facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkelcentrum Toolenburg

Winkelcentrum Toolenburg

Info

Winkelcentrum Toolenburg heeft een veelzijdig winkelaanbod, je vindt er alles overdekt onder één dak en parkeren doe je gratis voor de deur. Iedere vrijdagavond koopavond en zeer regelmatig leuke activiteiten en evenementen. Volg ons op Facebook!



"Met een kwalitatief goed en gevarieerd aanbod is Winkelcentrum Toolenburg hét winkelcentrum van Toolenburg en omgeving voor de dagelijkse boodschappen.Het winkelcentrum is perfect bereikbaar, je vindt er alles overdekt onder één dak, er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en bovendien is parkeren gratis."
Adres: Markenburg 175, 2135 DS Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Markenburg 175
Postcode: 2135 DS



op zoek naar gerelateerd: Toolenburgerplas Hoofddorp, Toolenburg Hoofddorp (funda), Sinterklaas Toolenburg, Broekhuizen Hoofddorp, Telefoonwinkel Hoofddorp, Mode Hoofddorp, Telefoonnummer Kruidvat Hoofddorp, Parkeren Toolenburg Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dipcenter Dipcenter 624 meter Verkoop van Plasti dip en toebehoren
Winkelcentrum Skagerhof Winkelcentrum Skagerhof 1 km Geen groot winkelcentrum, maar alles voor de dagelijkse boodschappen is er. Van een b...
Winkelcentrum 't Paradijs Winkelcentrum 't Paradijs 2 km Bussen mogen wel vaker komen... om de 30 min slaat echt nergens op!
Albert Heijn Muiderbos Hoofddorp Albert Heijn Muiderbos Hoofddorp 2 km Bonus producten vaak niet op voorraad, als ze er wel zijn staan ze vaak niet op de no...
Winkelcentrum Floriande Winkelcentrum Floriande 2 km Klein maar ge,ellig. Was er op een zomerse zaterdag en er stonden enkele kraampjes.
Hoofddorp Winkelstad Hoofddorp Winkelstad 2 km Heel leuk. Je kunt daar alles vinden
Winkelcentrum Vier Meren Winkelcentrum Vier Meren 2 km Rein Mulder : Heerlijk winkelcentrum jammer dat alle winkels voor tweede jaar met ker...
Recensies
Winkelcentrum Toolenburg, overdekt, compact en met een keur aan naar mijn ervaring kwalitatief goede winkels: AH en Dirk supermarkten, schoenmaker, Thai afhaal, bankkantoor, 2 kledingzaken, Kruitvat, vishandel, groentewinkel, optiek, bloemen, keurslager, Bruna, warme bakker met terrasje, Etos, kaas en delicatessen, schoenen, 2 kapperszaken, Blokker, Cellfix, Tui reisbureau, Sushi afhaal, Gall&Gall, cafetaria met terras, chinees restaurant en afhaal, beautycenter, apotheek en een medisch centrum. Er zijn drie ingangen en aan drie zijden ruim voldoende en gratis parkeergelegenheden. Het overdekte winkelcentrum is niet groot maar voldoende ruim opgezet, een beetje saai misschien, maar ziet er zeer verzorgd uit. Rolstoelvriendelijk. Helaas: geen openbaar toilet !
Klein "buurt winkelcentrum" met een zeer gevarieerd aanbod aan winkels: o.a. Albert Hein, Dirk vd Broek, Keurslager, groente vakman, Etos, Kruidvat, Terstal.
Een doodbloeden winkelcentrum. Geen bankje te vinden om ff rustig je aangeschafte pizza of broodje te nuttigen. Interessante winkels zijn er niet. Echt een winkelcentrum om ff snel in en uit te wippen voor de dagelijkse boodschappen en wat eten maar meer ook niet.
Teveel van het zelfde ipv gevarieerd. Kruidvat + Etos, 2 supermarkten. Niet een winkelcentrum om te gaan winkelen, meer voor functionele aankopen.
Fijn winkelcentrum. Voor alles dat je nodig hebt kun je hier terecht.
Het fijne ouderwetse winkelcentrum gevoel, vrijwel alle basisvoorzieningen aanwezig.
Leuk centrum met veel winkelopties, je hebt alles wel wat je zoekt.
Winkelcentrum waar weinig wordt georganiseerd voor winkelend publiek doet een beetje doods aan.
Alles wat je nodig hebt is er, AH, DVdB, primera, kruidvat, bloemist, hema, etos, schoenenzaak, kapper, vishandel, kledingzaakjes, turkse winkel, blokker, kaasboer, bakkerij, enkele eetgelegenheden en alles met voldoende gratis parkeergelegenheid maar het is er zo sfeerloos. Best heel saai. Vandaar de 4 sterren en geen 5.
Fijn winkelcentrum, het heeft bijna alles wat je nodig kan hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid