facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Online Precision

Online Precision

Info

Winstgevende websites voor missievolle ondernemers en bedrijven.

Geschiedenis

Winstgevende websites voor missievolle ondernemers.

Dagelijks helpen wij onze klanten om meer geld te verdienen door gebruik te maken van de kracht van het internet.



"Winstgevende websites voor missievolle ondernemers en bedrijven van elk formaat.Dagelijks helpen wij onze klanten om meer geld te verdienen door gebruik te maken van de kracht van het internet."
Adres:
Telefoonnummer: 0624979164
Stad: Alkmaar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woeler Woeler 6 km Het contact met Woeler is zeer prettig en persoonlijk. Ik heb voor alle onderdelen éé...
GenuiBranding GenuiBranding 7 km Jong bedrijf met wellicht een goede intentie echter komt dit nog niet heel erg goed u...
Qball Internet Qball Internet 7 km De afgelopen weken mocht ik bij Qball op kantoor werken. Het is een fijne werkplek op...
studio.wolvesground studio.wolvesground 9 km Wauw! Wat is Sanne een topper. Ze is een super fijn persoon en kei goed in haar werk....
Websites2go Websites2go 9 km Websites2go: professionele websites voor lokale en kleine bedrijven.
Aspaxx Aspaxx 11 km We are Aspaxx, a small website company owned by 2 students. We offer websites at a lo...
Click to Business Click to Business 15 km Perfecte service. Dankzij de kwaliteiten van bobby had ik binnen no-time een booming ...
Recensies
De samenwerking met Michael maakt dat ik meer ben gaan ondernemen. De website is voor mij nu geen 'moetje' meer, maar een kans om steeds te kijken: hoe kan ik mijn klanten beter helpen. Om dat hij zo goed weet hoe een website werkt gaat de samenwerking dus veel meer over ondernemerschap. Heel fijn!
Ik dacht, 3 keer is scheepsrecht... en dat klopte als een bus! Na 2 ervaringen met bureaus waar we niet bepaald happy van waren geworden was Online Precision ons 3e bureau. Wat een verademing! Goede communicatie, goede service, een super toffe website met alles erop en eraan... Maar Michael denkt ook mee over marketing, over procesoptimalisatie, over digitale ondersteuning, etc... Een echte aanrader voor iedereen die een mooie, goed werkende, multi-inzetbare website wil en voor iedereen die echte aandacht in de samenwerking kan waarderen. Dank je wel Michael en team!
Michael is supergeduldig en heeft maar weinig sturing nodig om iets moois voor je neer te zetten. Hij heeft goede ideeën en is niet bang om je een spiegel voor te houden zodat hij het beste eindproduct voor je kan maken.
Michael heeft me een heel praktisch stappenplan en vakkundige begeleiding geboden om tot een heldere en werkbare website te komen. Werken met Michael dwong me op een heel fijne manier om mijn aanbod zelf heel concreet en deelbaar te maken op een manier die zowel authentiek is voor mezelf als aansluit bij wat mijn klanten zoeken en nodig hebben. Dat kan niemand anders voor je doen, maar het blijkt dus wel dat de procesbegeleiding daarin heel ondersteunend is. Michael heeft een passie voor marketing en sales en is daarin heel leergierig. Zijn vaardigheid om daaruit effectief te delen wat daarvan op specifieke momenten van nut is voor mij heeft veel energie gegeven in het proces. Het helpt ook dat hij met andere trainers/coaches etc werkt, waardoor hij learnings kan delen. Hij is altijd vrolijk, is helder over wat er moet gebeuren en wat de grenzen zijn en zorgt ervoor dat het gebeurt. Geen poespas.
Duidelijk, eerlijk en to the point, dit zijn de kwaliteiten van Michael van Online Precision. Er komt veel kijken bij het maken van een website, maar Michael begeleidt je zorgvuldig en stapsgewijs door het hele proces. Hij denkt met je mee, is goed bereikbaar, en er is een helpdesk voor vragen. Deze ondersteuning geeft me een rustig en vertrouwd gevoel zodat ik me kan focussen op het runnen van mijn bedrijf. Heel blij met het eindresultaat, de prettige samenwerking en service. Daarom kan ik een samenwerking met Michael van Online Precision van harte aanraden.
Michael heeft een mooie website gemaakt, was duidelijk in de communicatie en helpt je goed op weg om zelf ook aan de slag te gaan. Hij denkt met je mee niet alleen betreft de vormgeving maar ook hoe je website nieuwe klanten kan genereren. Zeker een aanrader!
Wat ben ik ontzettend blij met wat er nu staat. Ik was met mijn bedrijf toe aan de volgende stap. Van een zelf gebouwde website naar een professionele website die werkt. Wat mij verraste tijdens het kennismakingsgesprek met Michael was dat hij niet alleen je website bouwt, maar dat hij een totaalpakket aanbiedt. Hij denkt mee in wat er werkt om ook succesvol te zijn met je bedrijf en hoe je website daarop kan worden aangepast. Hij geeft je opties om over na te denken, waardoor je een keuze kan maken die bij je past. Hij is niet bang om ook aan te geven dat je sommige dingen vooral niet moet doen. Wat voor mij ook enorm goed heeft gewerkt is dat hij je steeds een beetje huiswerk geeft, niet teveel, maar genoeg om steeds weer verder te bouwen en tijdens elke nieuwe sessie resultaat te zien. Mijn ongeduld werd goed op de proef gesteld en ook daar wist Michael goed mee om te gaan. Stap voor stap gingen we van niks naar een website die staat en werkt. Een website die precies uitstraalt wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen en die precies doet wat een website zou moeten doen. Een superfijne manier van samenwerken. Zo heb ik het ervaren en het resultaat mag er zijn. Dank Michael en team. Ik ben een hele tevreden klant.
Na een tijdje twijfelen om mijn website zelf te vernieuwen heb ik dit toch uit handen gegeven aan Michael. Ik had al een bestaande website en wilde wat dingen veranderen. Michael heeft direct meegedacht en het plan was snel uitgewerkt en geïmplementeerd. Ik ben via via bij Michael terecht gekomen en hij is professioneel en betrouwbaar. Ook geeft hij goed advies. Het is niet zomaar een websitebouwer, maar hij denkt echt met je mee vanuit de klant. Michael bedankt voor mijn mooie nieuwe site!
Erg blij met de nieuwe website! De samenwerking met Online Precision was en is nog steeds erg prettig en professioneel. Michael en zijn team helpen je stap voor stap, zijn zeer flexibel en leveren snel. Niet alleen met de website, maar bijvoorbeeld ook met het opzetten van de email campagne in mailblue. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid