facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Met David, professionals in talentmanagement

Met David, professionals in talentmanagement

Info

Wij zijn gespecialiseerd in talentmanagement, coaching, TMA Training, strategische personeelsplanning en persoonlijke (talent)ontwikkeling.

Geschiedenis

Met David, professionals in talentmanagement is een HRM-bureau gevestigd in Geldrop. Talentmanagement, competentiemanagement, interim management, strategische personeelsplanning en talentontwikkeling zijn onder andere diensten waar Met David in gespecialiseerd is.

Ook kunt u voor diverse assessments bij Met David terecht: studiekeuzetest, beroepskeuzetest, E-commerce Talenten Assessment en de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Met David is certified delivery partner EHRM Vision.

Adres: De Burght 268, 5664PT Geldrop
Telefoonnummer: 040 280 21 20
Stad: Geldrop
Route: De Burght 268
Postcode: 5664PT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recruitrz Recruitrz 184 meter Intermediair voor financials
DMW Groep DMW Groep 389 meter Alexander is een vakman apart. Heeft de deskundigheid in huis en een enorme passie vo...
Wandelcoach Nederland Wandelcoach Nederland 511 meter Wandelcoach Nederland deelt graag haar ideeën voor natuurlijk leven en werken door in...
Kinderbegeleiding Samen Vooruit Kinderbegeleiding Samen Vooruit 2 km Wij hebben begeleiding gekregen van Elvira voor onze 13 jarige zoon. Elvira heeft hem...
Woutdoor sports Woutdoor sports 3 km Absolute aanrader, sporten met Wout! Ik zocht weer een groepje om overdag mee te lope...
Recensies
Zo'n 2 jaar geleden de training TMA en TMA Teamanalyse gevolgd en bijzonder enthousiast geworden over de methode, mede door de kundige trainer. Wat een mooie manier om helder te krijgen waar een coachee energie van krijgt of wat juist energie kost, en hier binnen het coach contact het gesprek over aan te gaan. Ook teams komen zo duidelijk in beeld en teamleden leren elkaar op een andere manier kennen, namelijk vanuit elkaars drijfveren, waardoor de samenwerking een nieuwe input krijgt. De samenwerking met Met David verloopt erg prettig; korte lijntjes met de office manager en ondersteuning wordt geboden daar waar nodig/wenselijk.
Super toffe training met 2 hele bekwame en gezellige trainers Thijs en Mieke. Met een klein gezelschap hebben we ons 3 dagen verdiept in talenten en in wat TMA te bieden heeft. Een erg positieve training met veel bruikbare gereedschappen die we in ons onderwijs Summa College in zetten. Groetjes Giel Kessels
Goed opgebouwde training in een prettig tempo. Docent Mieke neemt je op positieve en constructieve wijze mee in het TMA gebeuren. Enorm genoten van de bijeenkomsten en veel geleerd. Ik kan er na deze training prima mee aan de slag. TOPtraining!
Goede training onder begeleiding van professionele trainers en veel ruimte ook om te oefenen met elkaar. Mooie combinatie van theorie en praktijkoefeningen. Dank aan de trainers en deelnemers en ook aan secretariaat dat altijd klaar stond om vragen te beantwoorden!
Professionele organisatie met oog voor talent! Ik heb een assessment TMA mogen doen en dat gaf mij een helder inzicht in mijn drijfveren, talenten en competenties. Met David heeft mij laten zien waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Dit helpt niet alleen mij maar ook mijn werkgever!
Nadat ik in 2013 de TMA certificatie training van Mieke mocht ontvangen ontstond een mooie samenwerking die tot op heden, vele honderden TMA's voor mijn relaties verder, voortduurt. Het woord TALENT staat bij Met David met grote letters op de voorgrond. De service van backoffice is uitstekend en is een verlengstuk van mijzelf te noemen. Onze samenwerking wordt ook het komend jaar met verve voortgezet.
Toptraining gehad van Mieke. Fijn om met TMA San de slag te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid