facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoRi Kozijnen

Info

RoRi Kozijnen is al meer dan 25 jaar de leverancier van dakkapellen, deuren en kozijnen in Nederland

Geschiedenis

Wij zijn RoRi Kozijnen. Al bijna 30 jaar leveren wij dakkapellen, kozijnen en deuren in de wijde omgeving van Nijmegen, Den Bosch en Apeldoorn. Wij werken uiteraard alleen met hoogwaardige materialen voorzien van verschillende keurmerken zoals het KOMO-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Adres: Bolder 1, 6528BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024-6636716
Stad: Heumen
Route: Bolder 1
Postcode: 6528BZ



op zoek naar gerelateerd: Kunststof kozijnen Nijmegen, SEDEKO, Kozijnen Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnhoven Vloeren Wijnhoven Vloeren 48 meter Ik wil bij deze mijn complimenten uiten over de vloer die bij mij geleverd is! Het ga...
Recensies
Rori Kozijnen heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Wij zijn zeer tevreden. De offerte was er snel en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Goed bereikbaar, netjes op tijd en binnen de afgesproken tijd klaar. En uiteraard een mooi dakkapel met mooie afwerking. Echt een aanrader!
De dakkapel die gemaakt en geplaatst is door Rori kozijnen is mooi en van goede kwaliteit. Het inmeten is echter 3 keer fout gegaan, en als mijn man niet bij het inmeten en plaatsen van de dakkapel was geweest, was de kapel niet goed ingemeten èn verkeerd geplaatst.
Helaas heb ik slechte ervaringen met RoRi kozijnen uit Molenhoek. E-mails en telefoontjes werden vanaf het begin medio 2021 structureel niet beantwoord. Omdat ze de goedkoopste waren, wilde ik toch bij hen bestellen en nam ik op de koop toe dat ze meerdere keren fysiek niet kamen opdagen zónder af te zeggen of de dag erna op te bellen voor een nieuwe afspraak. Na vele herinneringen per mail en telefoon bleek mijn bestelling begin dit jaar 2022 binnen te zijn. RoRi weigert tot op heden april 2022 echter te leveren. Ik heb de overeenkomst tot levering daarom beëindigd. Achteraf besef ik dat goedkoop duurkoop is en dat je er verstandig aan doet om altijd een bedrijf te zoeken dat bij een branchevereniging en geschillencommissie is aangesloten. Als het misgaat, dan bent u anders de pineut! Ik raad aan om goed na te denken of alleen de prijs het belangrijkste voor u is!
Komen afspraken niet na. Twee weken geleden een afspraak gemaakt voor het inmeten en voor een offerte. Bedrijf is niet komen opdagen. Telefoniste geeft aan dat ik “helaas ben overgeslagen”.
Top bedrijf goede mensen die met je mee denken mooi dakkapel gekocht zeer blij mee een aanrader professionals zijn het
Diverse ramen en een voordeur geplaatst, netjes en correct uitgevoerd voor een nette prijs ! Helemaal tevreden.
Erg net werk geleverd, super tevreden.
Klein bedrijf goede servise
Wordt niet terug gebeld.
Lokaal betrouwbaar bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid