facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Koudijs

Autobedrijf Koudijs

Info

Autobedrijf Koudijs is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto`s ,ook hebben wij een groot aanbod occasions.

Geschiedenis

Ons autobedrijf is gevestigd in Lunteren, vlakbij het middelpunt van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in jonge gebruikte auto's, stationwagens en MPV's. Een autobedrijf waar uw wensen in het middelpunt staan!
We beschikken over een moderne werkplaats voor vakkundige reparatie, onderhoud en schade herstel. Er zijn ook uitgebreide faciliteiten om uw auto te laten wassen.

Al meer dan 35 jaar, DUIDELIJK - BETROUWBAAR - BETROKKEN

Adres: meulunterseweg 40, 6741HN Lunteren
Telefoonnummer: 0318-482711
Stad: Lunteren
Route: meulunterseweg 40
Postcode: 6741HN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Koudijs Soest, AUTO van Dreven Lunteren, Autobedrijf Klop, Autobedrijven Veluwe, Garage Bloemendaal, Voorthuizen autobedrijf, Bos Lunteren auto, Roseboom Lunteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dijk autotechniek Van Dijk autotechniek 883 meter VOLVO / SKODA Zeer goede service
Van der Werf autoschade Van der Werf autoschade 3 km Ben hier nu twee keer geweest voor schade aan mijn auto en steeds heel goed geholpen.
Xclusief Autoverhuur Xclusief Autoverhuur 3 km Ik heb een enorm leuke rit gehad naar mijn gala. Wat een prachtige auto! Ook erg leuk...
Autobedrijf Roseboom Lunteren Autobedrijf Roseboom Lunteren 4 km Deze jongens zijn echt super, goud eerlijk en echt een top service!!! Dank je wel Ge...
Recensies
Koudijs heeft ons op diverse fronten goed geholpen met problemen naar aanleiding van een autoinbraak. Wij hebben hen leren kennen als een betrouwbaar en oplossingsgericht autobedrijf.
Je moest lang wachten met de opening maar dat was het zeker waard
Top service en vriendelijk personeel! Ze denken met je mee en komen tot een goede prijs.
Goed kopen auto
Een autobedrijf met veel aandacht voor de klant. Vandaag opening van een volledig vernieuwd bedrijf. Prachtige en praktische afdelingen ! Veel succes!
Oh oh mensen pas op voor dit autobedrijf. Zijn oplichters waarvan je het niet van verwacht. Een korte omschrijving is dat het jehova's types die in de autobranche zitten.
Wat een mooi bedrijf toch, en met de huidige verbouwing gaat het nog mooier worden. DUIDELIJK- BETROUWBAAR- BETROKKEN is hun slogan, nou, dat klopt als een bus.
Leuk is niet t goede woord. Betrouwbare vakmensen!
Ben hier een tijdje terug geweest met mijn schade auto. Zeer vakkundig geholpen. Schade zo goed als onzichtbaar. Zeer tevreden mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid