Het restaurant is goed ingericht voor kinderen, er is een apart gedeelte en genoeg te beleven. Personeel is ook goed met kinderen. Parkeren: Parkeerplaats voor de deur met ruim plek. Erg makkelijk.
Jaren geleden een aantal keer geweest. Toen was het een prima buffet. Maar sinds Corona werken ze dus blijkbaar met een tablet systeem. Dit vind ik niet werken bij dit restaurant. Daarnaast neemt het personeel amper vieze borden etc mee. Op een gegeven moment had ik meerdere borden naast me staan. Terwijl je maar 2 dingen tegelijkertijd p.p. kan bestellen. Daarnaast zijn drinken en desserts niet meer inbegrepen. Eten was wel prima.
Volgens mij hanteren ze sinds het corona tijdperk het “ipad principe”, maar ik kan ernaast zitten. Vond het oude concept waarbij je nog wat beweging krijgt en ziet hoe je steak gegrilled wordt nét iets gezelliger. Kwaliteit en keuze is niks mis mee. Kinderen komen er graag en te vaak, daarom deze week weer gewoon “genieton”. Ruim parkeren voor de deur, dus na het eten rollend naar je auto. Gezellig familierestaurant!
Vandaag voor het eerst naar dit reastaurant geweest. Alles is zo super goed geregeld. Goede uitleg, snele bediening als je je eten hebt uitgezocht. De bediening is vlot en super vriendelijk. Allemaal even vrolijk. En wij hadden onze zoon mee.. die had wel wat besteld maar weinig van gegeten. Nou het mocht gewoon mee naar huis.. super blij mee! Dikke pluspunt ook. Het eten is ook gewoon zooo lekker. Precies goed gegaard. Dit is een bedrijf die weet hoe het moet. Echt goed personeel is ver te zoeken maar dat is niet nodig bij Yankee Doodle Assen.. zeker als je kids hebt is dit the place to be. Kindvriendelijkheid: Speciale bovenverdieping voor de kinderen Parkeren: Voldoende parkeer plaats Rolstoeltoegankelijkheid: Naar mijn mening is dit goed te doen.
Leuk aangeklede all-you-can-eat met speelzolder voor de kinderen. Helaas geen “nanny” gezien ook stond er geen film aan in het filmzaaltje, dat hadden we toch wel verwacht op een weekenddag. Eten was gevarieerd en goed, werd ook zeer snel uitgeserveerde. De prijs is aan de hoge kant, drankjes zijn prijzig en desserts zijn allemaal exclusief. Helaas was de melkopschuimer kapot waardoor we geen cappuccino of latte konden bestellen. Leuk voor een keertje maar we komen er niet meer terug.
Leuke plek om all-you-can-eat op zijn Amerikaans te beleven. Sommige gerechten zijn wat fors. De keuze is reuze. Van diverse burgers, tot pizza en steaks. Makkelijk te bestellen via tablet. En er loopt genoeg personeel om je vragen te kunnen beantwoorden. Doordat er kunstplanten aan het plafond hangen, is de akoestiek voor zo'n grote locatie prima te doen. En dat mogen meer restaurants doen.
Prima eten! Leuk ingericht, zeker voor kinderen. Personeel is super vriendelijk. Zeker wel een aanrader.Eten: 4/5
Sinds vroeger hier vandaag weer een keertje geweest. Het is niet veel veranderd kwa aankleding, wel gaat nu alles via een tab eten bestellen en drinken. Nadeel is dat je elke keer 10 min moet wachten en dat is best lang. Vlees gerechten waren vaak koud.Eten: 4/5
Wij hebben hier lekker gegeten afgelopen zaterdag. Het restaurant is echt heel mooi aangekleed. Het is echt over de top Amerikaans en dat maakt het juist mooi. Boven is ook speelgelegenheid voor de kinderen. Het eten werd erg snel geserveerd.
Kan met eerlijkheid zeggen dat ik in Assen nog nooit zo slecht gegeten heb als hier. Prijs kwaliteit is hier totaal zoek. Kleine bakjes met smakeloos eten met allemaal dezelfde vieze saus erop gesmeerd. Kan niet geloven dat dit voer door een gediplomeerde chef is bedacht en klaargemaakt en als dit wel zo is dan moet deze man zich schamen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid