facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samen Bevallen Twente

Samen Bevallen Twente

Info

Dit is de lokale facebook pagina voor cursisten van Samen Bevallen in de regio Twente



"Samen Bevallen is een zwagerschapscursus waarbij de partner alle lessen aanwezig is. Jullie beiden worden op heldere en nuchtere wijze voorbereid op de bevalling, zodat jullie beiden weten wat er komen gaat en welke beslissingen er genomen kunnen worden. Een goede voorbereiding geeft veel rust en maakt deze memorabele ervaring voor beiden ook sterk verbindend."
Adres: Twekkelerweg 204, 7547 rn Enschede
Telefoonnummer: 0742437632
Stad: Enschede
Route: Twekkelerweg 204
Postcode: 7547 rn



op zoek naar gerelateerd: Samen Bevallen cursus, Zwangerschapscursus Enschede, Bevallen in Twente, Zwangerschapscursus Hengelo, Samen Bevallen ervaringen, Samen bevallen enschede, Zwangerschapscursus Twente, Samen Bevallen Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xpert Clinic Xpert Clinic 2 km Perfect verlopen operatie, deskundige arts. Zat binnen 20 minuutjes weer dicht. Leuke...
Mediant GGZ Mediant GGZ 5 km Gewoon Goede Zorg. Voor psychische klachten en problemen en psychiatrische stoornisse...
FysioFit FysioFit 5 km Goede plaats om te sporten en Goede hulp van fysiotherapeuten
Hospice Enschede Hospice Enschede 6 km Goede verzorging voor de bewoner.Gastvrije ontvangst voor de familie. Respectvolle er...
Fyon Fyon 11 km Bij Fyon weten wij hoe belangrijk het is om (pijn)vrij te kunnen bewegen. Klachten of...
Recensies
Wij hebben de complete cursus samen bevallen gevolgd. Het was ontzettend leerzaam en een aanrader om je niet alleen uit boeken voor te bereiden maar ook samen, met andere stellen en in een hele ontspannen sfeer. Annette is heel toegankelijk en warm en na iedere avond gingen we een positief gevoel naar huis. Een superfijne voorbereiding op de bevalling dus! Als afsluiter kregen we nog een aardigheidje mee: een flesje zelfgemaakte bramensiroop, erg lief.
Mijn vriendin had ons opgegeven voor deze cursus. Ik was bang voor een zweverige-theedrinkende-puf-cursus. Dit was het totaal niet! Annette bereidt je op een leuke manier voor op de bevalling. Met veel praktijkvoorbeelden en een zeer ontspannen sfeer. Samen met de groep hebben we veel gelachen maar ook de serieuze onderwerpen besproken. Deze cursus is onmisbaar voor aanstaande ouders. Annette bedankt namens ons 5 sterren
Mijn vrouw en ik hebben de weekeindecursus gevolgd. Praktische, kwalitatief hoogstaande en duidelijke informatie over het bevallen zelf, de weken ervoor, de weken erna en over de baby zelf. Zeer informatief - juist ook voor mij als man - met handige tips and tricks. Annette is een geweldige instructrice. We verbleven nabij in een mooie B&B die we bij het pakket kregen aangeboden. We hadden een geweldige babymoon en gaan zelfverzekerd de laatste weken in!
We hebben de mini cursus bij Annette gevolgd en hebben hem gisteren mogen afsluiten. Heel veel geleerd wat weer een gerust gevoel geeft. Ze legt uit in een erg prettige manier met een vleugje humor. Zeker aan te raden!
Gisteren de mini cursus afgerond. Annette geeft veel en goede informatie, waardoor ik heb ervaren dat je beter weloverwogen keuzes kunt maken. Daarnaast krijgt de partner ook veel inzicht in hoe hij kan coachen. Ik zou de cursus iedereen aanraden.
Wij hebben de weekendcursus gevolgd en ik kan dit zeker aanraden. Goede informatie en op een leuke manier gebracht. Ik ben hierdoor met een gerust hart de bevalling in gegaan en dat heeft zeker geholpen met verloop ervan. Ook zeker leerzaam voor mijn partner en fijn dat er aandacht besteed werd aan wat hij kon verwachten en doen en soms juist wat hij niet moest doen.
Fantastische cursus! Voor beiden bevallingen gedaan. Annette geeft duidelijke informatie en veel vertrouwen. Mede door haar 2 vlotte thuisbevallingen gehad.
Een ontzettend leerzame en leuke cursus om samen met je partner te volgen. Heel fijn ook dat de cursus in een kleine groep wordt aangeboden waardoor er veel ruimte is voor vragen. Annette is heel open en geeft je een realistisch beeld van wat je kan verwachten tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna. Wij zouden deze cursus iedereen aanraden, we hebben er veel van geleerd en vonden het dan ook echt van meerwaarde!
Top zwangerschapscursus om te volgen! Annette is warm, zeer deskundig en doet de cursus met humor. Mijn man en ik voelen ons veel beter voorbereid voor de bevalling. Ik ben een expat en heb de cursus Engels gevolgd. Een aanrader! Highly recommended!
Weekendcursus bij Annette en fijne b&B! Zeer informatief en fijne sfeer, mooie omgeving. Goede combinatie zo met cursus en ontspanning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid