facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woutdoor sports

Woutdoor sports

Info

Woutdoor sports staat voor samen sporten in en met de natuur. Personal Training -
Bootcamp-Trailrunning-Easy running-Burn out begeleiding/Stressmanagement

Geschiedenis

Wie is Woutdoor sports: WDS laat particulieren en bedrijven in de natuur sportief bewegen. Via een event of lidmaatschap.
WDS loopt ma-vr en houdt daarin uursessies easy running/praattempo, trailrunning/duurloop met versnellingen en bootcamp/total body work out.
Alles in de buitenlucht, heerlijk. Daarnaast is Wout gecertificeerd runningtherapeut en wandelcoach. Mensen met een stressgerelateerd gedrag in een betere psychische conditie brengen/burn out of depressie. Als gediplomeerd hockeytrainer biedt Wout 1:1 maatwerk om een speler van de bank in de selectie te krijgen.

Waar staat WDS voor: Het WDS concept draait om aandacht voor het fysiek, psychische en voedingstechnische aspect van de mens. Hierdoor ga je energieker en vitaler door het leven. Het wordt je nieuwe ik.

Wat is WDS kracht: door vakkennis en enthousiasme neemt Wout je mee in de wekelijkse sportieve uitdaging met een grote glimlach.

www.woutdoorsport.nl leidt je naar de try out sessie, je eerste stap, DOEN!

Adres: Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop
Telefoonnummer: +31623405525
Stad: Geldrop
Route: Gijzenrooi 7
Postcode: 5661 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderbegeleiding Samen Vooruit Kinderbegeleiding Samen Vooruit 859 meter Wij hebben begeleiding gekregen van Elvira voor onze 13 jarige zoon. Elvira heeft hem...
Met David, professionals in talentmanagement Met David, professionals in talentmanagement 3 km Zo'n 2 jaar geleden de training TMA en TMA Teamanalyse gevolgd en bijzonder enthousia...
Wandelcoach Nederland Wandelcoach Nederland 3 km Wandelcoach Nederland deelt graag haar ideeën voor natuurlijk leven en werken door in...
Recensies
Absolute aanrader, sporten met Wout! Ik zocht weer een groepje om overdag mee te lopen door de natuur. Easyrun bleek de oplossing voor mij. Een gezellige groep lopers en een enthousiaste Wout die elke keer opnieuw een mooie en afwisselende route uitzoekt. Ontspannen inspanning en een heerlijk begin van de dag!
Een echte aanrader outdoor sporten! Wout steld je op je gemak en kijkt per individu wat hij of zij wil bereiken! Analyseert en gaat je vervolgens begeleiden in het sportproces, om zo haalbare resultaten te boeken Voor mij een echte personal trainer!
Ik kan er niks van zeggen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid