facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HappyWorld Wereldrestaurant Assen

HappyWorld Wereldrestaurant Assen

Info

Kom naar HappyWorld en ga op een heerlijke ontdekkingsreis van gerecht naar gerecht. Heerlijk wereldbuffet en live-cooking.

Geschiedenis

Wilt u onbeperkt genieten van vele soorten gerechten? Dan bent u bij Happy World aan het juiste adres. Onze arrangementen zijn all-you-can-eat en inclusief onbeperkt genieten van frisdranken, verse sappen, koffie en thee. Ook aan de kinderen is gedacht: naast de speciale kindergerechten is er een aparte speelruimte onder toezicht van ons Kids-Team.



"wereld restaurant"
Adres: Azieweg 3, 9407TC Assen
Telefoonnummer: 0592-481755
ln.nessadlrowyppah@ofni
Stad: Assen
Route: Azieweg 3
Postcode: 9407TC



op zoek naar gerelateerd: happy world assen prijzen, wereldrestaurant beilen, happy world assen kerst, azieweg 3 assen, happy world assen reserveren, wereldrestaurant drenthe, happy world assen recensie, wokrestaurant assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jasmijn Garden Jasmijn Garden 893 meter Op een doordeweekse dag hebben wij een bezoek gebracht aan dit restaurant, wij waren ...
Bella Taarten Bella Taarten 1 km Bella Taarten
Yankee Doodle Buffet Restaurant Assen Yankee Doodle Buffet Restaurant Assen 2 km Erg lekker gegeten bij Yankee Doodle, we kwamen terloops op de gedachte om hier te et...
Pannenkoekenschip Assen Pannenkoekenschip Assen 4 km Wel leuk om even in een schip te eten. Wel wat hutje mutje, en rumoerig ivm kids natu...
De Griekse Winkel De Griekse Winkel 4 km Ik kom hier eigenlijk maar af en toe, maar mevrouw Soula is zo een lieve dame. Ik gin...
American food express American food express 4 km Vaste klant en niet zomaar. Kwaliteit is goed, eten is echt warm wanneer het wordt be...
De Zoete Buurvrouw De Zoete Buurvrouw 4 km Altijd een feestje als ze er zijn
Kooktheater Kooktheater 8 km Gastronomische arena binnen de horecabeurs Horeca EvenTT te Assen.
Recensies
Heerlijk gegeten en vermaak voor een ieder. Kids konden na het eten lekker boven spelen, via de tv's beneden kun je af en toe een blik werpen. Voldoende parkeer gelegenheid, prettige ontvangst en lekker gegeten, alles oogt hygiënisch. Wat mijn ervaring betreft is dit restaurant zeker te adviseren, geniet zoals wij er van hebben genoten.
Genoeg keuze, prima om met kids heen te gaan vanwege speelmogelijkheid en natuurlijk zelf pakken wat je lekker vind en uitgebreid toetjesbuffet. Gewoon goed voor een concept als dit restaurant. Tip: kauwgom heb je nodig de volgende dag..
Prima eten en ze hebben er eigenlijk voor alle smaken wel genoeg keuze. Je hebt keuze uit een koud buffet met salades, koude vlees- en vissoorten en sushi, aan de andere kant zit het Europese menu met onder andere pizza, gehaktballen, lasagne, verschillende soorten aardappeltjes en groentes. Aan de kopse kant vind je de gefrituurde gerechten. Bij het andere "eiland" kan je verse maaltijden laten wokken met een saus naar keuze. Aan de andere kant kan je vlees en vis laten bakken. Om de hoek hiervan zit het Chinese/Indonesische buffet met de gangbare gerechten die je bij iedere Chinees moet kunnen krijgen Om het af te sluiten kan je terecht bij het toetjesbuffet met verschillende soorten cakejes en fruit, maar ook ijs en chocoladefontijnen. Drinken kan je zelf onbeperkt pakken. Alcoholische dranken kan je met muntjes halen bij de bar.
We wilden reserveren met 4 personen. 1 daarvan kan vanwege medische redenen zeer weinig eten en drinken daarbij ook geen alcohol, waarop ik heb gevraagd of diegene als kind van 12 25,- gerekend kon worden. Reactie” wij hebben daar geen speciaal tarief voor” All you can eat volle pond betalen terwijl je amper wat kunt eten maar mee gaat omdat de rest het wil proberen. Hoe moeilijk is het om die als kind aan te slaan? Leer meedenken mensen… die 9 euro kan men best lijden maar het gaat om het gebaar.
Wij kunnen hier altijd erg lekker eten. Echter heeft de laatste x er voor gezorgd dat wij een nare nasmaak hebben. Er wordt tot 2 x toe duidelijk over mijn man gepraat, waarvan 1 x zelfs geroepen werd naar de mensen achter de bar. Er werd gesproken en gelachen in eigen taal. Na de 2e x heeft mij dit Er zeker van weerhouden om nog een x te gaan wokken.
Ontzettend jammer dat er met kerst weinig extra's werd gedaan. Denk aan een drankje bij binnenkomst of iets dergelijks. Iets waardoor je het gevoel krijgt dat je speciaal met kerst uit eten gaat. Normaal eten we met kerst thuis, maar door het wegvallen van mijn schoonvader wilde we thuis niet geconfronteerd worden met de lege stoel aan tafel dus maar uit eten naar 1 van onze favoriete restaurants. Echt een tegenvaller. Ik zag weinig terug van een speciaal kerstmenu. Voor mijn gevoel was het niet anders dan normaal of ik moet het al helemaal over het hoofd hebben gezien met al die mensen. Nu kan ik dit misschien ook niet verwachten van een buffetrestaurant, maar hanteer dan ook de reguliere prijs ipv er ruim 10 euro bovenop te gooien. Ik vond het echt zo'n tegenvaller.
Het is fijn dat Assen een wereld restaurant heeft, al moet ik wel bekennen dat dit niet kan tippen aan de all you can restaurants van wat wij gewend zijn. Kinderen hebben het wel top. Er is een mooie speelgelegenheid en het is daarom voor de ouders wat makkelijker om hun borden leeg te eten. Voor de prijs zou je beter naar Groningen kunnen rijden en bijvoorbeeld naar Shufu Cuisine of Taste and Flavor kunnen gaan.
Over het algemeen is het eten gewoon goed. Je kan er van alles proberen en proeven. Als je iets laat bakken moet je wel heel duidelijk zeggen dat je geen zout wilt anders proef je geen verschil tussen vis , kangoeroe of krokodil. Of je moet zout eten erg lekker vinden.
Heerlijk 2,5 uur gegeten met een goed glas rode wijnEten: 5/5
We hebben gezellig gezeten en goed gegeten. Het is alleen een groot nadeel dat de trap naar de speelruimte bij de uitgang zit. Het risico dat een kind de parkeerplaats oploopt is te groot. Maar dat is alleen relevant als je kleinere kinderen hebt. Kindvriendelijkheid: Speelruimte alleen geschikt voor oudere kinderen ivm de plaatsing. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid Rolstoeltoegankelijkheid: Het lijkt goed te doen voor mensen in een rolstoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid