facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wheels and Stuff

Wheels and Stuff
"Hét autobedrijf garage gespecialiseerd in banden, velgen en alles wat daarbij komt kijken."
Adres: Cruquiusweg 2D, 6827 BL Arnhem
Telefoonnummer: 0644457466
Stad: Arnhem
Route: Cruquiusweg 2D
Postcode: 6827 BL


Recensies
Vandaag wezen kijken voor een andere set velgen. Mooie set gevonden en mijn huidige banden zijn meteen overgezet en gebalanceerd. Daarna meteen onder de auto gezet en see winterset er af. Top service en eerlijke verkoper!
Zeker aan te raden! Mooie velgen gekocht voor mijn Clio, gelijk banden erop, gebalanceerd en onder mijn auto gezet en dat zelfs na werktijd Vriendelijke eigenaar, goede prijs, zeer goede service, dus tot de volgende keer!
Goede hulp met uitzoeken velgen. Mooie deal gesloten. De planning is speciaal voor mij aangepast om de velgen direct te monteren. Zeer tevreden, aanrader.
Mooie zwart matte velgen gekocht voor onze mazda cx5. Super geholpen. Denkt mee. Goede prijs. Volgende set haal ik hier weer.
Mooie set originele velgen voor mijn Ford Fiesta voor een leuk prijsje kunnen kopen. Goede service, snelle reacties en vriendelijk personeel.
Zeer goed adres dat ik aanbeveel als u op zoek bent naar banden of velgen. De eigenaar is zeer professioneel en gaat op zoek naar de beste oplossing die bij je past.
Zeer aardige eigenaar met veel verstand van zaken. Ruime collectie velgen en banden. Nieuw en gebruikt. Niet op voorraad dan binnen n dag geleverd.
setje VW Sharan 7N Avus velgen aangeschaft bij Wheels and Stuff. Super set voor een leuke prijs met precies de banden die ik zocht. Leuke eigenaar die verstand van velgen heeft en snel reageert. Als ik nog eens nieuwe banden nodig heb dan kijk ik eerst even bij Wheels and Stuff of er nog een compleet setje staat. Gevonden via marktplaats.
"Old RS6" wielen gekocht, vandaag gebalanceerd en er moest gemiddeld maar 15 gram lood op! Er zit wat werk aan de wielen, maar dat was bekend. Het is een goede set voor een goede prijs! Groeten van "de Groninger"
Vandaag nieuwe velgen en banden laten het zetten het was zo geregeld super tevreden super warme gastvrijheid ontvangen toppie ik raad het iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wheels and Stuff.

Arnhem auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Cruquiusweg 2D arnhem autobanden en -reparaties kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wheels and Stuff adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wheels and Stuff. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wheels and Stuff delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Kooistra Garage Kooistra 191 meter Snelle, nette service voor een goede prijs. Kon snel terecht met mijn auto voor diagn...
Vissinga Bedrijfswagens Vissinga Bedrijfswagens 545 meter Ik ben al jarenlang klant en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldig bedrijf ...
Business4cars Business4cars 705 meter Top bedrijf! Tim is echt een aanrader werkt netjes en vakkundig.
De Snoek Fabriek De Snoek Fabriek 2 km We hebben een paar jaar geleden 2 shirts gekocht 1 op maat laten drukken, en 1 via 10...
K-Sport Benelux K-Sport Benelux 2 km K-Sport Benelux is sinds 2019 exclusief importeur en distributeur van K-Sport voor Ne...
Wassink Autogroep - Arnhem Wassink Autogroep - Arnhem 4 km Wassink Autogroep Arnhem staat voor het sterke merk Kia en biedt ook een compleet pak...
Toralin - Additifs pour votre voiture Toralin - Additifs pour votre voiture 5 km toralin.fr -Toralin France
AutoElec AutoElec 6 km Autotelex B.V. is een geweldig bedrijf met zeer gemotiveerde medewerkers die op een z...
Autofier Autofier 15 km Ontzettend goed en eerlijk geholpen bij het uitzoeken van de auto. Na een aantal weke...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid