facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WHBDakspecialist

WHBDakspecialist

Info

WHB DAKspecialist is een professioneel, jong bedrijf gespecialiseerd in dakwerken. Zowel Pannendaken als Bitumendaken



"WHB DAKspecialist is een professioneel, jong bedrijf gespecialiseerd in dakwerken. Wij bieden Snelle service door heel Nederland, vakbekwaam en werken met de nieuwste materialen en technieken is waar wij voor staan. Door jarenlange ervaring, scholing en contacten met de beste leveranciers zorgen wij voor een goed en degelijk product en bent u verzekerd van een kundige en betrouwbare dakspecialist. Wij geven u het juiste advies en de beste en betaalbare oplossing voor al uw dakwerkzaamheden.Maak vandaag nog een afspraak!"
Adres:
Telefoonnummer: 0657510674
Stad: 's-Hertogenbosch


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Der Heijden, Dak en Renovatie Bedrijf Van Der Heijden, Dak en Renovatie Bedrijf 3 km dakrenovatie is goed uitgevoerd alleen jammer dat de nagels te lang zijn waardoor ze...
Recensies
Wij hadden vorig jaar lekkage. De dakbedekking moest geheel vernieuwd worden. Via via het nummer van Wesley gekregen en nog dezelfde week kwam Wesley langs om de werkzaamheden uit te voeren. Het heeft prima werk afgeleverd en tegen een nette prijs. Een echte vakman die zijn vak verstaat en ook alles keurig netjes achtergelaten. Ik kan iedereen dan ook deze vakman aanraden. Wesley nog bedankt !
Ik had een lekkage aan mijn plat dak. Via werkspot reageerde Wesley heel spontaan. Bij een inspectie constateerde hij dat de lekkage helaas toch door de verbouwing van de buren was ontstaan en zag gelukkig een goede oplossing voor het probleem. Per toeval kon Wesley ook nog eens drie dagen later de werkzaamheden uitvoeren. En laat het nu net weer gaan regenen.. wat een opluchting!! Wesley is een vakman en een leuke sociale vent! Top!
al een aantal keren lekkages gehad. nu 2 daken van veranda en balkon laten vernieuwen door WHB. Wesley heeft heel goed werk afgeleverd.Hij werkt netjes en verstaat zijn vak. Goede prijs voor kwaliteit .ook bij de dakkoepels netjes bekleed. geeft goed advies en kwaliteit . stadsafvoer geplaatst ivm slechte afwatering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid