facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xclusief Autoverhuur

Xclusief Autoverhuur

Info

Er is altijd wat te vieren! Stap in een imposante Lamborghini Gallardo. Maak die 10-cilinder wakker, geef jezelf vleugels. Kies de ruimte en vóel je vrij!

Adres: Hindelaan 69, 6741 RD Lunteren
Telefoonnummer: 06-42855396
Stad: Lunteren
Route: Hindelaan 69
Postcode: 6741 RD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Werf autoschade Van der Werf autoschade 273 meter Ben hier nu twee keer geweest voor schade aan mijn auto en steeds heel goed geholpen.
Autobedrijf Roseboom Lunteren Autobedrijf Roseboom Lunteren 638 meter Deze jongens zijn echt super, goud eerlijk en echt een top service!!! Dank je wel Ge...
Autobedrijf Koudijs Autobedrijf Koudijs 3 km Koudijs heeft ons op diverse fronten goed geholpen met problemen naar aanleiding van ...
Van Dijk autotechniek Van Dijk autotechniek 4 km VOLVO / SKODA Zeer goede service
Recensies
Ik heb een enorm leuke rit gehad naar mijn gala. Wat een prachtige auto! Ook erg leuk contact gehad met de chauffeur. Zeker een aanrader!
Een droomauto, om zelf in te rijden een bijzondere ervaring. Alles perfect geregeld. Zeker een aanrader voor een bruiloft, gala of verrassing.
Top ervaring voor m’n oom. Goed geregeld. Een aanrader voor ieder
Heerlijke auto om zelf in te rijden, ervaring om nooit te vergeten! Ook de service is goed, komt alle afspraken goed na! een absolute aanrader!
Voor het gala feest van onze zoon de Lamborghini gehuurd! Super service!! Prachtige wagen, vlotte afhandeling, geen poespas!!! Netjes geregeld, ervaring voor het leven van onze zoon!
Xclusief Autoverhuur, een aanrader voor een onvergetelijke dag. Heel prettig geregeld, uitstekende service!!
Mooie auto en een verhuurder waar je van op aan kunt. Aanrader !
Vertaald door Google TOPSERVICE! Origineel TOP SERVICE!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid