facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willem Buyse GlasEntertainment

Willem Buyse GlasEntertainment

Info

35 jaar ervaring op het gebied van glasblazen en 20 jaar ervaring in de evenementenbranche op het gebied van GlasEntertainment.

Geschiedenis

35 jaar ervaring op het gebied van glasblazen en 20 jaar ervaring in de evenementenbranche op het gebied van GlasEntertainment.

Vuur, Glas, Magic en Willem Buyse ... een unieke combinatie!
GlasEntertainment, de naam zegt het al, is een zeer originele vorm van entertainment gesmolten uit een combinatie van Vuur, Glas, Magic en Willem Buyse.

Wat kunt u verwachten van een Workshop Glasblazen?

Een geweldige show en u krijgt een leuk glassouvenir omdat u uw eigen glazen kunstwerk mag blazen!

Glasentertainment is op vrijwel iedere locatie mogelijk!

http://www.glasentertainer.nl



"GlasEntertainment een combinatie van spectaculaire demonstraties en workshops glasblazen voor groepen en individuele personen, eventueel in combinatie met een heerlijke bbq waarbij je uit je zelf gemaakte glas kan drinken. Zie de agenda op de website van GlasEntertainment voor openbare workshops waar je voor een actietarief kan deelnemen of stuur een mail voor een speciale aanbieding."
Adres: Waterstraat 7A1, 6658 AA Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0651324379
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Waterstraat 7A1
Postcode: 6658 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GJB lijsten BV (www.gjblijsten.nl) GJB lijsten BV (www.gjblijsten.nl) 809 meter Mooie kunst op huur en koop basis en oneindig veel lijsten in verschillende prijskla...
Atelier perspectief Atelier perspectief 978 meter Erg leuke workshop ring maken gedaan
Dag van Leeuwen Dag van Leeuwen 1 km Super gezellig en veel te doen. Leuk voor de allerkleinsten!
Mikoloro Mikoloro 1 km Geweldig eiland om met de mountenbike te gaan fietsen ,let wel op de hoofd wegen is i...
Recensies
Workshop was interessant. Maar je kon zelf niet veel doen. Wat ergens wel te begrijpen is. Toen we binnen kwamen was hij aan het voorbereiden maar zei geen woord tegen z'n gasten totdat hij klaar was met voorbereiden. Ook geen goede morgen of simpelweg hallo. Hierdoor kwam hij heel onvriendelijk over. Toen hij eenmaal begon met praten ging dat ook erg snel. Erg veel geduld heeft meneer niet, dus staat te "schreeuwen" tegen je dat je iets vast moet houden of draaien. Niet erg prettig, zeker niet als je faalangst hebt. Daarnaast ben je een uur aan het kijken hoe anderen het maken. En anderen kijken dus ook naar jou terwijl je bezig bent. Ook niet fijn met faalangst. Meneer praat ook heel erg snel waardoor het erg moeilijk is om zijn verhaal te volgen. Het product dat je maakt is best leuk, helaas was het glas van mij te dun geworden waardoor er gelijk een gat in zat. Dus niet de beste workshop die ik heb gehad, het eindresultaat is opzich wel leuk. Hij maakt zelf wel hele mooie beelden, die zeker een kijkje waard zijn. Maar de workshop raad ik niet aan.
We hebben een hele gezellige workshop gehad. Ondanks dat je zelf maar kort echt zelf aan de slag mag, verveel je je geen minuut. Willem vertelt boeiende en interessante wetenswaardigheden. En dankzij z'n humor, blijft het boeiend, ook als je aan het kijken bent hoe de rest z'n glascreatie maakt. Zeker een aanrader!
Het is een leuke en leerzame cursus over glasblazen. Zelf hoef je niet veel te doen, maar je wordt door de hele workshop heen vermaakt door Willem. Erg leuk en humoristisch opgezet! Je kan kiezen uit meerdere voorwerpen om te maken, zoals een borrelglaasje, waterdruppelaar, kerstbal/piek etc. Een aanrader!
Vandaag een leuke leerzame workshop gehad bij Willem. Alles word goed en duidelijk uitgelegd met veel humor. Iedereen kon om de beurt iets leuks maken, je had keuze uit een paar dingen. Het was een leuke ervaring. Het is heel mooi om zien wat Willem allemaal heeft gemaakt.
Zojuist een eigen kerstbal geblazen. Zeker leuk om een keer te doen! Ook erg knap en mooi om te zien.
Geweldige gastles op onze school voor leerlingen met het vak Science. Infotainment ten top, betrokken pubers die na afloop ontzettend trots op hun eigen geblazen glaswerk waren. Echt een aanrader!
Via kluppers deden we een workshop Glasblazen bij Willem Buys. Het werd een onvergetelijke ervaring, Willem presenteerd het op zo een leuke ,leerzame en humorvolle manier dat het een hele mooie dag/avond werd met Natje droogje en een heuse goed verzorgde BBQ, een aanrader. Gr. Nans
Voor kerst heb ik mijn vader een cursus glasblazen bij Willem cadeau gegeven. En hij heeft er een top middag van gemaakt! Bij aankomst word je ontvangen met wat drinken en lekkers, terwijl Willem je laat kennismaken met glas. Met een goede dosis humor en interessante weetjes en feitjes over glas maakt hij er een leuke en leerzame middag van. En dan ga je ook nog eens naar huis met een mooi zelfgemaakt aandenken!
Interessante workshop mogen beleven, Willen verteld er levendig over. Leuk om zelf onder deskundige leiding te mogen glasblazen.
Wat een geweldige en unieke ervaring! Zelf glasblazen. Welliswaar onder zeer kundige en proffesionele begeleiding! Het was een erg leuke workshop! Compleet voorzien van koffie, thee en een appelflap! Duidelijke en interessante informatie met gelegenheid voor vraag en uitleg door iemand die duidelijk passie heeft voor z'n mooi vak! Glas is veel veelzijdiger dan men denkt en dat word hier nogmaals duidelijk getoond. Ik raad iedereen aan om dit een zelf mee te maken! Dhr. Buyse is vriendelijk en het contact verloopt snel en efficiënt. De familie dag was dan ook zo geregeld! Zelfs op een dag waarop Dhr. Buyse eigenlijk geen workshops had staan, heeft hij voor ons een uitzondering gemaakt! Wij/ik ben dan ook zeer te spreken over hoe het allemaal is verlopen, onze eigen geblazen glascreaties zijn unieknet zoals deze workshop, als enige een zijn soort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid