facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl

Info

erkende verhuizer en cbw erkende woonwinkel

Geschiedenis

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is de showroom gesloten.



"Wil jij jouw woning in Zwolle niet verkopen maar is het interieur toe aan een opfrisbeurt? Is jouw huis in Aalanden, Holtenbroek of Westenholte toe aan een nieuwe pvc vloer, stijlvol behang of verduisterende rolgordijnen? Dan ondersteunen wij jou bij Woninginrichting-Aanhuis in Zwolle graag met vakkundig advies rond de nieuwste woonstijlen, materialen en trends."
Adres: Ohmstraat 8, 8013 PZ Zwolle
Telefoonnummer: 0384237259
Stad: Zwolle
Route: Ohmstraat 8
Postcode: 8013 PZ



op zoek naar gerelateerd: Woninginrichting aan huis Gouda, Woninginrichting aan huis prijzen, Woninginrichting aan huis acties, Woninginrichting aan huis Eindhoven, Woninginrichting winkels, Woninginrichting aan huis Nijmegen, Woninginrichting aan huis Arnhem, Woninginrichting aan huis Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vloeren Centrum Zwolle Vloeren Centrum Zwolle 333 meter Goed geholpen hier! Vooraf contact via whatsapp met foto’s van vloeren die bij ons pa...
UTS Hersevoort Zwolle BV UTS Hersevoort Zwolle BV 550 meter Vriendelijk personeel, maar helaas was de inschatting van de werkzaamheden niet goed....
John Egberts Projectinrichter John Egberts Projectinrichter 606 meter Wij kunnen turn-key inrichtingen verzorgen dat houd in; - Vloeren - Raambekleding ...
NLVerhuist NLVerhuist 2 km
INTR. Point Zwolle INTR. Point Zwolle 4 km Als ze iets meer op voorraad nemen krijgen ze van mij de 5e ster
Cachet-stoffering Cachet-stoffering 8 km Trap gestoffeerd tapijt in een middagje en ontzettend netjes en niet te vergeten een ...
Recensies
Een bedrijf die de wensen van de klant begrijpt en kan vertalen naar producten. Het werk wordt uitgevoerd door de beste vaklieden die er zijn., alleen daarom kies je al voor Horst totaal. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Wij moesten de planning drie keer verschuiven waaraan zonder morren gehoor is gegeven. Dat zegt genoeg over hun flexibiliteit en inzet. Onze dank hiervoor.
Hele goede ervaringen met dit fijne en zeer professionele verhuisbedrijf. Het is duidelijk te merken dat dit mensen zijn met hart voor hun werk en kennis van zaken. Onze verhuizing verliep dankzij Horst Totaal prettig en soepel. Geen kapotte spullen aan over gehouden. De service is geweldig, zeker een aanrader!
Wij zijn in 2016 verhuisd door Horst Totaal. Het ging heel gemoedelijk en de verhuizing verliep snel. Onze vloeren en gordijnen komen ook bij hun vandaan. Erg goede voorlichting alles mooi op elkaar afgestemd.
Een professioneel en prettig verhuisbedrijf. We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de zorgvuldigheid. Ook voor stoffering kun je goed bij Horst Totaal terecht. We zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden die ze te bieden hebben.
Mooi familie bedrijf, komen afspraken na. En denken goed mee in oplossingen. Wij zijn zeer tevreden met onze raam decoratie .
We zijn bij Horst Totaal geweest voor een PVC vloer en vloerbedekking op twee verdiepingen. Aanvankelijk leek het wel ok. Ik heb er nooit een geweldig gevoel over gehad, maar dat is achteraf helemaal makkelijk praten natuurlijk. Ik heb de communicatie als matig tot slecht ervaren. Zo maakte ik in onze nieuwe woning met de toenmalige bewoners er nog in een afspraak zodat ingemeten kon worden, bellen ze 5 minuten voor tijd af. Dat kostte me later een paar dagen in mijn planning, doordat ze tegen dingen aanliepen die ze bij het inmeten hadden kunnen zien. Vanaf dat moment kreeg ik steeds meer het gevoel bedonderd te worden met de prijs doordat gezegd werd dat er een extra dikke egalinelaag op moest, wat betaald moest worden. Navraag bij de stoffeerder leerde dat dat helemaal niet het geval was. Verder had diezelfde stoffeerder vervelende geintjes zoals vers stucwerk bewerken. Voor mij nooit weer, ondanks dat het resultaat bevredigend is. Zo jammer, want ze hebben mooie producten! Ik hoop dat Horst er wat aan doet om dit te verbeteren.
Eind maart 2018 verhuist door Horst. Weten precies wat ze doen, werken hard. Amper tijd voor koffie.Overleggen goed en zijn erg voorzichtig met je spullen. Leuke normale betrouwbare mensen. Het was een ontzettend leuke dag wat ook belangrijk is.
Zeer prettig geholpen met uitzoeken van vloer en verschillende raambekleding, Ook uitstekend gelegd en gemonteerd.Al met al een fijne zaak met goede kwaliteit produkten.
Goed mee gedacht met juiste raambekleding, ook mooi aan gebracht. Werken netjes en accuraat. Vloer ook mooi gelegd.
Leuk familiebedrijf met passie voor het vak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid