facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wsallproducts

Info

Betaalbaar, snel en een prachtig resultaat!

Geschiedenis

WS All Products B.V. is gespecialiseerd in het behandelen, reinigen en coaten/impregneren van alle soorten (sier)bestrating en natuursteen.

Doordat buitenbestrating onderhevig is aan weersinvloeden, zoals (zure) regen en ultraviolette straling, betekent dit dat de oppervlakte (kleur) van uw bestrating wordt aangetast c.q. vervaagd. Door onze jarenlange ervaring in het behandelen van binnenvloeren zijn wij in staat gebleken producten te ontwikkelen welke specifiek voor buitenbestrating geschikt zijn.

Wij staan bekend om onze innovatie op het gebied van productontwikkeling, hiermee creëren wij een lange(re) levensduur waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin!

Wij verkopen onze producten uitsluitend “business-to-business”, alle verkooppunten staan op deze website aangegeven.

Middels het ingeven van uw woonplaats of postcode kunt u gemakkelijk een verkooppunt opzoeken bij u in de buurt!



"WS Products:WS Products is leverancier van kwaliteitsproducten die worden toegepast tijdens of na aanleg van tuinen, terrassen, opritten of pleinen. Onze producten staan bekend om de eenvoudige verwerking, het effectieve resultaat en kunnen zorgeloos worden toegepast. Wij hebben een compleet assortiment van voegmiddelen ,steenlijmen, reinigingsmiddelen, impregneermiddelen en accessoires die gerelateerd zijn aan de bestratingsbranche."
Adres: Admiraal Helfrichweg 5, 2315VC Leiden
Telefoonnummer: 0655345220
Stad: Leiden
Route: Admiraal Helfrichweg 5
Postcode: 2315VC



op zoek naar gerelateerd: Ws verkooppunten, WS Coating, WS NanoCoat, WS Imperial Black aanbrengen, WS Imperial Black review, WS Green Clean, WS SmartSand, WS SmartSand Glossy Taupe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Promolooks Promoties Promolooks Promoties 122 meter PromoLooks verzorgt promoties voor alle soorten evenementen of acties. Daarbij zijn e...
Blijwin: leukste Kinderdisco voor partijtje, vereniging of schoolfeest Blijwin: leukste Kinderdisco voor partijtje,... 747 meter Kinderdisco's & Kinderentertainment: maak alle kinderen blij met Blijwin entertainmen...
Expat Centre Leiden Expat Centre Leiden 2 km Vertaald door Google Ze vroegen me om te betalen voor registratie, ik geloof dat ik m...
UDAS UDAS 2 km UDAS is an international advertising company which was established on 2009. It provid...
VA school VA school 3 km Het was een rollercoaster en een eye-opener! Ik ben dankbaar dat deze opleiding op mi...
Wim glasbergen  airbrush techniek en cursussen Wim glasbergen airbrush techniek en cursuss... 4 km BEURS AANBIEDING van de AKTIE basis cursus volgen [email protected] Ook voor ...
Recensies
Als je WS in een paar woorden omschrijft zijn het de woorden service, klantgerichtheid en kwaliteits producten. Wij verkopen het hele assortiment van WS onze hoveniers en particulieren klanten zijn erg tevreden met de producten, mocht er nou toch een probleem zijn of wij hebben advies nodig bij een product, dan laten de jongens van WS je zeker niet in de steek! Zodra wij iets bestellen dan is het direct uit de vooraad in Leiden beschikbaar! Kortom wij zijn blij met de samenwerking en hoe dit bedrijf omgaat met klanten. Bedankt Jongens!
Prachtig bedrijf wat in de jaren zijn assortiment met fantastische producten heeft uitgebreid. Zeer positief over WS Smartsand, die ze in drie mooie kleuren op de markt hebben gebracht. Ook nog eens toffe gasten om zaken mee te doen en snelle service. Ga vooral zo door mannen!
Afgelopen zomer onze rommelige tuin opgeknapt. De tuin was pas écht afgemaakt dankzij WS voegmortel. De oude 30x30 tegels met veel onkruid er tussen is nu verleden tijd. De strakke donkere voegen maken onze tuin af. Fijne samenwerking, super aardige en eerlijke eigenaar! Kortom, top service en top kwaliteit! Nog steeds erg blij met het resultaat.
Ik heb anderhalf jaar geleden mijn balkon gereinigd met WS reiniger en daarna gecoat met hun nanocoating. Dit werd mij geadviseerd door de gene die het heeft aangelegd. Ze zijn nu makkelijker schoon te houden dus ik ben er heel blij mee!
Wij hebben voor onze tuin gekozen voor keramische tegels vanwege de goede eigenschappen. Onze buurman die stratenmaker is geweest heeft de tegels vakkundig voor ons gelegd. Wij wilden de tegels ook gevoegd hebben en op advies van het tuinbedrijf waar wij de tegels hebben gekocht is ons gezegd deze met smart zand te voegen, maar dat wij beter even contact konden opnemen met ws zelf. Nadat wij een berichtje hadden gestuurd met de vraag voor advies hebben zij direct contact met ons opgenomen en een ander voegsel geadviseerd. Iets wat hard is en hard blijft en ook met vochtig weer verwerkt mag worden. Ws heeft ons helemaal begeleid ook dat wij een voegwiel moesten gebruiken, die wij gelukkig hebben mogen lenen van het tuinbedrijf en we hebben zelfs nog met ze gefacetimed voordat we begonnen met voegen. Helemaal top! O ja, beste mensen van ws, als ik nog een tip mag geven: misschien kunnen jullie een goedkope voegwielroller maken. Die van jullie die het tuinbedrijf verkoopt kost 150 euro. Ongetwijfeld prima voor tuinmannen die vaker voegsel verwerken maar dat is echt veel te kostbaar voor iemand die 1x de tuin gaat voegen. Geen kritiek, maar een advies :- Verder bedankt voor de service
Bij WS products,easy fine voegmortel besteld. De beige kleur matcht goed bij de zand kleurige tegels. Een pluim voor WS products voor de communicatie en kwaliteit!
Onze tuin is in het voorjaar van 2021 aangelegd en gevoegd door een erkende stratenmaker. Helaas kwamen op enkele plekken de voegen los van de tegels. Nadat onze stratenmaker via het tuinbedrijf waar de producten zijn gekocht in contact was gekomen met de aftersales afdeling van WS om navraag te doen waarom de voegen loskwamen, is er door WS direct actie ondernomen en hebben zij een afspraak gemaakt met onze stratenmaker om het probleem op te lossen. Het probleem met loskomende voegen kwam blijkbaar omdat er te weinig water was gebruikt, WS heeft het probleem samen met onze stratenmaker vakkundig opgelost door de voegen te herstellen en direct uitleg te geven aan de stratenmaker wat hij de volgende keer anders en beter moet doen om dit probleem in het vervolg te voorkomen. Wij zijn heel blij met deze oplossing. Chapeau!
Wij hadden jaren lang last van hardnekkig heermoes onkruid tussen de klinkers, dat ik om twee weken moest verwijderen. Nadat we de tuin hebben opgehoogd en het elastische voegmiddel van WS products Smart sand hebben gebruikt is de heermoes niet meer terug gekomen. Wij zijn echt heel blij met het resultaat en het spaart enorm veel tijd. Het product overtreft echt onze verwachtingen.
Aardige mensen bij Sloos tegels leiden. Kwam toevallig de eigenaar tegen van WS Products. Hij verkocht me een flesje van zijn WS Advance. Vandaag de hele dag gewerkt in de tuin en tegels zijn weer als nieuw. Niks gelogen wat hij er over zei! Ik kom snel nog een keer langs als ik wat anders nodig heb! Bedankt!
Hele fijne producten van WS maar ook vooral de klantgerichtheid is bijzonder te noemen. Er word niet alleen een goed product aan je verkocht maar alle tekst en uitleg daar waar nodig krijg je er voor dezelfde prijs bij. Meerdere projecten de voeg mortels en de lijmen gebruikt en niets anders dan zeer tevreden over de resultaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid