facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Total Vision

Total Vision

Info

Total Vision: uw lokale winkel op gebied van tv, telefonie, computer en fotografie. ZIGGO Specialist.
Kijk ook op www.total-vision.nl

Geschiedenis

Total Vision is al jaren het vertrouwde adres voor uw TV, HiFi, telefoon, fotografie en computer.

Bij Total Vision in 's-Gravendeel kunt u terecht voor:

- Televisie, Audio en Video (beeld en geluid)
- Fotografie (fototoestellen, toebehoren, pasfoto's en afdrukservice)
- Telefonie (mobiel en thuis telefonie)
- Computer (alle randapparatuur en toebehoren)
Tevens zijn wij ZIGGO dealer

Total Vision staat bekend om zijn vakkundige advies en betrouwbare service. Kom eens langs en overtuig uzelf!

U bent van harte welkom!

Adres: Zuid Voorstraat 32, 3295 BW 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0786731343
Stad: 's-Gravendeel
Route: Zuid Voorstraat 32
Postcode: 3295 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijntje Witgoed Wijntje Witgoed 139 meter Prijzen op hun website en winkel zijn 20-30% duurder dan op hun bol.com account. Geen...
Recensies
Binnen 4 weken in deze kleine maar uitgebreide winkel, bij deze aardige man Leo 2 televisies en 1 soundbar gekocht. Wat een kennis heeft deze man, en hij is heel enthousiast in zijn uitleg van de apparatuur die hij in zijn winkel heeft staan. Tijdens het gesprek even een klant tussendoor helpen, en daarna weer door naar ons gesprek. Heerlijk om zo geholpen te worden. Leo luistert heel goed naar je wensen, en vult deze prima aan met goed advies. Het is een kleine zaak, maar de eigenaar laat heel goed merken dat hij weet waar hij over praat. Wij kochten een nieuwe televisie zonder hem gezien te hebben. Op het advies van Leo hebben wij hem aangeschaft, en het is uiteraard een prima keuze geweest. Wij raden een ieder aan om hier eens even binnen te stappen en je wensen door te geven aan Leo, en hij helpt je waar hij kan. En wat de prijs betreft, dit overtrof onze stoutste verwachtingen. Je moet erg veel moeite doen om het ergens anders goedkoper aan te kunnen schaffen. Al met al is het zeer de moeite waard om deze winkel met deze enthousiaste medewerker te gaan bezoeken.
Fantastische geholpen. Als hij het niet in bezit heeft zorgt hij ervoor dat hij het in bezit heeft voor de klant. De volgende dag in huis. Altijd tijd voor een vriendelijk gesprek.
Vriendelijke man. En goeie service. Wij gingen voor pasfoto's ook met een kereltje van 6. Meneer deed supervrolijk wat ook bij de kleintjes goed werkt! Blij met de pasfoto's.
Hele goede winkel ik werd uitermate goed geholpen.
Perfecte service en aandacht en de tijd voor de klant, weet ook waar men het over heeft. Tv werdt zelfs thuis geïnstalleerd, gratis. En voor de prijs hoef je echt niet naar mediamarkt of correct. Top.
Goede service. Artikel mocht getest worden en ook al was deze uit een dichte doos gehaald mocht deze geruild worden. Al was dat gelukkig niet nodig.
Een zaak zoals we het vroeger gewend waren, persoonlijke aandacht en een goede service !!
Uitstekende service en advies! Total Vision doet meer dan zijn best voor de klant
Mooie zaak. Goed advies. Snelle levering en goede service
In één keer een pasfoto maken van een meisje van anderhalf, dat is vakmanschap!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid