facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wijnhoven Vloeren

Wijnhoven Vloeren

Info

Wijnhoven Vloeren verkoopt en legt siergrind- en marmertapijtvloeren, troffel- en sandstonevloeren, betonlook- en gietvloeren en PVC- en woonbetonvloeren.

Adres: Bolder 3B, 6582BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0246222359
Stad: Heumen
Route: Bolder 3B
Postcode: 6582BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RoRi Kozijnen RoRi Kozijnen 48 meter Rori Kozijnen heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Wij zijn zeer tevreden. De offert...
Recensies
Ik wil bij deze mijn complimenten uiten over de vloer die bij mij geleverd is! Het gaat om een grind vloer. Vanaf het eerste moment gaf de verkoper ons het vertrouwen die wij bij heel veel andere bedrijven niet kregen. Het plaatsen was binnen 4 dagen geregeld, en is netjes dichtgezet door de eigenaar, alles ziet er strak en top uit. Mooiste was nog waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren Nadat het gelegd was zijn we gebeld door de eigenaar. Die vroeg of alles naar wens was! dat noem ik nou een stukje aftersale! Wijnhoven is een prettig bedrijf waar je onbezorgd je vloerwensen in vervulling kan laten gaan. Daarbij voel je je als klant echt koning! Bedankt! Martijn Ps binnenkort wil ik mijn trap ook renoveren, kan ik hiervoor bij jullie ook terecht?
Hoorde van een vriendin dat Wijnhoven nog steeds doordraait als er iets anders gaat dan hij wenst. Totaal geen respect voor zijn klanten. Dit is géén ondernemer. Ga niet met dit bedrijf in zee.
We hebben een mooi siergrind vloer door Job Wijnhoven laten leggen. Nou mijn complimenten wat is die mooi gelegd we zijn zo blij met deze vloer en krijgen veel complimenten. Het advies wat je van te voren krijgt is ook super goed omdat je soms dingen wilt waar je later spijt van kunt krijgen, en ook daar heeft de Heer Wijnhoven ons goed geïnformeerd Kort om een super vloer dank jullie wel.
Vorig jaar door Wijnhoven een steen tapijt vloer laten leggen en onze trap laten bekleden, ze hebben voor ons ook nog wat voorbeelden van kleuren gemaakt en opgestuurd om thuis bij ons interieur te houden of de kleur er wel bij paste. ik kan alleen maar zeggen perfect en mooi gewerkt. Wij zijn ontzettend blij met de vloer. Mvg. Puk en Kearney
Voor de 2e keer een mooie grindvloer laten leggen door Van Wijnhoven heel vakkundig gedaan, goeie afspraken waar van je op aan kunt. Wij zijn weer heel tevreden en het Resultaat is weer prachtig. Bedankt hiervoor! Familie Ekkelboom - Cuijk
Wij hebben in ons vorige huis door wijnhoven een siergrindvloer laten leggen en dichtsmeren. De vloer was gelegd door de zoon van een van de eigenaren en zag er prachtig uit. De volgende dag werd deze dichtgesmeerd daar wijnhoven zelf en daar is volgens ons iets misgegaan. Het drogen zou 24 uur moeten duren maar duurde in werkelijkheid 4 dagen! Het dichtsmeren was uit de losse hand op de knietjes gedaan en daardoor waten er allemaal waaiers zichtbaar. Je kon duidelijk zien dat die waaiers kwamen doordat sommide stukken weer gevuld waten dan andere stukken maar wijnhoven geloofde dat niet en kwam nirt kijken. Over een jaar, als de vloer wT meer gebruikt was, zouden de waaiers niet meer zichtbaar zijn. Na een jaar waren de waaiers natuurlijk nog gewoon zichtbaar. Wijnhoven kwam langs en stelde voor om de vloer nogmaals te vullen. Wij moesten de vloer schoonmaken met een schrobmachine, die ze zelf niet hadden... en of ander vasg verhasl over diefstal. Engin, vloer geschrobd en gevuld en het resiltast was nog erger dan het al was. We hebben wijnhoven formeel in gebreke gesteld en kregen na een tijdje edn brief van de advocaat van wijnhoven waarin stond dat wij geen geld hoefden te verwachten van wijnhoven omdat tussen het leggen en de reparatiepoging in het bedrijf wad verkocht aan een terminaal zieke man due inmiddels is gestorven... geen poot om op te staan dus. Wij vonden het een beetje mafioso overkomen: u bent gewaarschuwd.
AFRADER De firma Wijnhoven beloofde ons dat zij een gietvloer konden leggen op een houten ondervloer. Één groot drama geworden, met alleen naar scheuren in de vloer. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en wij zijn vele duizenden euro’s verder. Eén keertje de moeite genomen om te komen kijken. Resultaat: geen service, kop in ‘t zand. Tja, dat verdient geen sterren. Afrader dus. Grappig trouwens dat de directeur van het bedrijf Frank hieronder ook een review geeft. Hij geeft zichzelf 5 sterren. Lachuh.
NIET aan beginnen vwb Cemcolori. Hier doen ze maar wat, mooie babbel, maar slecht resultaat! Opsmeren van die rommel kan iedereen, maar nadenken over hoe de basis moet zijn how maar, daarom heb ik nu een enorme bende in mijn wasruimte! Ze hebben daar geen verstand van! En ook nog de schuld geven aan de klant! Kop in het aan zand, zelfs drijgen! U bent gewaarschuwd! Wij zitten met de rotzooi voor ons dure geld, nou bedankt! Restschade 3x zo duur!
Sinds 2 weken een siergrind vloer van Wijnhoven vloeren Super tevreden!! alles bespreekbaar, vriendelijk geholpen met ook goede ideeën en Bij vragen altijd goed te woord gestaan, SUPER SERVICE!! Echt een vakman!!
Wijnhoven vloeren heeft voor de 2e keer een prachtige woonbetonvloer gelegd mooi gelegd, goed nakomen van de afspraken, goede service geleverd aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid