facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woeler

Woeler

Info

Met een sterke combinatie van een social media strategie, content creatie en social advertising laten wij u social succes ervaren!

Geschiedenis

Met een sterke combinatie van een social media strategie, content creatie en social advertising laten wij u social succes ervaren!



"Woeler is hét full-service online marketingbureau uit Alkmaar! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in verschillende branches, met de woonbranche in het bijzonder. Elke dag werken wij vol passie vanuit ons mooie pand in Alkmaar met tientallen ervaren marketeers, adviseurs en strategen.Met ruim 300 woongerelateerde klanten en jarenlange ervaring in de woonbranche kennen wij het online koop- en zoekgedrag van jouw klant. Daarmee staan we 2-0 voor en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden."
Adres: Pettemerstraat 7, 823CW Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0226-331444
Stad: Alkmaar
Route: Pettemerstraat 7
Postcode: 823CW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mara de Lange, Website as a Service, Watvindthidde, Webdelta, Werken bij een marketingbureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GenuiBranding GenuiBranding 755 meter Jong bedrijf met wellicht een goede intentie echter komt dit nog niet heel erg goed u...
Make It Stick PR & Marketing Make It Stick PR & Marketing 1 km Make IT Stick is een PR- en Marketingbureau uit Alkmaar. We helpen ICT-bedrijven door...
Music Promotion Music Promotion 2 km Social media promotion services
The Sales Company Alkmaar The Sales Company Alkmaar 2 km - Een goed salaris vanaf c.a 150 euro per dag - Geen vast rooster, je bepaald zelf wa...
PaperDigits PaperDigits 4 km Sinds enige jaren werken wij vanuit Shuttel met plezier samen met PaperDigits op het ...
Online Precision Online Precision 6 km De samenwerking met Michael maakt dat ik meer ben gaan ondernemen. De website is voor...
Recensies
Het contact met Woeler is zeer prettig en persoonlijk. Ik heb voor alle onderdelen één vast aanspreekpunt en dat is erg prettig werken. Ondanks de uitdagingen in het begin, kennen wij elkaars wensen en werkwijzes nu beter en dat merk je in de resultaten en het contact met elkaar. Er wordt met meegedacht hoe we van beter naar nog veel beter kunnen en daar worden ook ideeën voor bedacht. Dit is fijn om te merken dat er niet wordt stil gestaan maar altijd op zoek naar verbetering.
Wij van 4udesigned zijn erg te spreken over onze samenwerking met Woeler! Het contact verloopt super fijn en ze denken echt met je mee. Woeler verzorgt de social media advertenties en de SEO voor ons en we zien goede resultaten. Al met al dik tevreden!
Wij werken inmiddels een paar jaar samen met Woeler. Zij hebben voor ons een mooie website gemaakt. Ook de online marketing besteden wij uit aan Woeler. Vanaf het begin is de communicatie goed geweest en worden wij netjes op de hoogte gehouden van hetgeen dat zij voor ons uitvoeren of veranderen. Sander, onze contactpersoon is een deskundige op zijn vakgebied en komt regelmatig met goede ideeën. Elke maand hebben wij even contact om alles door te spreken. Ga zo door!
Wij maken al een tijdje gebruik van de diensten van Woeler, zij regelen voor ons de Social Media campagnes en sinds een jaar beheren zij ook onze website. De comunicatie verloopt goed en er wordt goed met ons meegedacht. Al met al zijn wij zeer tevreden over de samenwerking.
De samenwerking met Woeler is top! Ze denken met je mee, proberen waar nodig hun service naar je aan te passen en zijn super vriendelijk. Hebben onze website samen met Woeler gemoderniseert en de nieuwe website stond binnen 2 weken geheel werkend en prachtig op het internet. 10/10 wij gaan in 2023 ook gewoon verder met Woeler!
Onze samenwerking met Woeler is geheel naar tevredenheid. Voor ons bedrijf Hippe Schommels wilden we doorgroeien, maar hoe? Met een nieuwe website en marketingstrategie heeft Woeler ons op weg geholpen!
Fijne partij om mee samen te werken! Wij doen onze nieuwsbrief en socials campagnes inmiddels al een jaar met Woeler, en naar tevredenheid. Persoonlijk contact en denken graag mee. Bij vragen altijd snel een antwoord.
De samenwerking met Woeler verloopt prima. Een professioneel bedrijf met ook voor details en de markt! Feedback wordt snel en adequaat opgepakt en verwerkt. Wij bij Sombroek Keukens zijn erg tevreden over de samenwerking!
MeubelZwagerij B.V. maakt al lang gebruik van jullie diensten en zijn hier erg blij mee. Woeler denkt mee en is proactief bezig om ons bedrijf zo goed als mogelijk te promoten op meerdere vlakken. Dik tevreden. Ga zo door.
De samenwerking met Woeler gaat zoals je mag verwachten, ze denken mee en geven hebben goede communicatie. Een vaste marketeer helpt Hout is Prachtig nog beter vindbaar te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid