facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cachet-stoffering

Cachet-stoffering

Info

Cachet stoffering is gespecialiseerd in de woning & project stoffering. Het leveren en monteren van oa. tapijt, laminaat, pvc & tevens raambekleding.

Geschiedenis


Cachet stoffering is een dynamisch stoffeerbedrijf. Cachet stoffering is gespecialiseerd in het verwerken van harde en zachte vloerbedekking. Denkend aan tapijt, Laminaat, pvc, vinyl, egaliseer klussen, schoonloop matten en lamelparket installeren. Tevens zijn wij specialist in het inmeten, leveren en monteren van zonwering.Wij komen vrijblijvend met stalen bij u aan huis zodat advies op maat kan worden gegeven. Het voordeel voor u is dat dit op flexibele tijden gedaan kan worden. Tevens worden eventuele aandacht punten van bijvoorbeeld de ondervloer meteen opgemerkt, zodat we achter af niet voor verassingen komen te staan.
Missie

Bij Cachet stoffering, is de klant nog altijd koning. Wij streven naar hoge klant tevredenheid. Onze missie is dan ook continuïteit in kwaliteit. Geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wij zijn u graag van dienst!

Altijd 1 jaar garantie op het opgeleverde werk!Aangesloten bij keurmerk kwaliteits vakman.

Kortingen oplopend tot 25%!!

+31(0)6-30193179
+31(0)38-2302525
e-mail: [email protected]



"Cachet stoffering is een professioneel woning en project stoffeerbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van harde en zachte vloerbedekking. Denkend aan tapijt, laminaat, pvc vloeren, vinyl, trappen stofferen en egaliseer klussen. Tevens het leveren en monteren van raam decoratie.Showroom bezoek op afspraak."
Adres:
Telefoonnummer: 0630193179
Stad: Zwolle


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INTR. Point Zwolle INTR. Point Zwolle 5 km Als ze iets meer op voorraad nemen krijgen ze van mij de 5e ster
Bentons Bekleding Bentons Bekleding 5 km Vriendelijke mensen, servicegericht, vakkundig en service gericht. Ontzettend blij me...
John Egberts Projectinrichter John Egberts Projectinrichter 7 km Wij kunnen turn-key inrichtingen verzorgen dat houd in; - Vloeren - Raambekleding ...
Vloeren Centrum Zwolle Vloeren Centrum Zwolle 8 km Goed geholpen hier! Vooraf contact via whatsapp met foto’s van vloeren die bij ons pa...
Woninginrichting-Aanhuis.nl Woninginrichting-Aanhuis.nl 8 km Een bedrijf die de wensen van de klant begrijpt en kan vertalen naar producten. Het w...
A F I Meubelstoffering A F I Meubelstoffering 8 km Welkom bij A F I Meubelreparatie- en stofferingsbedrijf
Recensies
Trap gestoffeerd tapijt in een middagje en ontzettend netjes en niet te vergeten een mooie prijs. Mochten er problemen zijn kan je altijd bellen dus ook dat is erg fijn. Afval daarna ook netjes al in een zak gedaan dus opruimen was easy. Zeker aan te raden!
Mathijs heeft onze twee trappen keurig gestoffeerd en de prijs was prima. Wij zijn er blij mee!
We hebben de trappen laten stofferen. Enorm tevreden over alles wat Cachet Stoffering heeft gerealiseerd. De voorbespreking, de gemaakte afspraken en uiteindelijk het resultaat. Zeer netjes gewerkt, strak gelegd en prettig in het contact. Ik kan het iedereen aanraden.
Hele mooie vloer, zo onwijs blij mee! Goede service en professioneel gelegd. Mathijs is een vriendelijke jongeman, echt een aanrader!
Aanrader! Ervaren en klantvriendelijke vakman. Matthijs heeft een pvc vloer in onze hele woning gelegd. Superstrak resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid