facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DADAWAN Arnhem

DADAWAN Arnhem

Info

Worldly food, small town prices. Yes, that's Dadawan!

Geschiedenis

De keuken van DADAWAN staat voor het beste van de Oosterse en Westerse keuken met een eigenzinnige presentatie en een onweerlegbare smaaksensatie. Authentiek, gezond en betaalbaar.

Worldly food, small town prices.
Dat zijn wij. Dat is DADAWAN.



"DADAWAN staat voor het ‘most delicious’ van de Oosterse en Westerse keuken met een frisse presentatie en een tasty smaak. We zijn een eigentijds foodconcept waar je niet alleen kunt proeven van sushi rolls en poké bowls, maar ook kunt genieten van knapperige kreeft en burgers. Onze gerechten worden à la minute in de open keuken bereid en gepresenteerd in de extra grote Koriaanse kom, de DADAWAN.Authentiek, gezond en low budget. Oftewel ‘Worldly food, small town prices’. That’s us!"
Adres: Gele Rijdersplein 15, 6811 AN Arnhem
Telefoonnummer: 026-2022399
ln.nawadad@mehnra
Stad: Arnhem
Route: Gele Rijdersplein 15
Postcode: 6811 AN



op zoek naar gerelateerd: dadawan arnhem reserveren, dadawan arnhem openingstijden, dadawan arnhem afhaal, dadawan arnhem parkeren, dadawan arnhem bezorgen, dadawan arnhem afhalen, dadawan arnhem recensie, dadawan betekenis
Recensies
Het is niet mogelijk om te reserveren voor enkele personen. Je wordt opgehaald bij de ingang en naar een tafel gebracht. Daar bestel je met de telefoon via een QR-code. Het is wel mogelijk om een kaart te krijgen. Voor ons was bovenstaande absoluut geen probleem. Bestel wel per gang. Snelle bezorging en ook afruimen. Vriendelijk en net personeel dat niet allemaal Nederlands spreekt maar wel Engels. Soms krijg je zelfs bediening per robot.
Gezellig ingericht restaurant met eten voor ieder wat wils. De bediening is snel en er rijd een robot rond die sommige gerechten komt brengen. Bestellen moet via een app en betalen gaat ook heel snel aan de kassa waar je gewoon naar toe moet lopen. Ik raad zeker de stone plate aan. De porties zijn goed en de prijs is prima
Goed restaurant, helaas kan er niet gereserveerd worden. Gevolg is aansluiten in de rij buiten en wachten tot er een tafel vrij komt. Helaas zijn er mensen die proberen voor te kruipen door de rij voorbij te lopen en binnen gaan staan wachten op een tafel. Hierdoor krijgen ze woordwisseling met de wachtenden in de rij! Not done!! Een pluspunt is dat je middels een QR code je eten en drinken kunt bestellen. Warm eten is ook echt warm. Is ook heerlijk. Er is ook een Robot die in rap tempo je bestelling komt brengen, geinig.
Lekker gegeten op een donderdagavond. Het was er erg druk, desondanks stond er snel eten op tafel. Bestellen gaat via een app waarna het naar je tafel wordt gebracht. Ze hebben een terrasje voor de deur waar je ook buiten kunt eten. Personeel was vriendelijk. Er ging wel een enkele keer iets mis met een bestelling, maar dit werd heel vriendelijk en netjes opgelost.
Lekker eten en drinken, prima service, makkelijk via app bestellen en achteraf betalen. Het was prima drukte op een dinsdag, om 12.00u bij openingstijd. Zeker aanrader!
Hebben echt lekker gegeten, bestellen gaat via een QR code scannen op je telefoon. Drinken wordt snel geleverd ook het eten. Tip als je een side dishes bij je hoofdgerecht wilt zou ik eerst het hoofdgerecht bestellen en daarna als je dat hebt pas de bijgerechten. Wij hadden namelijk eerst de frietjes en daarna duurde het even voordat we het hoofdgerecht hadden. En nog een tip; het is echt bloedheet daar binnen, kom in een tshirt en daarna een douche. Want je ruikt helemaal naar eten
Het eten is goed, maar enigszins jammer dat het eten wat je bestelt er zo snel is binnen 10 minuten. Deel van de bestellingen komt met een robot aan je tafel, dit werkt niet altijd goed want deze haperen nog wel eens. De robots tref je soms midden in het gangpad aan, dan gaan ze geen kant op.
Het was altijd een van onze favoriete restaurants, maar helaas is het lang niet zo goed meer. Wij hebben 30min gewacht tot iemand een bestelling kwam opnemen. Dit gebeurde uiteindelijk helemaal niet, bleek dat we via een QR-code moesten bestellen had niemand ons verteld. In de app kan je niet aangeven of je ingredienten wil overslaan of dat je een allergie hebt. We moesten er dus uiteindelijk toch weer iemand bij halen met tegenzin werden we geholpen. Ook zijn de gerechten een stuk duurder geworden en smaakt het eten minder goed vergeleken met jaren ervoor. De service is niet de meest vriendelijke en er wordt tegenwoordig een robot ingezet om het eten rond te brengen.
Het is een leuke tent en je kan er heerlijk en eenvoudig eten. De stone- en poké bowl zijn aanraders.
Het eten is erg goed en smaakvol. Bestellen gaat via de telefoon maar laat te wensen over. Sommige gerechten werden gebracht met een robot, andere door het personeel. Er ging veel mis waardoor de hoofdgerechten niet tegelijk geserveerd werden. En dat terwijl we slechts met 3 personen waren. Zonder enige excuses kwam een gerecht gewoon een kwartier later. Kwaliteit van het eten is belangrijk maar de bediening en het respect voor de klant is zeker zo belangrijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DADAWAN Arnhem met het openbaar vervoer


Arnhem, Velperplein 190 meter
1
2
26
27
29
3
300
33
331
5
6
60
62
7
77
Arnhem, Willemsplein 200 meter
10
105
231
3
302
Arnhem, Willemsplein 200 meter
26
27
29
3
331
7
77
Arnhem, Willemsplein 210 meter
1
10
105
2
231
26
27
29
300
302
33
5
6
60
62
8
9
Arnhem, Willemsplein 220 meter
3
300
33
331
60
62
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor DADAWAN Arnhem.

Arnhem asian-fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Gele Rijdersplein 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. DADAWAN Arnhem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met DADAWAN Arnhem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over DADAWAN Arnhem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dadawan Dadawan 0 meter Het is niet mogelijk om te reserveren voor enkele personen. Je wordt opgehaald bij de...
Memories Of Asia Memories Of Asia 329 meter Bleek bij aankomst helaas gesloten sinds corona-uitbraak. Niets ervan op de website v...
Xin Fusion Xin Fusion 605 meter Vandaag wezen eten bij dit leuke restaurant, het ligt een beetje verscholen maar zeke...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid