facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woongelofelijk Van Donzel

Woongelofelijk Van Donzel
Adres: Industrielaan 12, 5405 AB Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 262 539
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Industrielaan
Huisnummer: 12
Postcode: 5405 AB


Openingstijden

maandag: 13:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 11:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seats and Sofas Uden Seats and Sofas Uden 43 meter Richard heeft ons erg goed geholpen vanmiddag. Tevreden met de vriendelijke service e...
Recensies
Goed geholpen door Tom, praat graag over zichzelf, maar dat doe ik ook, dus helemaal prima. Verder een erg uitgebreide winkel met veel keuze en goede service. Niet goedkoop, maar door de samenwerking tussen verschillende bedrijven loopt de keuze van enigszins betaalbaar tot meubels van echt zijde en 24k gouden poten. Voor ieder wat wils dus. En lekkere koffie.
Van Donzel meubelzaak is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige meubels en een uitstekende klantenservice. Bij mijn recente bezoek was ik onder de indruk van de uitgebreide collectie en de variëteit aan stijlen die ze aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, modern, of rustiek interieur, Donzel heeft voor ieder wat wils.nnWat mijn ervaring extra bijzonder maakte, was Nicole, een van de medewerkers. Nicole was ongelooflijk vriendelijk en deskundig. Ze nam de tijd om mijn wensen te begrijpen en gaf deskundig advies zonder opdringerig te zijn. Dankzij haar hulp kon ik snel en gemakkelijk de perfecte meubels vinden die bij mijn stijl en budget pasten.nnDe kwaliteit van de meubels is uitmuntend. Elk stuk dat ik bekeek, straalde vakmanschap en duurzaamheid uit. Ik kocht uiteindelijk een prachtige kast, salontafels en een lamp en ben zeer tevreden met mijn aankoop. De levering was snel en de bezorgers waren professioneel en behulpzaam bij het monteren.nnDaarnaast is de sfeer in de winkel uitnodigend en inspirerend. De nette en overzichtelijke presentatie van de meubels maakt het gemakkelijk om een goede keuze te maken. De verschillende ingerichte kamers in de showroom geven je veel ideeën over hoe je de meubels kunt combineren en je eigen ruimte kunt inrichten.nnKortom, Donzel meubelzaak biedt niet alleen mooie en kwalitatieve meubels, maar zorgt ook voor een uitstekende klantenervaring van begin tot eind, mede dankzij medewerkers zoals Nicole. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil verrijken met prachtige meubels.
Ontzettend goed geholpen door Nena. Bij het eerste bezoek is direct gevraagd naar onze wensen en heeft ze hier aansluitend meubels op uitgezocht.nnHierbij is ook gevraagd naar onze inzichten en ideeën en is hier met een eigen mening op gereageerd door Nena. Wanneer ze het niet helemaal eens was met onze ideeën vertelde ze dit ook aan ons en kon ze op een goede manier onderbouwen waarom ze dit dan vond.nnSuper service! Wij komen hier zeker terug voor nieuwe / aanvullende aankopen als het gaat om meubels!
Geweldig geholpen door LindanSuper advies, meedenkend, reëel, geïnteresseerd, vriendelijk, behulpzaam en alle tijdnJullie mogen trots zijn met zo'n medewerkster!nEn complimenten voor de mooie winkel en ruime/goede parkeergelegenheidnAanrader!!!!!!
Laatst ben ik ontzettend fijn geholpen door Marcia in de mooie woonwinkel Van Donzel in Uden. Ik was opzoek naar nieuwe meubels voor mijn appartement. Dankzij de hulp van Marcia heb ik mijn interieur nu zo goed als compleet! Ik ben super tevreden over hoe er is meegedacht over mijn budget en mijn wensen, waardoor ik nu zulke mooie meubels heb kunnen kopen. Ik kan niet wachten om hier straks van te kunnen genieten! Vanwege een actie ging ik ook nog eens naar huis met hele mooie accessoires. Happy new home!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid