facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witteman Edelsmederij

Witteman Edelsmederij

Info

Witteman Edelsmederij is gestopt met haar activiteiten als goudsmid. Ze houdt nog wel uitverkoop van haar voorraad, hou daarvoor de pagina in de gaten.

Geschiedenis

Witteman Edelsmederij is uw specialist op het gebied van ambachtelijke sieraden.

U kunt terecht voor het laten maken van een sieraad naar uw eigen idee of we kunnen samen om de tafel om een mooi ontwerp voor u te maken. Als u nog oude sieraden heeft liggen, welke niet meer gedragen worden, kunnen deze meegenomen worden in het ontwerp. Ook is het mogelijk om deze sieraden om te laten smelten tot een nieuw geheel. Of u kunt de oude sieraden inleveren als oud goud en (een deel van) de kosten ermee voldoen. Dit is ook mogelijk bij reparaties. Uw reparaties zijn bij Witteman Edelsmederij is vertrouwde handen. Er wordt altijd met respect mee omgegaan en met zorg behandeld.

Wilt u de as van een overleden dierbare laten verwerken in een persoonlijk sieraad, ook dan bent u bij Witteman Edelsmederij aan het juiste adres. In een rustig gesprek gaan we kijken wat uw wensen zijn en ontwerpen dan een sieraad waar u zich prettig bij voelt.

En Witteman Edelsmederij heeft zich gespecialiseerd in het maken van sieraden met paardenhaar. Wilt u een stukje van uw lievelingsdier(en) bij u dragen, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden op www.EDELjuweel.nl.

Bent u creatief aangelegd, kom zelf een sieraad maken tijdens een workshop of een cursus. Kijk voor het actuele aanbod op www.edelsmederijwitteman.nl.

Adres: Prins Pieter Christiaanstraat 31, 7061 WZ Terborg
Telefoonnummer: 06 - 29 547 108
Stad: Terborg
Route: Prins Pieter Christiaanstraat 31
Postcode: 7061 WZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebels Paintings Muurschilderingen en Bellypaint Rebels Paintings Muurschilderingen en Bellyp... 828 meter Muurschilderingen en bellypaints!
Kleurenderwijs, Kleurrijk leven - Ruimte voor rouw. Kleurenderwijs, Kleurrijk leven - Ruimte voo... 913 meter 1. kleurrijke kunst 2. inspirerende workshops voor ontspanning en 3. individueel tek...
P8-Terborg P8-Terborg 2 km Ik was uit genodigd op een feest en de krukken waar je toch met je kleding op zit en...
Kunstrijders Kunstrijders 2 km actief in de regio Achterhoek met ludieke acties, verrassende exposities, street-art ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid