facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal LifeCoaching

Personal LifeCoaching

Info

personal LifeCoach



"Betrokken en deskundig! Wenneke en haar team worden ingezet bij Talentmanagement, Outplacement , Loopbaancoaching en Vitaliteitsbevordering. Wenneke richt zich specifiek op professionals die vanuit hoofd EN hart willen leven en werken.Wenneke, eigenaar, heeft zelf meer dan 2500 cliënten begeleid. Haar missie: het potentieel in organisaties in Nederland zichtbaar maken, door uit te gaan van talenten! Hiervoor zet zij de talentscan van Pontis BV in. Uitgaan van talenten ipv alleen competenties levert organisaties zoveel op! Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Je bent van harte welkom!Ons kantoor in Villa Klein Dreijen ligt op 2 minuten lopen van station Oosterbeek. Natuurlijk werken wij ook via MS Teams of ZOOM."
Adres: Ommershoflaan 35-10, 6861CH Oosterbeek
Telefoonnummer: +31653615732
Stad: Oosterbeek
Route: Ommershoflaan 35-10
Postcode: 6861CH



op zoek naar gerelateerd: LifeCoach Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zelfvertrouwen & Assertiviteit Zelfvertrouwen & Assertiviteit 122 meter Over Zelfvertrouwen & Assertiviteit
Sterkwater Sterkwater 275 meter Rots en Water training voor Kinderen van 6 tot 12 jaar. Werk aan weerbaarheid!
WLO Work and Life WLO Work and Life 353 meter Judith heeft me o.a. door het talenten paspoort laten zien waar mij mogelijkheden maa...
Tessa Dekkers Coaching Tessa Dekkers Coaching 919 meter Als je iemand zoekt die oprecht naar je luistert, die jou serieus neemt, en helpt te ...
VIVRE Coaching VIVRE Coaching 1 km Coaching voor vrouwen die zichzelf willen (ont-)moeten.
PepperTree Coaching en Training PepperTree Coaching en Training 1 km Het zoeken naar balans, tevreden zijn met dat wat er is, alle ballen zo goed mogelijk...
Recensies
Het is fijn om in een hele korte tijd scherp te krijgen wat voor mij belangrijk is in de uitvoering van mijn functie, de werkplek en de werkomgeving. Zoeken naar evenwicht tussen professionele distantie en professionele nabijheid. Wenneke wist de pijnplekken te benoemen en draagde veel voorbeelden aan. Daarin koos ik mijn eigen weg. Hierdoor heb ik mijn energie weer terug en is er nu ook ruimte om nog meer stappen te gaan maken. Wenneke, het is nog niet klaar, dat dachten we misschien tot voor een week terug nog ik althans ... Dit is slechts het begin.
Wat ik heel fijn vond aan de gesprekken met Wenneke is dat ik onvoorbereid naar het gesprek ging maar dat ik altijd vol met ideeën en actiepunten voor mezelf naar buiten ging. Maar vervolgens waren deze actiepunten geen 'verplicht huiswerk' voor de volgende keer dat we elkaar weer spraken. Op die manier voelde het als een open traject waar alles bespreekbaar was en waar ik niet direct naar een einddoel aan het werken was. Maar de uitkomst werd juist heel concreet, ik vond een andere baan die goed bij me past.
Wenneke heeft een hartverwarmende, nieuwsgierige en veel inzicht gevende aanpak die me uitstekend heeft geholpen bij de volgende carrierestap. Van harte aanbevolen!
Als HR adviseur kan ik WLO van harte aanraden. Zeer positieve ervaringen met de methodiek en met de mensen die er werken!
Wenneke heeft me heel erg geholpen om een goede vervolg stap te maken in mijn carrière. Echt een aanrader als je iemand zoekt die er met open vizier ingaat, heel integer is en altijd opzoek is naar een manier op je verder te helpen. Het was voor mij elke keer een genot om er heen te gaan!
Ik heb een hele positieve en fijne ervaring gehad met coaching. Judith is een erg prettige coach. Denkt goed met je mee, en luistert ook echt naar je. Ik zou het dan ook zeker aanbevelen, om Judith als jou coach te kiezen!
Judith heeft me o.a. door het talenten paspoort laten zien waar mij mogelijkheden maar ook onmogelijkheden liggen. Wat ik heel bijzonder vond, was dat ik mezelf herkende in het talentenpaspoort. Judith weet je uit te dagen en laat je nadenken over waarom je iets zegt of doet. Ze is toegankelijk en makkelijk om mee te praten. Ik heb enorm veel opgestoken/geleerd van de gesprekken die ik met haar heb gehad. Complimenten op de manier waarop je mij hebt gecoacht.
Het talentenpaspoort is een mooie manier om te ontdekken waar je hart ligt en hoe je je talenten en kwaliteiten zo in kunt zetten dat je tot bloei komt en blijft komen. Wenneke heeft veel ervaring en kan je de juiste vragen aanreiken om te beoordelen of een werkomgeving goed bij je past.
Via het loopbaantraject van de overheid bij Wenneke terecht gekomen. Eerst een talentenscan gemaakt met als resultaat een het Talentenpaspoort. Daarna samen gekeken hoe ik mijn CV kon update zodat het meer vertelde over waar ik goed in ben ipv mijn werkervaring. Het resulteerde gelijk in meer gesprekken bij potentiële werkgevers, ik en mijn talenten werden weer gezien. Een nieuwe uitdaging is nu bijna definitief.
Zeer toepasbare rapportage met een bredere analyse die verder gaat dan de al erg interessante uitkomst van het rapport. Erg aan te raden als je jezelf nog beter wil leren kennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid