facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Os

Van Os
Adres: Passage 74 , Den Haag 2511 AE, NL
Telefoonnummer: 0172 447 591
Stad: Den Haag
Route: Passage 74
Postcode: 2511 AE


Openingstijden

Maandag: 12:00-17:30
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-20:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: van os leiden, weekendtas van os, van os rotterdam, cowboysbag van os, van os tassen rotterdam, van os medical, van os tassen en koffers alphen aan den rijn, van os tassen sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wennekes Den Haag Wennekes Den Haag 197 meter Ik heb hier een Samsonite gekocht en de rits is na een jaar kapot gegaan, ben erg goe...
Michael Barnaart van Bergen Boetiek Michael Barnaart van Bergen Boetiek 256 meter Wat een mooie jurken! Die zou ik elke dag wel willen dragen, het liefst van elk motie...
Wwen Wwen 461 meter Geweldige service. Ik kreeg de artikelen, duurzaam verpakt, precies op de dag die ik ...
Jambelle Jambelle 874 meter Jambelle/ Caminada Beenmode bevindt zich in het Centraal Station van Den Haag. Het is...
VIA Andres VIA Andres 1 km Ik woon nog niet zo lang in Den Haag, maar heb al wel dé weg naar Via Andres gevonden...
Brabants Lederwarenhuis 's-Gravenhage Brabants Lederwarenhuis 's-Gravenhage 3 km Veel aanbiedingen en een groot assortiment. Je wordt er snel en vakkundig geholpen.
Recensies
Echt ontzettend vriendelijk geholpen, maar door de drukte hebben we onwijs lang moeten wachten. Dat was wel even balen
Niets gekocht en toch heel prettig geholpen. Het is dat ik niet in de buurt woon, anders kwam ik er vaker!
Goede winkel met kwaliteit spul. Zeer slecht klimaat controle. Het was veel te warm wat erin resulteerde om snel je spul te kopen en meteen weer vertrekken. Jammer, Ga iets doen aan temperatuur regulatie.
Druk bezocht, wel begrijpelijk. Ik was op zoek naar een specifieke reistas. Laten ze die net hebben en goedkoper dan online!! Moeite waard om daar binnen te stappen.
Goede selectie lederwaren. Altijd vriendelijke verkoopsters en goed geholpen. Tassen zijn niet mijn stijl maar ik ben dan ook superouderwets.
Samen met mijn moeder kwam ik deze winkel binnen met de bedoeling een portemonnee te kopen die ik al op internet had gezien. Mijn moeder had toevallig een koffer ergens anders gekocht en natuurlijk had zij die bij zich. Voordat de verkoopster mij verder ging helpen, keek ze mijn moeder aan en zei: “komen jullie hier met een koffer die jullie ergens anders hebben gekocht?” Ik kon bijna niet geloven wat de verkoopster zei, en vroeg: “is dat een probleem?”, waarop ze antwoorde: “dat is raar”. Ik heb haar bedankt en de winkel onmmiddelijk verlaten. Ze riep nog iets dat ik geen moeite deed om proberen te verstaan. Wat een bizarre ervaring! Ik neem dus aan dat wij met onze ergens anders gekochte tassen deze winkel niet mogen bezoeken!? Dit is echt niet hoe je met klanten omgaat. Hier kom ik dus nooit meer terug.
Leuke winkel met geduldig personeel die jou het fijne van het product vertellen. #gastvrijheid #lateniteshoppingdenhaag #cowboybag Geslaagde avond voor vriendin, weer een tas rijker maar wel eentje die lang meegaat. Goed ontvangst met wijntje en kaasstokje. Dank je wel Rafi & Wilma
Het is een kleine winkel gelegen in de prachtige passage. De winkel past goed bij de statige uitstraling van de passage. Naast tassen en koffers hebben ze ook chique paraplu's. Hier krijgt u waar voor uw geld. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Mooie winkel met échte kwaliteitsproducten. Mooie tassen en koffers maar óók portemonnees en aanverwante zaken. Prettige en deskundige bediening maar op de website kan je ook van alles vinden. Een aanrader!!!
Mooie zaak op een dure locatie, maar verbazingwekkend goede aanbiedingen. Uitbreid advies, zelfs advies voor tijdens de reis en verzekeringstechnisch. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid