facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GJB lijsten BV (www.gjblijsten.nl)

GJB lijsten BV (www.gjblijsten.nl)

Info

G.J.B. lijsten B.V. in Beneden Leeuwen. is reeds meer dan 50 jaar fabrikant van kwaliteitslijsten en restauraties

Geschiedenis

GJB lijsten BV is al meer dan 50 jaar fabrikant van kwaliteits-lijsten en geniet hierdoor bekendheid in binnen- en buitenland.
We maken hoogwaardige over-de-hoek-verwerkte lijsten. De stijl van de lijsten varieert van modern tot klassiek en we beschikken over een hele grote collectie baroklijsten. Door de “over-de-hoek-verwerking” zijn er geen zaagsnedes op de hoeken van de lijst te zien.
De lijsten kunnen worden afgewerkt in alle mogelijke kleuren, met slagmetaal (in de kleuren goud, zilver of koper), echt goud (witgoud, geelgoud) of met platina.
In 2015 hebben we KWH uit België overgenomen waardoor een nog uitgebreider assortiment is ontstaan.
De eigen werkplaats beschikt over een zagerij, spuiterij, ornamenteerderij, vergulderij, en inpakafdeling, hier transformeren de vakmensen van GJB lijsten BV een houten profiel in elke gewenste lijst. Ook kunnen we alle soorten lijsten restaureren.
Met een lijst van GJB lijsten BV wordt ieder werk een kunstwerk. We hebben meer dan 1000 verschillende lijsten. U kunt bij ons ook terecht voor lijsten voor spiegels, van Cupido tot kuiflijsten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Wij bieden u de mogelijkheid om exclusieve lijsten aan de hand van uw eigen wensen te maken. Door onze grote voorraad houten staven die als basis dienen voor de fabricage van een lijst, kunnen we een gemiddelde levertijd van 3 weken hanteren.
GJB lijsten BV hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar relaties. We willen u dan ook graag van een persoonlijk en deskundig advies voorzien.
U kunt ons bereiken op onze locatie De Onderstal 1, 6658 KZ Beneden Leeuwen, tel. 0487-503823 of via de mail [email protected].
Op onze website www.gjblijsten.nl

Adres: De Onderstal 1, 6658 KZ Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 31487503823
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: De Onderstal 1
Postcode: 6658 KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Lijstenmakerij Beneden Leeuwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willem Buyse GlasEntertainment Willem Buyse GlasEntertainment 809 meter Workshop was interessant. Maar je kon zelf niet veel doen. Wat ergens wel te begrijpe...
Atelier perspectief Atelier perspectief 849 meter Erg leuke workshop ring maken gedaan
Dag van Leeuwen Dag van Leeuwen 1 km Super gezellig en veel te doen. Leuk voor de allerkleinsten!
Mikoloro Mikoloro 1 km Geweldig eiland om met de mountenbike te gaan fietsen ,let wel op de hoofd wegen is i...
Recensies
Mooie kunst op huur en koop basis en oneindig veel lijsten in verschillende prijsklassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid