facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WLO Work and Life

WLO Work and Life

Info

In mijn aanpak zijn de Oosterse en Westerse cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op die manier stimuleren wij tot voluit leven, en dus ook werken.

Geschiedenis

Hier deel ik berichten over mijn kijk op het leven.. Op de FB-pagina LoopbaanZaken deel ik berichten over Werkgerelateerde zaken. In de afgelopen 20 jaar heb ik, Wenneke Ong, ongeveer 2000 mensen individueel en in groepen begeleid. Sinds 2000 doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf, WLO Work and Life. Om cliënten en opdrachtgevers zo breed mogelijk te kunnen ondersteunen werk ik samen met andere professionals. Ik vind het belangrijk om getoetst te worden door cliënten EN vakgenoten. Daarom heb ik gekozen voor de zware (geaccrediteerde) CMI-certificering en mag ik me Register Loopbaanprofessional noemen. Ik ben altijd op zoek naar het beste voor onze cliënten. Als er in werk of privé situaties voordoen waarbij professionele actie vereist is, schroom dan niet en neem contact op. Wat mij drijft is dat ik het plezier dat ik ten diepste ervaar in Work and Life wil delen. Daarom loop ik graag een stuk van je levenspad met je op, als coach of sparringspartner.



"Betrokken en deskundig! Wenneke en haar team worden ingezet bij Talentmanagement, Outplacement , Loopbaancoaching en Vitaliteitsbevordering. Wenneke richt zich specifiek op Nederlandse expats en professionals die vanuit hoofd EN hart willen leven en werken.Wenneke, eigenaar, heeft zelf meer dan 2500 cliënten begeleid. Haar missie: het potentieel in organisaties in Nederland zichtbaar maken, door uit te gaan van talenten! Hiervoor zet zij de talentscan van Pontis BV in. Uitgaan van talenten ipv alleen competenties levert organisaties zoveel op! Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Je bent van harte welkom!Ons kantoor in Villa Klein Dreijen ligt op 2 minuten lopen van station Oosterbeek."
Adres: Villa Klein Dreijen, Stationsweg 46 bel 6(Wenneke) bel 11(Erik, Linda), 6861 EJ Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-2051636
Stad: Oosterbeek
Route: Villa Klein Dreijen, Stationsweg 46 bel 6(Wenneke) bel 11(Erik, Linda)
Postcode: 6861 EJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: WLO betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterkwater Sterkwater 317 meter Rots en Water training voor Kinderen van 6 tot 12 jaar. Werk aan weerbaarheid!
Personal LifeCoaching Personal LifeCoaching 353 meter Het is fijn om in een hele korte tijd scherp te krijgen wat voor mij belangrijk is in...
VIVRE Coaching VIVRE Coaching 875 meter Coaching voor vrouwen die zichzelf willen (ont-)moeten.
Tessa Dekkers Coaching Tessa Dekkers Coaching 889 meter Als je iemand zoekt die oprecht naar je luistert, die jou serieus neemt, en helpt te ...
PepperTree Coaching en Training PepperTree Coaching en Training 1 km Het zoeken naar balans, tevreden zijn met dat wat er is, alle ballen zo goed mogelijk...
Recensies
Judith heeft me o.a. door het talenten paspoort laten zien waar mij mogelijkheden maar ook onmogelijkheden liggen. Wat ik heel bijzonder vond, was dat ik mezelf herkende in het talentenpaspoort. Judith weet je uit te dagen en laat je nadenken over waarom je iets zegt of doet. Ze is toegankelijk en makkelijk om mee te praten. Ik heb enorm veel opgestoken/geleerd van de gesprekken die ik met haar heb gehad. Complimenten op de manier waarop je mij hebt gecoacht.
Wenneke heeft me heel erg geholpen om een goede vervolg stap te maken in mijn carrière. Echt een aanrader als je iemand zoekt die er met open vizier ingaat, heel integer is en altijd opzoek is naar een manier op je verder te helpen. Het was voor mij elke keer een genot om er heen te gaan!
Ik heb een hele positieve en fijne ervaring gehad met coaching. Judith is een erg prettige coach. Denkt goed met je mee, en luistert ook echt naar je. Ik zou het dan ook zeker aanbevelen, om Judith als jou coach te kiezen!
Het talentenpaspoort is een mooie manier om te ontdekken waar je hart ligt en hoe je je talenten en kwaliteiten zo in kunt zetten dat je tot bloei komt en blijft komen. Wenneke heeft veel ervaring en kan je de juiste vragen aanreiken om te beoordelen of een werkomgeving goed bij je past.
Zeer toepasbare rapportage met een bredere analyse die verder gaat dan de al erg interessante uitkomst van het rapport. Erg aan te raden als je jezelf nog beter wil leren kennen.
Dankjewel Wenneke, voor de mooie gesprekken, de inzichten en de manier waarop je me naar mezelf liet kijken. Ik ben er erg mee geholpen!
Via het loopbaantraject van de overheid bij Wenneke terecht gekomen. Eerst een talentenscan gemaakt met als resultaat een het Talentenpaspoort. Daarna samen gekeken hoe ik mijn CV kon update zodat het meer vertelde over waar ik goed in ben ipv mijn werkervaring. Het resulteerde gelijk in meer gesprekken bij potentiële werkgevers, ik en mijn talenten werden weer gezien. Een nieuwe uitdaging is nu bijna definitief.
Wenneke Ong is een vrouw die oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Ze neemt de tijd om te luisteren. Het is erg prettig om met haar te praten. Tevens vind ik ook dat er een hele ontspannen sfeer in haar praktijk hangt. Als ik er naar binnen ga voel ik letterlijk ontspannen. Ik kan haar ook zeer aanraden vanuit eigen ervaring! Ga vooral zo door!
Dank voor het werkelijk luisteren! en het aandragen van mogelijke oplossingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid