facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xpert Clinic

Adres: Capitool 7, 7521 PL Enschede
Telefoonnummer: 0887785203
Stad: Enschede
Route: Capitool 7
Postcode: 7521 PL



op zoek naar gerelateerd: Wachttijden Xpert Clinic, Xpert Clinic corona, Xpert Clinic dordrecht, Xpert Clinic Tilburg, Xpert Clinic Almelo, Xpert Clinic Leiden, Xpert Clinic klachten, Xpert Clinic contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samen Bevallen Twente Samen Bevallen Twente 2 km Wij hebben de complete cursus samen bevallen gevolgd. Het was ontzettend leerzaam en ...
FysioFit FysioFit 4 km Goede plaats om te sporten en Goede hulp van fysiotherapeuten
Mediant GGZ Mediant GGZ 5 km Gewoon Goede Zorg. Voor psychische klachten en problemen en psychiatrische stoornisse...
Hospice Enschede Hospice Enschede 5 km Goede verzorging voor de bewoner.Gastvrije ontvangst voor de familie. Respectvolle er...
Fyon Fyon 9 km Bij Fyon weten wij hoe belangrijk het is om (pijn)vrij te kunnen bewegen. Klachten of...
Recensies
Perfect verlopen operatie, deskundige arts. Zat binnen 20 minuutjes weer dicht. Leuke en aardige mensen en altijd ruimte voor vragen. Ook de dames van de receptie waren erg aardig en gastvriendelijk.
Ze mogen wel wat doen aan de vriendelijkheid van de dames bij de receptie. Tevens is afspraak niet per se afspraak hier. De behandeling was echter wel goed verlopen en de arts was in orde. Als een algehele ervaring is het een 7 op de schaal van 10.
ik ben zeer tevreden over de behandeling, zeer vriendelijke medewerksters en geven goed advies, ze krijgen van mij een dikke 10.
Zeer tevreden over dr Blomme. Na 3 jaar overal zonder diagnose te zijn weggestuurd heeft deze arts direct het probleem met mijn handen kunnen vaststellen. Ze mogen zich dus met recht expert noemen.
Erg tevreden over de behandeling. Meteen op de eerste afspraak behandeld en nu 2 maanden later nog steeds klachten vrij! Goede, duidelijke uitleg en geen lange wachttijden.
Je wordt hier goed en snel geholpen.
PAS OP MET DEZE MENSEN WANNEER JE SMORGENS OM 0800 AFBELT WEGENS ZIEKTE WORDT HET IN REKENING GEBRACHT! ALSOF JE ZIEK ZIJN 24 UUR VAN TE VOREN PLANT!? GA NIET MET DEZE MENSEN IN ZEE!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid