facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wwen

Wwen

Info

Verrassende mix van dames- en herenkleding, tassen, schoenen en sieraden. Ook bijzondere cadeautjes en leuke hebbedingen!

Geschiedenis

Ooh’s, aah’s en hebberige blikken... Bij WWen vind je een verrassende, eigenzinnige mix van modetrends. Blije prints, vrolijke kleuren, originele vormen en eigenwijze merken. Retro, romantisch, apart en stijlvol. Zoveel keuze heb je nergens! Kenners noemen deze winkel al jaren ‘hun geheime adresje’… Maar ondertussen is WWen ‘the talk of the town’ als het gaat om het vinden van aparte dingen die (bijna) niemand anders heeft. Ook is er wekelijks wel wat nieuws te ontdekken! Wedden dat je vaker terugkomt?

Ontdek de Prinsestraat!
WWen kun je vinden in ‘t hartje van Den Haag, in de Prinsestraat. Dé leukste, hipste, meest gevarieerde winkelstraat van Den Haag. Van begin (Grote Kerk) tot eind (Paleistuin) wandel je met je boodschappenlijstje langs de meest originele winkels. Alles wat je nodig hebt in één straat: cadeautjes, kleding, schoenen, modeaccessoires, sieraden, interieurartikelen, kunst, bloemen, kappers en restaurantjes.



"In de Prinsestraat in Den Haag vind je al ruim 20 jaar WWen.Een winkel met eco-friendly kleding, cadeautjes en goodies.Kleurrijk, duurzaam en net-even-anders!Fairtrade fashion voor vrouwen en mannen. In deze kleine conceptstore in het gentrum van Den Haag kan je niet alleen terecht voor kleding van bekende én minder bekende fairtrade merken. Je vindt bij WWen ook bijzondere accessoires, hebbedingen en cadeautjes, zoals kraamcadeautjes en duurzame cadeautjes voor kinderen.Wil je online fairmade & fairtrade shoppen? Winkel dan online in de uitgebreide webshop van WWen. Met meer dan 1000 producten vind je vast jouw duurzame kleding en gifts!Heb je hulp nodig bij je bestelling of wil je meer weten over maten en materialen? Bel gerust!"
Adres: Prinsestraat 70 , Den Haag 2513 CE, NL
Telefoonnummer: 070 392 7773
ln.neww@ofni
Stad: Den Haag
Route: Prinsestraat 70
Postcode: 2513 CE



op zoek naar gerelateerd: wwen den haag, kledingwinkels prinsestraat den haag, wwen openingstijden, king louie den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Michael Barnaart van Bergen Boetiek Michael Barnaart van Bergen Boetiek 227 meter Wat een mooie jurken! Die zou ik elke dag wel willen dragen, het liefst van elk motie...
Van Os Van Os 461 meter Echt ontzettend vriendelijk geholpen, maar door de drukte hebben we onwijs lang moete...
VIA Andres VIA Andres 1 km Ik woon nog niet zo lang in Den Haag, maar heb al wel dé weg naar Via Andres gevonden...
Jambelle Jambelle 1 km Jambelle/ Caminada Beenmode bevindt zich in het Centraal Station van Den Haag. Het is...
Recensies
Geweldige service. Ik kreeg de artikelen, duurzaam verpakt, precies op de dag die ik als voorkeur had aangegeven, geleverd. 2 mooie jurkjes en hesje van ATO. En een aardig kaartje en cadeautje! De webshop is overzichtelijk en vol met leuke, verantwoorde kleding
Wwen heeft kwalitatief goede en mooie kleding. Daarbij zijn de designs en stoffen origineel en kleurrijk. Grote pro is ook de duurzaamheid van de producten. Online aankoop was zeer efficiënt.
Ik ga speciaal naar Den Haag vanuit Breda om hier te winkelen. Altijd superleuke en bijzondere kleding en spulletjes en vriendelijke mensen!
We zagen een leuke broek in de etalage. We hadden het idee dat het vintage was, waarna we vroegen aan een werknemer of de kleding tweede hands was. De werknemer negeerde ons in eerste instantie. Nadat ik het haar een tweede en derde keer vroeg, keek ze mij aan zonder iets te zeggen alsof ik Chinees spreek. Vervolgens kregen wij een heel brutaal antwoord. Ze zei dat we even '"goed in de etalage moesten kijken". Wij voelden ons beledigd en niet welkom, waarop wij ook meteen weg waren gegaan. Door zulk onvriendelijk personeel voelen wij ons absoluut niet prettig en raden wij daarom niemand aan om hier niet heen te gaan.
Via de webwinkel van Wendeline een trui besteld die de volgende dag al bezorgd werd - mooi ingepakt en verstuurd in een herbruikte doos. Geweldig. De aftersales is perfect. Aanrader!
Hier verkopen ze mooie én duurzame kleding van leuke en afwisselende merken. Werd telefonisch goed en vriendelijk geadviseerd en kreeg het jurkje snel opgestuurd. Ben er erg blij mee! Een webwinkel om te onthouden!
Duurzame, originele en kleurrijke kleding! En ook nog eens in een mooi winkelpand met een relaxte sfeer, mede door eigenaresse Wendeline. Maar ook online bestellen werkt snel en goed. Om blij van te worden!
Leuke, originele én duurzame kledingwinkel. Ik had al veel goeds gehoord over Wwen. Voor mijn verjaardag last-minute een nieuwe polo besteld. Deze lag vrijwel direct voor me klaar in de winkel. Bij afhalen werd ik heel hartelijk ontvangen en werd letterlijk mijn verjaardagscadeau overhandigd. Heel attent! De collectie is behoorlijk uniek te noemen. Wellicht wat meer uitgesproken dan gemiddeld, maar wel smaakvol. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe polo. Zichtbaar van hoge kwaliteit met mooie afwerking en uitstekende pasvorm.
Wwen is al jaren mijn favoriete adres voor fantastisch mooie kleding. Als je iets van Wwen aan hebt krijg je altijd een compliment. Gelukkig heeft mijn man nu ook door hoe leuk de fantastische shirts en blouses zijn. En ook voor cadeautjes vind je altijd iets leuks!
Via Facebook een leuke trui gezien, die moest ik hebben! Helaas de winkel gesloten ivm de lockdown. Maar dat is bij Wwen geen probleem. Na het doen van de bestelling op de website, was een afspraak zo gemaakt. Op die manier kon ik op gepaste afstand mijn nieuwe aankoop ophalen bij de winkel. Ik zeg: goed geregeld! Groetjes het meisje met de versierde fiets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid