facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijntje Witgoed

Wijntje Witgoed

Info

Wijntje witgoed uw specialist in huishoud apparatuur (wassen & drogen & koelen & vriezen), zowel inbouw als vrijstaand. Ook hebben wij klein-huishoudelijk.

Geschiedenis

Wijntje witgoed heeft twee vestigingen:
- West voorstraat 14, Oud-Beijerland, 3262 JP
- Smidsweg 4, 's Gravendeel, 3295 BV


De 5 zekerheden van Witgoedspecialist Wijntje:
1. Vakkundig advies
2. Complete (inbouw)oplossingen
3. Vanzelfsprekende service
4. Duurzame kwaliteit
5. Betrouwbare reparaties



"Sinds 2016 gevestigd in 's-Gravendeel.en vanaf 1961 gevestigd in Oud-Beijerland.Gespecialiseerd in vervanging van uw witgoed & inbouw apparatuur."
Adres: Smidsweg 4, 3295 BV 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0186-612802
Stad: 's-Gravendeel
Route: Smidsweg 4
Postcode: 3295 BV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wijntje Witgoed reviews, Wijntje Oud-Beijerland openingstijden, wijntje witgoed oud-beijerland, Wijntje elektra, Wijntje Witgoed openingstijden, wijntje oud-beijerland telefoonnummer, Witgoed Specialist, Peter Pan Witgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Vision Total Vision 139 meter Binnen 4 weken in deze kleine maar uitgebreide winkel, bij deze aardige man Leo 2 t...
Recensies
Prijzen op hun website en winkel zijn 20-30% duurder dan op hun bol.com account. Geen optie om met creditcard te betalen blijkbaar ondanks dit op de website duidelijk vermeld staat! Neem speciaal een uur vrijaf om de kookplaat op te halen, en dan krijg ik geen oplossing aangeboden omdat visa/mastercard niet tot de service behoort ondanks dit wel op hun website staat! Gevraagd naar een oplossing en die konden ze me niet geven, vervolgens zelf gevraagd om een bon op te maken en me deze per mail door te sturen zodat ik gelijk een betaling kon uitvoeren, dit weigerden ze. Ik moest maar naar bol.com gaan en daar mijn bestelling plaatsen! Ongelooflijk! Nadien uit onvrede telefonisch contact genomen met de winkelmanager en die gaf aan het volledige gesprek te hebben gehoord vanuit de achterkamer, maar vond het niet nodig om als manager de situatie op te lossen en liet een boze klant de winkel verlaten. Je mag toch verwachten van een winkelmanager dat deze oplossend kan handelen? Oh ja voor ik het vergeet, ze hadden de afgesproken prijs ook nog eens aangepast met 40 euro extra ondanks dat ik hem zelf kwam ophalen en de website gratis verzending voorziet voor deze prijs! Neen, sorry, hier is heel veel fout gelopen en dat is niet de fout van de klant!
Fijne zaak met goed personeel ik ben prima geadviseerd en mijn spullen zijn prima bezorgd en geïnstalleerd.
Geweldig goede zaak in 's-Gravendeel, Wijntje 's-Gravendeel. Fijn personeel. We worden goed geholpen. Goede service en verkoop voor een betrouwbaar product met een eerlijke prijs!
Top bedrijf qua prijs en service. Geweldige ervaring.
Goede voorlichting gehad over de producten en snelle service. Prima geregeld.
Vriendelijke en ter zakenkundige verkoop. Correcte en nette oplossing gerichte bezorging. Vriendelijke en vakkundige elektromonteur. Samengevat een perfecte vertrouwde service. TOP 100%
Mooie winkel. Prima geholpen bij de keuze voor een nieuwe wasmachine. Vlot thuis bezorgd.
Kocht vroeger altijd al bij Barth en nu dus bij Wijntje 's-Gravendeel, dit vanwege prima service die er gelukkig nog steeds is. Bij onze Liebherr diepvriezer was de ventilator vast gevroren. Verkoper Rick regelde heel snel dat er een monteur langs zou komen. Kwamen er twee, Rick en Vincent, ontzettend vriendelijke en kundige medewerkers die gelijk een leen diepvrieskast haalden en twee dagen later weer op kwamen halen. Prijs voor dit alles viel enorm mee.Ook prima kennis en vriendelijkheid van andere medewerkers o.a. Rick en Heleen die je prima voorlichten voor je een aankoop doet. Prima website waar je alles heel snel vind.
Ik ken Wijntje natuurlijk van Oud-Beijerland en in 's Gravendeel kende ik Barth. Maar dat is nu ook Wijntje geworden. Ik ben er een keer gaan kijken, het is een nette winkel met een ruim assortiment. Het personeel is vriendelijk, al hebben we niet veel geconverseerd. Ik kan me niet voorstellen dat de service anders is dan bij Wijntje Oud-Beijerland. Omdat het dichterbij ons is, hebben we veel spullen in Oud-Beijerland gekocht, praktisch alle witgoed, maar ook de kleine artikelen. Het is ons allemaal prima bevallen, alles thuisgebracht en geïnstalleerd en daarna prima service. Ik hoop dat het in 's Gravendeel net zo is.
Echt een vakzaak waar service hoog in het vaandel staat. Ruim assortiment aan witgoed en inbouwapparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid