facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seats and Sofas Uden

Seats and Sofas Uden
Adres: Industrielaan 20, 5406 XC Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 248 406
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Industrielaan
Huisnummer: 20
Postcode: 5406 XC


Openingstijden

maandag: 09:30–21:00
dinsdag: 09:30–21:00
woensdag: 09:30–21:00
donderdag: 09:30–21:00
vrijdag: 09:30–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 11:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woongelofelijk Van Donzel Woongelofelijk Van Donzel 43 meter Goed geholpen door Tom, praat graag over zichzelf, maar dat doe ik ook, dus helemaal ...
Recensies
Richard heeft ons erg goed geholpen vanmiddag. Tevreden met de vriendelijke service en scherpe prijs voor een erg mooie bank! Goed geholpen met de verschillende opties die de banken hadden en goede uitleg van het proces na aankoop. Niet verwacht vandaag te slagen met de zoektocht, maar erg blij dat het is gelukt. All in all, zeker aan te raden en we kijken uit naar de ontvangst van onze nieuwe bank.
Dank je wel Finn voor jouw geweldige advies in de winkel. Zelden zo'n goede verkoper meegemaakt. Finn stelde de juiste vragen en wist precies te vinden wat wij zochten. Hij gaf ons ruimte om te beslissen, hij dacht mee en kwam met oplossingen. Geen gevoel van druk op welke manier dan ook. De bank zou tussen de 6-12 weken geleverd worden. Dit werd 7 weken. We werden keurig gebeld dat we de bank konden halen. De bank opgehaald en hij ziet er heel mooi uit. Hij staat prachtig. We zijn heel blij met de keuze. Wij zullen zeker terug komen bij Seats and Sofas in Uden.
Nieuw bankstel aangeschaft en ben erg tevreden met deze winkel. We zijn goed geholpen en het personeel is vriendelijk en bij een kopje koffie nog wat korting kunnen regelen. Ons oude bankstel hadden we er ook gekocht, leren bank van goede kwaliteit want na 24 jaar zitten en liggen hebben we hem naar familie gebracht voor een 2e leven want hij was nog nergens stuk. Hopelijk gaat deze ook zo lang mee.
Zijn verrassend goed geadviseerd met de aankoop van een degelijke 3-zitbank door de enthousiaste verkoopster Bo. Dankjewel we zijn er blij en gelukkig mee. Ook de prijs was netjes.
Goed geholpen door Mariska! Na een rondje gelopen te hebben door de winkel zagen we twee bankstellen die naar ons zin waren. Een daarvan had onze voorkeur alleen zat de hoek aan de 'verkeerde' kant. Mariska ging in het systeem kijken en zag dat er exact zo'n zelfde met de hoek aan de 'juiste' kant in het magazijn stond in dezelfde kleur. We hoefden niet lang na te denken en konden hem, bij wijze van spreken, gelijk meenemen.nnPaar dagen later met de aanhanger naar Seats and Sofas Uden en er stond bij het magazijn meerdere medewerkers alles te begeleiden en hielpen met tillen. Top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid