facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Vier Meren

Winkelcentrum Vier Meren

Info

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp heeft circa 60 winkels waaronder C&A, WE, Mango, Media Markt, Miss Etam, Douglas, ICI Paris XL en een Albert Heijn

Geschiedenis

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp heeft circa 60 winkels waaronder C&A, Media Markt, WE, Esprit, Mango, Blokker, Miss Etam, Douglas, ICI Paris XL en een Albert Heijn XL supermarkt.

Daarnaast heeft Vier Meren verschillende horecagelegenheden en beschikt het over een parkeergarage met meer dan 1000 plekken (tegen een aantrekkelijk tarief).

Het winkelgebied ligt in het centrum van Hoofddorp, ongeveer 20 km ten zuidwesten van Amsterdam en is geopend sinds 2005.



"Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp is dé winkellocatie in Haarlemmermeer. Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca vind je altijd wat je zoekt.Zo kun je er terecht voor de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn XL of Jumbo maar ook voor de perfecte shopmiddag met vrienden of het hele gezin.Het winkelcentrum Vier Meren wordt momenteel verbouwd tot een Full Service Center. Dit betekent dat je in de toekomst bij ons terecht kan voor veel meer dan alleen winkelen. Tijdens de verbouwing blijft het centrum gewoon 7 dagen per week geopend."
Adres: Polderplein 150, Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Polderplein 150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: winkelcentrum hoofddorp openingstijden, hoofddorp winkelcentrum adres, winkelcentrum hoofddorp plattegrond, plattegrond 4 meren hoofddorp, winkelcentrum hoofddorp primark, hoofddorp centrum, winkelcentrum vier meren parkeren, hoofddorp 4 meren lucky zomerweken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoofddorp Winkelstad Hoofddorp Winkelstad 150 meter Heel leuk. Je kunt daar alles vinden
Winkelcentrum Skagerhof Winkelcentrum Skagerhof 2 km Geen groot winkelcentrum, maar alles voor de dagelijkse boodschappen is er. Van een b...
Winkelcentrum Toolenburg Winkelcentrum Toolenburg 2 km Winkelcentrum Toolenburg, overdekt, compact en met een keur aan naar mijn ervaring kw...
Dipcenter Dipcenter 2 km Verkoop van Plasti dip en toebehoren
Albert Heijn Muiderbos Hoofddorp Albert Heijn Muiderbos Hoofddorp 3 km Bonus producten vaak niet op voorraad, als ze er wel zijn staan ze vaak niet op de no...
Winkelcentrum 't Paradijs Winkelcentrum 't Paradijs 3 km Bussen mogen wel vaker komen... om de 30 min slaat echt nergens op!
Winkelcentrum Floriande Winkelcentrum Floriande 4 km Klein maar ge,ellig. Was er op een zomerse zaterdag en er stonden enkele kraampjes.
Recensies
Rein Mulder : Heerlijk winkelcentrum jammer dat alle winkels voor tweede jaar met kerst en oud en nieuw in Lock Down zijn Corona pandemie nu Omicron variant 3-1-2022 feestdagen en oud en nieuw weer alles dicht.dit keer geen avondklok gauw weer heerlijk alles open.
Hopenlijk knapt het na de verbouwing wat op. Het is overdekt, maar door de open gangen waait er een stevige en ijskoude wind waar je behoorlijk ziek van kan worden, dus kleed je warm in de winter. Winkel keus kan ook wat diverse, hoeveel drigisterijen heb je nodig in een blok?
Momenteel door een grote verbouwing zijn winkels niet makkelijk bereikbaar of zelfs niet aanwezig. De binnenruimte is een "tochtgat". Lift naar bv Action is te klein voor mijn scootmobiel.
Gezellig winkelcentrum, grote alberheijn waarvoor ik kwam makkelijk parkeren. Wel wat krap en druk maar dat is logisch met leuke plek als dit.
Ook al is het winkelcentrum nu in verbouwing, wij blijven het een erg fijne, sfeervolle locatie om te winkelen. Het aanbod is ruim en divers.
gezellig winkelcentrum waar momenteel gewerkt wordt d.m.v. renovatie, ik zag een werknemer met steigers buiten de steiger om gaan zonder vangnet er onder dat vindt ik een groot min punt.... gevaarlijk, verder geen afbreuk aan de winkels
Momenteel wordt het winkelcentrum verbouwd, dus kan eigenlijk niet goed oordelen over de huidige situatie, want het is nu echt een bouwput Voor de verbouwing startte, was het er in ieder geval altijd steenkoud. Ook in de zomer. Echt een tochtgat. Hopelijk gaat dit veranderen na de verbouwing.
Gezellig! Ik wil alles kopen wat mooi is. Veel te veel. Superleuke winkelcentrum
Wordt flink verbouwd, soms langdurige leegstand van panden. Nu worden lege panden netjes als reclame vitrine gebruikt. Geen publieke toiletten aanwezig, die komen er met de verbouwing bij. Wel breed aanbod winkels en horeca. Ziet er schoon uit.
Mooi winkel centrum wat ruim is opgezet met veel keuze. Er zitten prima winkels en er is een ruime parkeergelegenheid van waar je makkelijk bij de winkels kan komen. Ik persoonlijk vind het alleen altijd erg koud in het winkelcentrum maar dat is te overzien. De Albert Heijn daar heeft lekkere koffie voor weinig vooral als je tijdens happy hour komt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Winkelcentrum Vier Meren met het openbaar vervoer


Hoofddorp, Hoofddorp Centrum 130 meter
160
161
162
169
401
Hoofddorp, Hoofddorp Centrum 140 meter
160
161
162
169
192
401
Hoofddorp, Hoofddorp Centrum 160 meter
340
341
Hoofddorp, Hoofddorp Centrum 160 meter
192
340
341
Hoofddorp, Marktplein 310 meter
160
401

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid