facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xin Fusion

Xin Fusion
Adres: Nieuwstraat 54A, 6811 HX Arnhem
Telefoonnummer: 0263791591
Stad: Arnhem
Route: Nieuwstraat 54A
Postcode: 6811 HX



op zoek naar gerelateerd: nieuwstraat 54a, arnhem, Bleeckerstreet Arnhem
Recensies
Vandaag wezen eten bij dit leuke restaurant, het ligt een beetje verscholen maar zeker de moeite waard om te bezoeken! Alles word vers bereid en is uitstekend van smaak. Bediening is ook zeer vriendelijk! Paar dingetjes de aankleding achter is wat leuker dan voor in het restaurant en van ons mocht er wat meer pit in sommige peper gerechten. Zoekt u een leuk all in restaurant dan is xin fusion zeker een aanrader!!!!
Heerlijk eten, gastvrije bediening, mooi decor, scherp geprijsd, mooie presentatie. Enig nadeel is dat desert niet bij inbegrepen is kost 6,75.
Heerlijk gevarieerd aanbod en erg lekker, de gastvrouw is erg vriendelijk. Meerdere keren hier geweest ik ben fan
Echt heerlijk Aziatisch eten, als er een restaurant is waar ik graag vaker heen ga is dat hier. De sfeer is erg knus en in de zomer kan je ook goed zitten in de binnentuin.
Heerlijk gegeten. Genieten van Aziatische hapjes. Sushi is aanrader.
Super heerlijk gegeten, top bediening en keuken. Alles was vers bereid, heerlijke sushi. Een echte aanrader!
Enorm lekker gegeten van de bezorgde sushi en warme gerechten. Bezorging kwam slechts twee minuten te vroeg perfect getimed dus, het eten dat warm moest zijn was ook warm en het eten smaakte alsof het zo uit de keuken kwam terwijl het toch al een reis had gemaakt. Het eten is aardig aan de prijs, maar dat is het ook zeker waard.
Prima en diverse Aziatisch restaurant voor een goede prijs met vriendelijk personeel. Ik blijf een fan van dit fusion concept: keuze uit ca 40 gerechtjes, per keer bestellen max 2 p.p, zo vaak je wilt. Er waren dit keer weer nieuwe gerechten op de kaart. Naast de voorgerechten is de kaart nu ingedeeld in Tepan bakplaat gerechten, Thais, Maleis en Kantonees. Smaak is zeker op orde. Rekening ca €50 pp voor ruim 2,5uur er is geen tijdslimiet met dessert en drank je betaalt wat je bestelt.
Na heel veel goede ervaringen van andere mensen was het voor ons afgelopen zaterdag een enorme teleurstelling. 50 minuten moesten we wachten op de eerste sushi's, de gamba's waren veel te lang gebakken , de bestelling van de drankjes klopten niet . Er was een nieuwe kok en er waren veel bestellingen voor het afhalen was het verhaal dat de aardige gastvrouw later vertelde na ons commentaar. Communiceer dan volgende keer met uw gasten, zeg dat het iets langer gaat duren etc. Maar wij komen niet nog een keer eten!
Meest slechte service die ik ooit heb gehad. De bezorger stond aan de deur maar heeft niet aangebeld, wordt vervolgens kwaad op mij aan de telefoon dat ik de deur niet open doe, vervolgens zegt hij dat ik dan maar een uur langer op mijn eten moet wachten, daarna belt hij weer met een grote bek dat ik mijn eten helemaal niet meer krijg, terwijl ik hier wel gewoon voor betaald heb. Ik ben echt nog nooooit zo slecht behandeld, ik zou het zeer zeker niet aan raden om hier ooit te bestellen.Aangezien ik dus wel voor mijn eten betaald heb nu, maar hij het niet meer komt brengen en ik ook mijn geld niet terug krijg. Ik heb hier over gebeld, hun reactie aan de telefoon was: doe maar aangifte bij de politie lachend. Ik heb echt nog nooit zoiets meegemaakt, dit kan echt niet.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Xin Fusion.

Arnhem asian-fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuwstraat 54A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Xin Fusion adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Xin Fusion. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Xin Fusion delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DADAWAN Arnhem DADAWAN Arnhem 605 meter Het is niet mogelijk om te reserveren voor enkele personen. Je wordt opgehaald bij de...
Dadawan Dadawan 605 meter Het is niet mogelijk om te reserveren voor enkele personen. Je wordt opgehaald bij de...
Memories Of Asia Memories Of Asia 829 meter Bleek bij aankomst helaas gesloten sinds corona-uitbraak. Niets ervan op de website v...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid