facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miniyours

Miniyours

Info

Miniyours is o.a. dealer van 3D scanners en 3D printers. 3dscan.solutions & 3dprint.solutions zijn onderdeel van Miniyours.

Adres: W. Droststraat 6, 3372 XT Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31623772094
Stad: Hardinxveld
Route: W. Droststraat 6
Postcode: 3372 XT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WSB Solutions WSB Solutions 3 km Recent hebben de mensen van WSB onze automatisering aangepast, ze hebben voor ons een...
Recensies
Ik heb Erwin benaderd om een automotive onderdeel in te scannen wat lastig op te meten is. Voor een hele toegankelijke prijs een 3D scan ontvangen met onwijs veel detail. Diep onder de indruk hoe nauwkeurig het is en hoe ver de techniek gaat. Zeer prettige communicatie en bovenal snel een waanzinnig scan resultaat!
Prima samenwerking met Erwin Kanters van 3d Scan Solutions. Oneindig veel mogelijkheden. Vakkundig advies. Meedenkende opstelling, waardoor men op nieuwe oplossingen kan komen.
Snelle levering en geweldige kwaliteit en bijbehorende service!
Professioneel, gedreven, en niet tevreden met minder dan 100% kwaliteit. Erwin heeft ons bedrijf zeer goed geholpen door het inscannen en vastleggen van een hele serie zeer complexe contouren. Eén telefoontje en de rest ging vanzelf. Vriendelijk en no-nonsense. Warm aanbevolen.
3D scan Solutions heeft mij enorm geholpen met het maken van 3D logo's. Erwin heeft hiervoor in het weekend doorgewerkt en heeft me diverse opties en mogelijkheden voorgelegd. Kortom een top bedrijf dat meedenkt en me meer dan positief heeft verrast met het uitstekende resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid