facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woninginrichting Gommeren

Info

Wie in de omgeving van West-Brabant op zoek is naar vloerbedekking, wandbekleding of raamdecoratie kan terecht bij Woninginrichting Gommeren in Roosendaal.

Geschiedenis

Wie in de omgeving van Roosendaal, Etten-Leur en Oudenbosch op zoek is naar wooninterieur kan terecht bij woonwinkel Gommeren in Roosendaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment wandbekleding en binnenzonwering van diverse grote merken zoals Eijffinger, Luxaflex, Jasno en Kobe. Daarnaast kunnen wij u voorzien van diverse soorten vloeren en raambekleding. Welke woonstijl u ook zoekt, bij woonwinkel Gommeren in Roosendaal kunt u terecht.

Wist u trouwens dat wij ook interieuradvies geven in Roosendaal en omgeving? U kunt een van onze adviseurs bij u thuis laten komen voor een uur gratis interieuradvies of u komt een keer gezellig langs in onze woonwinkel in Roosendaal. Mocht u al wel plannen hebben voor verandering van de inrichting van uw woning, maar ook nog met vragen zitten, dan kunt u ze stellen aan onze medewerkers. In de woonwinkel in Roosendaal of gewoon heel gemakkelijk online met behulp van het vragenformulier. Wij horen graag van u en zien u graag terug in onze woonwinkel in Roosendaal.

We zetten de koffie vast klaar!



"Gommeren sfeer & advies is het adres op het gebied van gordijnen, behang, verf, raamdecoratie, vloerkleden, horren en woonaccessoires in de regio West-Brabant."
Adres: Kade 11, 4703 GA Roosendaal
Telefoonnummer: 0165-541095
Stad: Roosendaal
Route: Kade 11
Postcode: 4703 GA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erika Stanley Art For All Erika Stanley Art For All 296 meter prachtige kunst werken echt de moeite waard en betaalbaar voor ieder wat wils kleinoo...
Vepox Gietvloeren bv Vepox Gietvloeren bv 2 km Edwin en zijn collega's zetten zich tot het uiterste in om de perfecte vloer af te le...
Tapijt Drive-In Roosendaal Tapijt Drive-In Roosendaal 2 km Het is niet negatief, maar ook niet extreem positief. Een voldoende, dat wel. Tja..
Sfeer voor jou Sfeer voor jou 3 km Klantvriendelijk, snel en eventuele problemen worden netjes opgelost.
Interieur-partners Interieur-partners 3 km Geweldige service, zeer goed meedenkend team aan mensen!
Mega Woon Stores Mega Woon Stores 3 km Gegarandeerd de beste en de goedkoopste vloeren én meubels!
Rio Rolluiken Rio Rolluiken 3 km Mooie rolluiken van goede kwaliteit, goede monteurs
Stoffeerderij Rsd Stoffeerderij Rsd 3 km Heb vorige week de headliner van bentley gt laten herstellen.. deze is vandaag perfe...
Inofec Inofec 3 km Bestelling geplaatst eerste zending klopte de straatnaam niet postcode wel Vervolg...
Recensies
Traditioneel uiterlijk, met daarbij horende uitstekende, persoonlijke en uitgebreide service. Fijne winkel als je vragen hebt en oplossingen zoekt. Dan blijkt ook dat zo'n zaak met gemak tegen webwinkels op kan die alleen maar nieuwe dingen tegen een behoorlijke verkopen: Ik zocht een koordrem voor de luxaflex, die hebben ze in de winkel dan wel voor een klein prijsje terwijl je er via internet dikke 16 euro voor betaalt. Reden temeer om de winkel in de straat te bezoeken.
Niets is te gek voor Avelon en haar team als het gaat om service en klanttevredenheid. Avelon is gespecialiseerd in het creëren van het de perfecte harmonie met behoud van persoonlijke identiteit. Resultaat; een prachtig nieuw interieur wat perfect bij ons past! Dankjewel Avelon en team voor de goede zorgen!
Supergoed advies gehad, en flexibel in wanneer wij vragen konden stellen. Geen moeite was teveel en wij zijn nog steeds erg blij met het resultaat!
Super goed advies en hoog kwaliteit producten! Echte aanrader
Super mooie vouwgordijnen - netjes gehangen - super blij mee ;
Fijne winkel, erg goed geholpen. Aanrader !
Hebben een mooie hor besteld bij van Gommeren. Zijn erg tevreden over de ontvangst & advies in de winkel. Plaatsing is gedaan door 2 heren die erg netjes waren en de hor kundig geplaatst hebben.
Snelle service. Alles in eigen beheer: opmeten, advies en montage. Familiebedrijf.
Heel goed geholpen. Goed advies en eerlijke prijs. Geen rare toestanden gehad, is vlekkeloos verlopen.
Mooie collectie en hoe advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid