facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Der Heijden, Dak en Renovatie Bedrijf

Info

Dak- en renovatiebedrijf
24h Lekkage Dienst

Tel: 06-10154627
[email protected]

Geschiedenis

Van Der Heijden dak- en renovatiebedrijf is een jong en dynamisch bedrijf waarbij service en klantgericht werken voorop staan. Na jarenlange ervaring op het dak en vele mooie renovatieprojecten te hebben uitgevoerd in dienst van een werkgever vonden de heren van Van Der Heijden het tijd voor een eigen onderneming.

Al snel creëerde dit bedrijf een vaste klantenkring en tot op de dag van vandaag blijft deze groeien met tevreden klanten.
Met een team van vakmensen staan zij klaar om diverse werkzaamheden uit te voeren in heel Nederland. Door dit uitgebreide team zijn zij gespecialiseerd in alle Renovatie en Dakwerkzaamheden.

Werkwijze

Bij van der Heijden hebben we een bepaalde visie en die leggen wij daarom ook graag aan u uit. Voordat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden, constateren wij eerst in welke staat uw dak verkeert. Dit doen wij middels een gratis en geheel vrijblijvende dakinspectie.

Wij maken dan met u een afspraak op een dag en tijdstip dat u uitkomt, ook in het weekend. Vervolgens gaat onze dakinspecteur de staat van het dak bekijken en zal u informeren over de eventuele gebreken van uw dak, uiteraard ondersteund door foto’s zodat u kunt zien hoe het met uw dak gesteld is. Wij laten indien nodig een offerte bij u achter of maken een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren. Voor renovatie werkzaamheden geldt ongeveer hetzelfde. We komen eerst gezellig langs voor een kennismakingsgesprek om vervolgens uw wensen op papier te zetten. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

Wat kunt u van ons verwachten

- Oplossing gericht denken en handelen
- Kijken naar de beste oplossing en zeker niet naar de duurste of goedkoopste
- Persoonlijke benadering
- Kwaliteit en duurzaamheid
- Service/klantgerichtheid
- Garantie
- Vakkundige mensen
- Professionele materialen en gereedschappen
- Vooraf afgesproken prijzen dus geen verrassingen achteraf

Adres: Vierde buitenpepers 46, 5231 AL 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0610154627
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vierde buitenpepers 46
Postcode: 5231 AL



op zoek naar gerelateerd: Van der Heijden dakrenovatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WHBDakspecialist WHBDakspecialist 3 km Wij hadden vorig jaar lekkage. De dakbedekking moest geheel vernieuwd worden. Via via...
Recensies
dakrenovatie is goed uitgevoerd alleen jammer dat de nagels te lang zijn waardoor ze door het dakbeschot heen komen.
Snelle reacties maar een beetje duur
Snelle service. Goed bereikbaar Vriendelijk personeel. Mijn lekkage gelukkig snel opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid