facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleurenderwijs, Kleurrijk leven - Ruimte voor rouw.

Kleurenderwijs, Kleurrijk leven - Ruimte voor rouw.

Info

1. kleurrijke kunst 2. inspirerende workshops voor ontspanning en 3. individueel tekenen-rouwbegeleiding, 'Als je geen woorden hebt, dan spreken de kleuren'. Heb je juist al veel gepraat? Tekenen/schilderen geeft rust en ruimte.

Geschiedenis

Kleurrijke kunst, inspirerende ontspannende workshops voor jong en oud en individueel tekenen voor iedereen die het moeilijk vindt zich te uiten in woorden. Ik help je stapsgewijs jezelf creatief te uiten in technieken die aansluiten bij jouw wens. Als er geen woorden zijn, dan spreken de kleuren.

Adres: Van Wischstraat 61, 7061ZW Terborg
Telefoonnummer: 06 12879359
Stad: Terborg
Route: Van Wischstraat 61
Postcode: 7061ZW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebels Paintings Muurschilderingen en Bellypaint Rebels Paintings Muurschilderingen en Bellyp... 484 meter Muurschilderingen en bellypaints!
Witteman Edelsmederij Witteman Edelsmederij 913 meter Witteman Edelsmederij is gestopt met haar activiteiten als goudsmid. Ze houdt nog wel...
P8-Terborg P8-Terborg 1 km Ik was uit genodigd op een feest en de krukken waar je toch met je kleding op zit en...
Kunstrijders Kunstrijders 1 km actief in de regio Achterhoek met ludieke acties, verrassende exposities, street-art ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid