facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WSB Solutions

WSB Solutions

Info

WSB Solutions helpt MKB-bedrijven efficiënter en veiliger te werken. We delen tips, praktische informatie en artikelen over ICT en ERP & CRM-software.

Geschiedenis

WSB Solutions helpt MKB-bedrijven met het succes van hun organisatie. Dit doen we door de complete automatisering uit handen te nemen. Met bewezen standaardoplossingen ontzorgen we u volledig: van advies en ontwerp tot implementatie en beheer van uw ICT-infrastructuur. Daarnaast geven we u volledige controle op uw bedrijfsprocessen met unieke branchegerichte ERP-bedrijfssoftware welke is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Vanaf onze oprichting in 1987 zijn we ieder jaar gegroeid. Van een jonge club die destijds kansen zag in nieuwe technologische ontwikkelingen, naar een solide en ervaren speler op het gebied van (complete) bedrijfsautomatisering met 50 gedreven collega’s.



"Dagelijks maken zo’n 5500 mensen bij meer dan 400 bedrijven gebruik van onze diensten.Mede door onze producten en diensten kunnen zij bijvoorbeeld in de cloud werken, hebben ze een goede back-up, kunnen ze altijd en overal hun voorraad inzien, werkt hun printer zoals die moet werken en is hun netwerk goed beveiligd."
Adres: Kade 30, 3371 EP Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-618837
Stad: Hardinxveld
Route: Kade 30
Postcode: 3371 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miniyours Miniyours 3 km Ik heb Erwin benaderd om een automotive onderdeel in te scannen wat lastig op te mete...
Recensies
Recent hebben de mensen van WSB onze automatisering aangepast, ze hebben voor ons een goed idee uitgewerkt waarbij we konden blijven werken via Dropbox zodat we ook vanuit huis kunnen blijven werken en toch ook lokaal op kantoor beschikbaar. Het hele systeem is vele malen sneller en minder belastend voor de individuele PC's nu we de dropbox vanuit een NAS gebruiken.
Zakelijke afspraak gehad bij dit bedrijf. Vriendelijke medewerkers en een mooi pand.
Alles doet het.
Snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid