facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inofec

Inofec

Info

Inofec is dé leverancier van kantoormeubelen. Lees ook ons blog op www.inofecblog.nl.

Geschiedenis

Inofec B.V. is opgericht in 1986. Het bedrijf is gevestigd in Roosendaal waar inmiddels 60 medewerkers dagelijks werken aan onze klanttevredenheid. Daarnaast bestaat het bedrijf uit een vestiging in België waar 15 medewerkers werkzaam zijn.

Inofec is reeds sinds de oprichting gespecialiseerd in kantoor- en schoolmeubilair. We beschikken over een ruime showroom waar een groot aantal van onze productlijnen zijn opgesteld om onze klanten een goed overzicht te kunnen bieden van onze mogelijkheden. Dit gekoppeld aan de mogelijkheid om de producten uit voorraad te leveren, door onze eigen monteurs gebruiksklaar te laten monteren en de mogelijkheid om zorg te dragen voor het neerzetten en uitwerken van een volledig inrichtingsconcept, maakt Inofec voor veel van onze relaties een duurzame partner in kantoor- en schoolmeubilair.



"Meubels voor bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen.We maken het werken met ons leuk door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Wij gaan voor vriendschap en investeren in relaties. Door meer dan 35 jaar ervaring weten we wat klanten nodig hebben en hoe we ze het beste kunnen helpen.Inofec Opvallend goed!"
Adres: Atoomweg 1, 4706 PN Roosendaal
Telefoonnummer: 0165-560542
Stad: Roosendaal
Route: Atoomweg 1
Postcode: 4706 PN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stoffeerderij Rsd Stoffeerderij Rsd 599 meter Heb vorige week de headliner van bentley gt laten herstellen.. deze is vandaag perfe...
Mega Woon Stores Mega Woon Stores 725 meter Gegarandeerd de beste en de goedkoopste vloeren én meubels!
Sfeer voor jou Sfeer voor jou 3 km Klantvriendelijk, snel en eventuele problemen worden netjes opgelost.
Interieur-partners Interieur-partners 3 km Geweldige service, zeer goed meedenkend team aan mensen!
Erika Stanley Art For All Erika Stanley Art For All 3 km prachtige kunst werken echt de moeite waard en betaalbaar voor ieder wat wils kleinoo...
Woninginrichting Gommeren Woninginrichting Gommeren 3 km Traditioneel uiterlijk, met daarbij horende uitstekende, persoonlijke en uitgebreide ...
Vepox Gietvloeren bv Vepox Gietvloeren bv 4 km Edwin en zijn collega's zetten zich tot het uiterste in om de perfecte vloer af te le...
Double Eye Design Double Eye Design 10 km Edelsmeed lessen en emailleer lessen in kleine groepjes (max. 5 p.) in atelier Double...
Recensies
Bestelling geplaatst eerste zending klopte de straatnaam niet postcode wel Vervolgens tweede afspraak terwijl ik eerst al aangaf dat mijn vrouw werkt van 12:00 a 14:30 tweede levering dus ook uitgesteld want er was geen tussen oplossing. Martin super leuk contact mee gehad aardige vent verder word de schuld bij mij neer gelegd en geen oplossing geboden behalve wederom 10 werkdagen Te wachten Erg jammer na het kritiek werd er ook niet meer opgenomen onprofessioneel aan de telefoon ook uitgelachen door: Wendy.. lekker bezig!
Bureau zou op voorraad zijn. Bestelling geplaatst en betaald op 20-09. Daarna op 30-09 maar eens gebeld waar mijn bestelling bleef. Ik had niets meer vernomen. De levering was nog niet ingepland en de levering was onbekend, maar zou uiterlijk 11-10 geleverd worden. Weinig behulpzaam aan de telefoon.
Inofec heeft de meubels die zeer geschikt zijn voor ons ontmoetingscentrum. Zij heeft een mooie impressie gemaakt, welke de besluitvorming makkelijker maakten.
Het kantoormeubilair is keurig volgens afspraak geleverd. De communicatie vanuit Inofec is erg prettig. Een vriendelijke chauffeur en het meubel direct gemonteerd. Hier komen we zeker nog eens terug.
Bij veel andere bureaus stoelen kan je niet lang zonder problemen op blijven zitten. Maar dat is bij de inofec flow geen probleem. Op deze bureaustoel kan je zo 40uur vertoeven zonder enige problemen.
TOP. Bestelde meermaals kasten. Goed en hermedisch voordelig :-
Super service en komen hun afspraken altijd na! 5 Sterren
Vakkundig personeel aanwezig , zeer behulpzaam.
Vertaald door Google Ik kwam om 7:30 aan, er was al een medewerker en loste zonder problemen 2 pallets, trakteerde me op koffie en wenste me een goede reis. Het is fijn om met zo'n instelling te werken. Bedankt. Origineel Приехал в 7:30, уже был работник и без проблем выгрузил 2 паллеты, угостил кофе и пожелал хорошей дороги. Приятно работать с таким отношением. Спасибо.
Vertaald door Google Fijn gezelschap. Douche en koffie voor chauffeurs. Snel en efficiënt lossen. Origineel Super firma. Prysznic i kawa dla kierowców. Szybki i sprawny rozładunek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid